Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bill33 έγραψε:
bujinkan έγραψε:
bill33 έγραψε:
bujinkan έγραψε:θέλετε και άλλο παράδειγμα? Όταν βγαίνετε για ποτό και πάνω στο κέφι πίνετε κάνα ποτάκι παραπάνω ,αφήνετε το αμάξι σας και περνετε ταξί για την. Επιστροφή? Η λέτε έλα μωρέ 3 ποτακια ήπια μια χαρά οδηγαω? και όποιον πάρει ο χάρος ?
προτού λοιπόν με τόσο μένος κατηγορησετε τον καπνιστή Κάντε πρώτα μια αυτοκριτική και μετά το ξανασυζηταμε.

< with smoke signals

Ο ιταλακιας εδω ειναι θα σου απαντησει. :s_smile
Εσύ γιατί δεν απαντάς?

< with smoke signals

Γιατί εχει την ικανοτητα να ξέρει να οδηγεί ανεξαρτητα του ποσο εχει πιει καθως είναι μαστερ ζεν.Εγω επειδη δεν την έχω προτιμω να μην πίνω εκτός σπιτιού,άλλωστε δεν μου αρέσει το αλκοόλ,αντε κανα κρασακι με το φαγητό.
Ξενερωτος κλπ το ξέρω αλλά εσύ ρώτησες. :s_biggrin

και να φανταστώ ότι εκεί που έχει 50 ταμπέλα πας με 50 και στο 70 πας με 70

< with smoke signals
Άβαταρ μέλους
By bill33
bujinkan έγραψε:
bill33 έγραψε:
bujinkan έγραψε:
bill33 έγραψε:
bujinkan έγραψε:θέλετε και άλλο παράδειγμα? Όταν βγαίνετε για ποτό και πάνω στο κέφι πίνετε κάνα ποτάκι παραπάνω ,αφήνετε το αμάξι σας και περνετε ταξί για την. Επιστροφή? Η λέτε έλα μωρέ 3 ποτακια ήπια μια χαρά οδηγαω? και όποιον πάρει ο χάρος ?
προτού λοιπόν με τόσο μένος κατηγορησετε τον καπνιστή Κάντε πρώτα μια αυτοκριτική και μετά το ξανασυζηταμε.

< with smoke signals

Εσύ γιατί δεν απαντάς?

< with smoke signals

Γιατί εχει την ικανοτητα να ξέρει να οδηγεί ανεξαρτητα του ποσο εχει πιει καθως είναι μαστερ ζεν.Εγω επειδη δεν την έχω προτιμω να μην πίνω εκτός σπιτιού,άλλωστε δεν μου αρέσει το αλκοόλ,αντε κανα κρασακι με το φαγητό.

< with smoke signals

Και ναι και όχι,συγκρίνεις μια τροχαια παράβαση με το εξαναγκασμένο παθητικό καπνισμα;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bill33 έγραψε:
bujinkan έγραψε:
bill33 έγραψε:
bujinkan έγραψε:
bill33 έγραψε:[quote="bujinkan"]
θέλετε και άλλο παράδειγμα? Όταν βγαίνετε για ποτό και πάνω στο κέφι πίνετε κάνα ποτάκι παραπάνω ,αφήνετε το αμάξι σας και περνετε ταξί για την. Επιστροφή? Η λέτε έλα μωρέ 3 ποτακια ήπια μια χαρά οδηγαω? και όποιον πάρει ο χάρος ?

< with smoke signals

Εσύ γιατί δεν απαντάς?

< with smoke signals

< with smoke signals

Και ναι και όχι,συγκρίνεις μια τροχαια παράβαση με το εξαναγκασμένο παθητικό καπνισμα;[/quote]
Ναι Γιατί μια τροχαία παράβαση μπορεί να επιφέρει θανατηφόρο ατύχημα πολύ εύκολα...και δεν είναι μια είναι καθημερινά πολλές και μιλάω για όλους μας συμπεριλαμβανομενου και εμού.

< with smoke signals
Άβαταρ μέλους
By bill33
#31293 Εσυ πας με τα όρια παντού;Αν τα παραβιάζω όταν είμαι μόνος μου;Οπως κάνει ο καπνιστής δηλαδή με την επιβαρυνση στον οργανισμό του.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bill33 έγραψε:Εσυ πας με τα όρια παντού;Αν τα παραβιάζω όταν είμαι μόνος μου;Οπως κάνει ο καπνιστής δηλαδή με την επιβαρυνση στον οργανισμό του.

Σου απαντησα στην παραπανω μου απαντηση διαβαζε καλυτερα
Άβαταρ μέλους
By bill33
bujinkan έγραψε:
bill33 έγραψε:Εσυ πας με τα όρια παντού;Αν τα παραβιάζω όταν είμαι μόνος μου;Οπως κάνει ο καπνιστής δηλαδή με την επιβαρυνση στον οργανισμό του.

Σου απαντησα στην παραπανω μου απαντηση διαβαζε καλυτερα

:roll:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#31296 Σοβαρά γίνεται συζήτηση για το κάπνισμα με βάση το ποιος τρέχει στο δρόμο;

Πόσο πιο fail πια; :slap:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Corto Maltese έγραψε:Σοβαρά γίνεται συζήτηση για το κάπνισμα με βάση το ποιος τρέχει στο δρόμο;

παραδειγμα θετω και θελω απαντηση και οχι ενα ξερω fail επειδη δεν εχεις τι να απαντησεις
Άβαταρ μέλους
By italakias
Corto Maltese έγραψε:Σοβαρά γίνεται συζήτηση για το κάπνισμα με βάση το ποιος τρέχει στο δρόμο;

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι;
Οτι ο Τζεφρυ,αυτος ο βλακας που δεν ψηφισε κανενας απο σας πλην εμου,εβγαλε πριν κατι χρονακια και λιγο μετα την χρεοωπια μας .ενα ηλιθιο νομο ,την ωρα και την στιγμη που μια ολοκληρη κοινωνια ειχε χασει τον μπουσουλα στην κυριολεξια.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bujinkan έγραψε:

παραδειγμα θετω και θελω απαντηση και οχι ενα ξερω fail επειδη δεν εχεις τι να απαντησεις

Εγω απαντησα στην πιπιλα του οτι δεν τηρειται ο νομος
Και απαντησα με αλλο παραδειγμα αν ολοι οι αντικαπνιστες που ουρλιαζουν γιατι δεν τηρειται ο νομος περι καπνισματος ειναι οι ιδιοι νομοταγεις στα ορια ταχυτητας και αλκοολ
Δικαιωμα μου δεν ειναι ναθεωρω οτι κινδυνευω στο δρομο απο τον καθε ενα που τρεχει η που πινει και οδηγει?
Που το μεμπτο δλδ?
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
bujinkan έγραψε:

Eσυ πρώτα να μου απαντήσεις αν σου αρέσει το κεφαλοτύρι στις τηγανιτές πατάτες. Μετά θα σου πω κι εγώ αν δένω τα κορδόνια μου σφιχτά, ο βιλλ33 αν ροχαλίζει μπρουμυτα, ο Λάππας αν έχει τρέξει με 51 σε χωριό και στο τέλος θα πεις κι εσύ κάτι εντός θέματος :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Corto Maltese έγραψε:
bujinkan έγραψε:

Eσυ πρώτα να μου απαντήσεις αν σου αρέσει το κεφαλοτύρι στις τηγανιτές πατάτες. Μετά θα σου πω κι εγώ αν δένω τα κορδόνια μου σφιχτά, ο βιλλ33 αν ροχαλίζει μπρουμυτα, ο Λάππας αν έχει τρέξει με 51 σε χωριό και στο τέλος θα πεις κι εσύ κάτι εντός θέματος :yahoo:

Εμ βεβαια δεν εχουμε απαντηση επι του θεματος και το ριχνουμε στην τρελιτσα
Κλασικη περιπτωση κανω τον κινεζο
Πες και κανα αλλο να γελασουμε
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#31314 Το παράδειγμά σου μόνο επί του θέματος δεν είναι.
Αλλιώς να βγω και εγώ αύριο, να θερίσω μερικούς με το mini gun που έχω στο πατάρι και να μην τιμωρηθώ επειδή εσύ δεν τηρείς τα όρια στο δρόμο και μένεις ατιμώρητος.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#31343 Το παθητικό κάπνισμα σε σχέση με το παράδειγμα με τα όρια ταχύτητας είναι άσχετο...
α) δεν ισχυριζόμαστε ότι θα μας σκοτώσει το κάπνισμα. ΕΝΟΧΛΕΙ
β) αν νταηλίκι πρέπει να γίνει αντιστοίχιση, ισοδυναμεί με το να τρέχει άνω του ορίου το αυτοκίνητο επειδή το θέλουν 1-2 επιβάτες.