Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#31182 Σταματημό δεν έχει έτσι και αλλιώς :lol:
Ωραία συζητάμε για μηχανές, αλλά στο αντίστοιχο topic με τις φωτογραφίες δεν βλέπω πολύ κίνηση. Morpheus, πότε θα μας δείξεις δείγματα της FF; ;-)
Άβαταρ μέλους
By italakias
#31301 Μαγκες μια φωτογραφικη μηχανη σαμσουγκ φθηνιαρικη των 90 ευρω ,δεν χωραει παραπανω απο δυο φωτογραφιες και μολις παω για τριτη μου γραφει μνημη ερρορ .
Τι σημαινει,αυτο;
Θελει μνημη;
Την αδειασα αλλα παλι τα ιδια μου κανει.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Dimitris_P έγραψε:αλλιώς αδειάζεις την τρέχουσα. Αν παίρνει sd είναι πάμφθηνες

Δεν έχει καθόλου, ο Ιάσονας έπεσε μέσα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Zorz έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:αλλιώς αδειάζεις την τρέχουσα. Αν παίρνει sd είναι πάμφθηνες

Δεν έχει καθόλου, ο Ιάσονας έπεσε μέσα.

Τι εννοείς, ότι δούλευε τόσο καιρό με την built in memory ? :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#31336 Βασικα και η φωτογραφικη μηχανη της πλακας φωτογραφιες βγαζει.
Ενα καλο κινητο βγαζει καλυτερες.

Απλα τοτε την βρηκα εκει στην ηλεκτρονικη αθηνων στα 90 ευρω,βγαζει και βιντεο και λεω δεν γαμει,ας την παρω εκει να τραβαω και κανα βιντεο,γιατι βιντεο δεν τραβηξα ποτε στην ζωη μου μεχρι τοτε.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
KiloMeater έγραψε:Αφου το ειχα στο wishlist για πανω απο χρονο και το σκεφτομουνα, τελικα ειπα να το παρω
Yongnuo YN560III Wireless Speedlite+ RF-603 Remote Trigger for Nikon DSLR Camera
http://www.ebay.at/itm/221372089556?ssP ... 1439.l2649

Αντε να 'δουμε' και τον κοσμο με φωτισμο off camera....

Δοκιμασα τα βασικα, φαινεται εξαιρετικο
πολυ δυνατο φως, καλη κατασκευη στιβαρή
Ανετα επαιξε και On & off camera , γρηγορη επαναφορτιση
αυτα μεσα σε 5 λεπτακια, αμα ασχοληθω σοβαρα θα βαλω και καμια φωτο
Άβαταρ μέλους
By rocsta
morpheus έγραψε:Εγώ πάντως με την D7000 είχα απο την αρχή κάποιους περιορισμούς που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη...
Σκέφτηκα κάποια στιγμή πριν κάνα χρόνο την 7100 αλλά και πάλι η διαφορά θα ήταν μικρή και θα έλυνα κάποια απο τα θεματάκια αλλά όχι όλα...

Όπως; :hmmm: Με βάζετε σε σκέψεις, ενώ έλεγα να αλλάξω την d40 με d90 μτχ
Το θέμα στην μετάβαση σε full frame είναι ότι πρέπει να πουλήσεις όλο τον παλιό εξοπλισμό (μηχανή + 2-3 φακούς συνήθως) και να προχωρήσεις. Αυτά τα βαριέμαι απίστευτα, εκτός κι αν το πάρει πάνω του ο μεγάλος έμπορας παντός είδους ποπολάρος :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
italakias έγραψε:Απλα τοτε την βρηκα εκει στην ηλεκτρονικη αθηνων στα 90 ευρω,βγαζει και βιντεο και λεω δεν γαμει,ας την παρω εκει να τραβαω και κανα βιντεο,γιατι βιντεο δεν τραβηξα ποτε στην ζωη μου μεχρι τοτε.

Τα τζιμάνια εκεί δε σου είπαν ότι θα χρειαστείς κάρτα;