Τσα εκει που ψαχνόμουν χθες με το γιαχου ακαουντ ειδα αυτο πισω μου..Η αδελφη της κουτσουνας μας το δωσε πού δουλευει σε διαφημιστική..ειναι παλιο μοντελο αλλα πληρως ενημερομενο. Καλοδεχουμενο δωρακι λοιπον:)
Send from my 4.4.2 Note 3
Παω να γινω μελος στο σκρουτζ και......
Secure Connection Failed
An error occurred during a connection to www.skroutz.gr. You have received an invalid certificate. Please contact the server administrator or email correspondent and give them the following information: Your certificate contains the same serial number as another certificate issued by the certificate authority. Please get a new certificate containing a unique serial number. (Error code: sec_error_reused_issuer_and_serial)
The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem.
To googlara και............ δεν βγαζω ακρη
Geo f1 έγραψε:Δλδ ρε παιδια εχω συνδεδεμενο στο ιδιο ρουτερ pc,tv,ps3.
Θα μπορω να βαζω πχ στον υπολογιστη μια ταινια και αυτη να παιζει με την σειρα της στην τβ? (παραλληλα)!?
Γιατι εγω απλα οτι θελω να δω το παιρνω με στικ

Geo f1 έγραψε:Ολα αυτα τα χρονια ενα φορματ μονος μου δεν εχω κανει. Εναν δισκο δεν εχω κουμπωσει. Ενα σετ απ σε κατι δεν το εχω κανει.ΠΑΝΤΑ υπηρχε καποιος που με βοηθουσε!!! (Ξαδελφος-Φιλοι κλπ)!!!
Και τωρα πληρωνω τις συνεπειες!!Και φοβαμαι να κανω πραγματα μη και χαλασει κατι!!!![]()
Τα εβγαλα απο μεσα μου!!!
Geo f1 έγραψε:Α πατησα εκει και πρεπει να ειμαι logged in . (δλδ με βγαζει στην σελιδα να βαλω user id & password)Γιατι δεν δοκιμαζεις να προσθεσεις ενα τηλεφωνο ή δευτερο email στον λογαροασμο στο iPad αφου εχεις προσβαση εκεί;
Αυτο με το σαφαρι το κοιταω...
Sent from Corsair's brick
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Sent from Corsair's brick

Πόσ καιρό θέλω να φτιάξω κάτι τέτοιο και δεν έχω λεφτά...
Βρε αγγλακια στο ipad με αφηνει μονο να βλεπω εμαιλς να στελνω κλπ. Δεν βλεπω πουθενα settings κλπ...
Τεσπα εστειλα tweet στο yahoo mail team και μου εστειλαν ενα λινκ. Εκει δημιουργησα ενα case. Και αναμενουμε!!!
Εχω πεισμωσει!!
NickTG έγραψε:
![]()
![]()
Πόσ καιρό θέλω να φτιάξω κάτι τέτοιο και δεν έχω λεφτά...
Χρόνο έχεις ? Δεν χρειάζεσαι τόσο τα λεφτά (αν π.χ. έχεις τα κομμάτια), όσο χρόνο για να κάνεις τη δουλειά που απαιτείται...π.χ. τα led-strips που βλέπεις κάνουν 4-5 ευρώ...πιο πολύ θα σου κοστίσει να βρεις το καπλαμά....
cabala10 έγραψε:ειναι carbon fiber
Real ή 3M ?
Real πολύ κόστος για μηδέν κέρδος, ενώ στο Αιγάλεω σου βάφουν carbon ότι κομμάτι θέλεις για 40-50 ευρώ...
The Ace έγραψε:cabala10 έγραψε:ειναι carbon fiber
Real ή 3M ?
Real πολύ κόστος για μηδέν κέρδος, ενώ στο Αιγάλεω σου βάφουν carbon ότι κομμάτι θέλεις για 40-50 ευρώ...
ξερω οτι το πρωτο που ειχα δει ηταν οντως απο cf(καπου στο thelab) αλλα βασικα το ειπα για πλακα

απο οτι βλεπουμε τελικα ολη η σειρα 840 εχει αυτο το προβλημα αλλα οι pro το εχουν αλλου
http://www.eteknix.com/samsungs-basic-8 ... d-slow-bug

Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.