Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
kyr80 έγραψε:Τι ορίζεις ως πάμφθηνο; Αγόραζσα 22,5€ τα 12λίτρα και με αραίωση 95%.
Θα μου κρατήσει για πάρα πολλά χρόνια.

Για αυτό που κάνει και για την ποσότητά του...
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
MIXOStsi έγραψε:Το πορτοκαλί?

Το κόκκινο έχω πάρει που αναγράφει στο μπουκάλι οτι χρησιμοποιείται και σε πλυστικά μηχανήματα.

http://www.praktiker.gr/p/sampouan-sonax-2lt-7832
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#313573 Σκεφτόμουν να πάρω και το Iron remover, αλλά πάω και για δίσκους τακακια την άλλη βδομάδα χα χα. Το Spritz το χρησιμοποιώ καιρό. Κορυφή μαζί με το chemical guys.
To A5 είναι σε άριστη κατάσταση γενικά οπότε δε πήρα το κανονικό APC αλλά του εσωτερικό χώρου για μεγαλύτερη ασφάλεια και για να καθαρίσω βαθιά μετά από Πολύ καιρό τα εσωτερικά πλαστικά.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By dactilidis.john
#313643 Καλησπερα, εχει κανεις να προτεινει κανενα δοκιμασμενο καθαριστικο για εσωτερικες επιφανειεςκαι ουρανο? (υφασματινο σαλονι και οροφη που δεν πεφτει-δεν εχει υφασμα)
Άβαταρ μέλους
By kostis20
panos2171 έγραψε:Είναι για πλαστικά και ταπετσαρίες ή μόνο πλαστικά;

Για όλα. Και για ύφασμα και για πλαστικά.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By panos2171
dactilidis.john έγραψε:Καλησπερα, εχει κανεις να προτεινει κανενα δοκιμασμενο καθαριστικο για εσωτερικες επιφανειεςκαι ουρανο? (υφασματινο σαλονι και οροφη που δεν πεφτει-δεν εχει υφασμα)

Mάλλον αυτό που λέει ο kostis πιο πάνω.
Άβαταρ μέλους
By dactilidis.john
panos2171 έγραψε:
dactilidis.john έγραψε:Καλησπερα, εχει κανεις να προτεινει κανενα δοκιμασμενο καθαριστικο για εσωτερικες επιφανειεςκαι ουρανο? (υφασματινο σαλονι και οροφη που δεν πεφτει-δεν εχει υφασμα)

Mάλλον αυτό που λέει ο kostis πιο πάνω.

Τωρα ειδα οτι ειναι για ολα, και για τα υφασματα. Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#313938 Στους ουρανούς με αφρολέξ πάντα πολλή προσοχή για να μην κρεμάσουν απ' την πολλή υγρασία. Ψεκάζουμε πάντα στο πανί μικροινών και όχι απ' ευθείας στον ουρανό, και ταμπονάρουμε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#316873 Ρε τι αγενέστατοι γάιδαροι είναι αυτοί στη Swell? :thumbsdown:

Παίρνω τηλ για μία προσφορά interior detailing και σηκώνουν το τηλέφωνο με "Ναι?". Του λέω ενδιαφέρομαι για μία προσφορά για Q5, μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς περιλαμβάνει? Απάντηση:

"Ξεκινάει από 150€, η περιγραφή στο site μας είναι παραπάνω από λεπτομερής" :dizzy:

Ναι βρε |λογοκρισία| και θα στο φέρω έτσι στα τυφλά και αν μου ζητήσεις και 200€ μετά, όλα καλά...θα στα σκάσω και θα το πάρω να φύγω. Τσίμπα ένα παπάρι τώρα! :x

Ειρωνικό: "Είσαστε πολύ εξυπηρετικός, ευχαριστώ" και κλείσιμο στα μούτρα. Ρε κάτι επαγγελματίες βεντέτες... :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#316882 Αφού δεν στο έκλεισε μόλις άκουσε το Q μην παραπονιέσαι :lol: :lol:

:s_tongue :s_tongue

Γεμίσαμε με "επαγγελματίες" πια. Ο καθένας κοτσάρει μια πινακίδα κι έγινε αρχι(δο)μάστορας :help: