Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
REALZEUS έγραψε:Στείλε PM για να κανονιστεί η αποστολή!!! :rtfm:

Ευελπιστούμε μέχρι τα Χριστούγεννα να σας επισκεφθούμε, οπότε ..... :oops:
Αν ναί, θα ενημερωθείτε αναλόγως και εγκαίρως ! :rtfm:

Thnx anyway! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#316067 Aκαμάτρα στη Λάρισα. Ωραίος χώρος, ευγενικό σέρβις και άμεση εξυπηρέτηση. Στα πολύ συν το ότι μέσα δε καπνίζουν. Πάμε στο ζουμί, οι σαλάτες υπερβολικά μικρές, για 2 άτομα είναι ΟΚ αλλά για 4 σίγουρα όχι. Όσον αφορά τα φαγητά είναι γκουρμεδιά φάση, τα περισσότερα αν όχι όλα συνοδεύονται από διάφορες σάλτσες, σως κλπ, γεύσεις εξαιρετικές αλλά από ποσότητα κάτι στη μέση προς λίγο. Ποικιλία από την άλλη δε θα έλεγα ότι υπάρχει. Στο τέλος ζητήσαμε επιδόρπιο το οποίο μάλλον χρεώνεται (σουφλέ σοκολάτας με παγωτό, πανακότα και άλλες δύο επιλογές που δε νομίζω να είναι προσφορά του μαγαζιού).
Τιμές τσιμπημένες, 4 άτομα από μια μερίδα έκαστος, μια σαλάτα ροκα-μαρούλι, ένα πιάτο μανιτάρια και κάτι λιγότερο από 1L κόκκινο κρασί 79€. Αν θα ξαναπήγαινα; Σίγουρα ναι αλλά με πρόσωπο ή για επαγγελματικό δείπνο (καλή ώρα).

https://el-gr.facebook.com/akamatralarissa/
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#316205 Γλυκό και σε ταβέρνα να πας αν δεν στο προσφέρουν από μόνοι τους θα το χρεωσουν
Άβαταρ μέλους
By DAP
#316354 Να πω την αληθεια θα προτιμουσα ενα κερασμενο απεριτιφ πριν το φαγητο παρα να μου "γλυκαινουν " στο τελος το λογαριασμο.....Αλλα απο ο,τι εχω δει θα μεινω με την επιθυμια μιας και δεν ειναι καθολου διαδεδομενο αυτου του ειδους το κερασμα....
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#321446 πολύ καλη καρμποναρα στο Yogi στη Σαντορινη. Να ηταν λιγο πιο μεγαλες οι μεριδες μονο.Τιμη 9 ευρω.
Ευγε στον πιτσιρικα σεφ. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#330077 δοκιμασα σημερα το πρωι την μπουγατσα από το ''Σελεκτ'' στα Γιάννενα.
Δεν εντυπωσιαστικα. Τρως σε πολλα σημεια αντιστοιχη.Καλη μεν αλλα όχι τιποτα που να κανει τη διαφορα.
Επισης τιμη τεμαχίου 2,60 ευρω. :lipsealed:

γ87777 την επομενη φορα που θα μου προτείνεις μπογατσα με 2,60 ευρω,εχεις φυγει για πινεζα.
Σεικα και μπουγατσες με 2,60,προικα αφαγωτη εχεις ρε ? :x
Άβαταρ μέλους
By g8777
#330101 Εσυ ελα την εβδομαδα που εχει η BMW test drive τα νεα μοντελα. ΕΣΥ ΕΛΑ ΤΟΤΕ. :x
Τι θα τους ταϊσουμε Dim; Το καλο πραγμα; Τις καταπακτες ανοιξανε ολοι οι μαγαζατορες, να τραταρουν με φρεσκα υλικα τους πριμιουμ. :rtfm: Τι θα παθουν δλδ; Ντοιτσλαντ λεμε, δεν καταλαβαινουν Χριστο.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#331225 Τσ τσ τσ......
Οπως τα βλεπω Γιαννο , παιζει να θελω 4 για να χορτασω...
Οι πατατες βλεπω φρεσκες εεε;;;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#331228 Κλασσικος Θανασης, προτηγανισμενες αλλα το κεμπαμπακι τελειο. Πηρα αλλα 2 μολις