Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pierce21
Kon5 έγραψε::yahoo:

Μια Μύκονο ήθελα τώρα που δεν έχει και πολύ κόσμο :eat:

Αφού σου άρεσε τόσο, πάρ(τ)ε και τούτο. Kαρφί για Cavo.

Άβαταρ μέλους
By Kon5
#306736 Κομματάρα!! Τρελαίνομαι με τέτοια κομμάτια. Μπαράκι, βερμούδα, κοκτέιλ και μοντεκρίστο και άντε γεια :superman: η φάση!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Άντε να βάλω κάτι και γω. Μου θυμήσατε τα νιάτα μου.
Το παραπάνω δεν είναι απλά διαπλανητική κομματάρα.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#306760 H progressive σκηνή έχει μερικά πολύ ωραία μελωδικά κομμάτια.

Αν και θεωρώ κορυφαίο τον dj sasha που έδωσε πολλά σε αυτό το είδος (τώρα χάθηκε) ειδικά με τις εκπληκτικές συλλογές northern exposure, πριν λίγο άκουσα μια ορχηστρική εκτέλεση των above & beyond, γνωστοί djs / παραγωγοί της συγκεκριμένης σκηνής. Στο συγκεκριμένο χώρο έπαιξαν και άλλα ορχηστρικά κομμάτια που η original έκδοση είναι progressive /καραχορευτική. Μαγεία.

Άβαταρ μέλους
By pierce21
#307250 Καλή η εναλλακτική εκτέλεση :thumbsup: . Τους άκουσα πριν 4-5 χρόνια στο cavo αυτούς ....
Sasha όταν τα έσπασε από τον Digweed άρχισε την πτώση.

Πιο κοντά στο "διαπλανητικό" που ψάχνουμε στο topic :
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#309236 Καλά PIerce αυτό που πόσταρες είναι τέλειο όταν γράφεις κατά τις 2+ το βράδυ στον υπολογιστή και πας να νυστάξεις.

Άβαταρ μέλους
By pierce21
#309505 Ε η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για κλασσικό bestoτράγουδο των after hours εκπομπών :iconcool: . Ωραίο και το τελευταίο.
Σκρολάροντας είδα post με yppah, οπότε...bump.

Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Πωω τι θυμήθηκα... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#310938 Πολύ δυνατά και τα 2.

Καλά τζουζέπε αυτό είχε παίξει τρελά σε μπιτσόμπαρα. Παραλία, ήλιο και παγωμένη μπυρίτσα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
pierce21 έγραψε:Ε η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για κλασσικό bestoτράγουδο των after hours εκπομπών :iconcool: . Ωραίο και το τελευταίο.
Σκρολάροντας είδα post με yppah, οπότε...bump.

:metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#310968 ΄Ελα σας θέλω αρσενικούς κυριακάτικα... βάλτε παλιές και καινούριες αγάπες να παίζουν, μπανιαριστείτε, ντυθείτε όμορφα και ξαμολυθείτε...
3 χρόνια έχω να πάω μύκονο την κρίση σας μέσα...

Άβαταρ μέλους
By Kon5
#310986 Δυνατός ο διπλωμάτης :metalo:

Και μιας και μας ανέβασε 2 ακόμα. ..το πρώτο είναι πολύ εκτόξευση φάση :superman:

Άβαταρ μέλους
By Kon5
#311048 Μιας και φτάνουμε στα αργά της ημέρας ένα πολύ ωραίο κομματάκι

Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#311068 I spoil

I spoil again

AGAIN

againnn

οργασμός

Και εδώ, αυτό το κομμάτι, είναι η αποκορύφωση. Έχει παιχτεί από τον Nick Warren, ένας από τους καλύτερους DJ όλων των εποχών, σε ένα από τα καλύτερα dj sets που έχουν παιχτεί ever. Στο Space στο Miami το 2006

Παίδες μην τα προσπεράσετε όλα τα παραπάνω. Εγγυώμαι. :iconcool: