Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#311036 @ sknipper δες εδω: http://www.cyclist.gr/article.php?id=1310 και καθάρισες. Επίσης, όταν βγαίνεις με το ποδήλατο, να έχεις γάντια λάτεξ, που είναι ελαφριά και λεπτά, για τέτοιες καταστάσεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#311039 Καλά είσαι. Έτσι και κάνουμε μια σουμα με τα απαραίτητα που πρέπει να χεις για να πας μια ποδήλατα δα καλύτερα βάλε και ένα κοτσαδορο για τρέιλερ πίσω. Παγουρι - κράνος και τέρμα τα διφραγκα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
g8777 έγραψε:Αυτό σου είπα να κάνεις. Πας, λες "Chain broke, need new chain. Fix. FIX." περιμένεις κάνα 20 ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΑ.Φευγεις με καινούργια αλυσίδα, no questions asked.
Βασικά δηλαδή λες ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ, ίσως επειδή έτσι κι αλλιώς είναι κάτι που δεν γίνεται και πολύ συχνά, έτσι κι αλλιώς δεν θα κουβαλάω μαζί μου το εργαλείο, και γλυτώνω και το να λερώνω τα χέρια μου... Δε λέω έχεις κάποιο δίκιο.... μεγάλο μάλιστα! :lol:
Το θέμα είναι ότι εμένα μου αρέσει να λερώνω τα χέρια μου και να φτιάχνω πράματα. :hmmm:
Θα δείξει, δεν θα το παρατραβήξω, αν δεν βρω εύκολη και σαφή λύση θα πάω στο ποδηλατάδικο (που χρεώνει την ίδια αλυσίδα 50% ακριβότερα από όσο την βρίσκω και ποιος ξέρει πόσα θα θέλει για να την βάλει). :rant:

Dodger έγραψε:@ sknipper δες εδω: http://www.cyclist.gr/article.php?id=1310 και καθάρισες. Επίσης, όταν βγαίνεις με το ποδήλατο, να έχεις γάντια λάτεξ, που είναι ελαφριά και λεπτά, για τέτοιες καταστάσεις.
Εννοείται ότι την φορά που θα σου τύχει το κακό θα είναι νύχτα, θα βρέχει και θα είσαι στου διαόλου τη μάνα μόνος σου και δεν θα πιάνει και το κινητό. Οπότε εμένα που ήταν μέρα μεσημέρι με λιακάδα, σε πάρκο μέσα στην πόλη δεν μπορώ να έχω παράπονο. Όμως έτυχε να είναι η φορά που δεν πήρα το τσαντάκι με τα γάντια και τα ποδηλατοεργαλεία.... και τα αλλενάκια που είχα μαζί μου για να βιδώσω την θήκη για μπουκάλι που πήρα τα ξέχασα στο πεζοδρόμιο εκεί...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#311052 Dodger απ ότι βλέπω ξέχασες γαζες, σπρέι συνθετικου πάγου, ναυτική φωτοβολιδα, μια Καθημερινή για να περάσει η ώρα μέχρι να σε μαζέψουν, δορυφορικό κινητό, χάπι χαλαζονης, κονσέρβα ΖΑΝΑΕ, μαχαίρι Ραμπο, μπάλα βόλεϊ (Γουιλσον), οξυγονοκολληση και απινιδωτη.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
g8777 έγραψε:Καλά είσαι. Έτσι και κάνουμε μια σουμα με τα απαραίτητα που πρέπει να χεις για να πας μια ποδήλατα δα καλύτερα βάλε και ένα κοτσαδορο για τρέιλερ πίσω. Παγουρι - κράνος και τέρμα τα διφραγκα.
Κανονικά ένα μικρό τσαντάκι που να προσαρμόζεται κάτω από τη σέλα ή κάτι τέτοιο μπορεί να έχει αρκετά χρήσιμα. Αλλά ανάλογα και με το που αφήνεις το ποδήλατο θα πρέπει να βάζεις βγάζεις κλπ. Οπότε καταλήγεις σε κράνος παγούρι, όπως ακριβώς το λες!

Dodger έγραψε:Nα τι έχω εγώ....
Έχεις όλα τα αξεσουάρ της τρόμπας εκτός από την τρόμπα; Και γιατί κουβαλάς τα φουσκωτηράκια που δεν έχουν σχέση με ποδήλατο. Η βελόνα και η σφυρίχτρα, μαρτυράνε ότι πας με το ποδήλατο στο γήπεδο για να κάνεις το διαιτητή.
Οι μπαταρίες είναι για φανάρι;
Τα κρικάκια της αλυσίδας καλώς αλλά μήπως θέλουν κάποιο εργαλείο για να μπούνε, το έχεις;
Σαμπρέλα καλώς αλλά και ντίζα:!! Μπράβο. Γαντάκια όμως δεν βλέπω.
Άβαταρ μέλους
By Chris
g8777 έγραψε:Dodger απ ότι βλέπω ξέχασες γαζες, σπρέι συνθετικου πάγου, ναυτική φωτοβολιδα, μια Καθημερινή για να περάσει η ώρα μέχρι να σε μαζέψουν, δορυφορικό κινητό, χάπι χαλαζονης, κονσέρβα ΖΑΝΑΕ, μαχαίρι Ραμπο, μπάλα βόλεϊ (Γουιλσον), οξυγονοκολληση και απινιδωτη.

Και ψευτικο δοντι με δηλητηριο
Άβαταρ μέλους
By elteo
g8777 έγραψε:Dodger απ ότι βλέπω ξέχασες γαζες, σπρέι συνθετικου πάγου, ναυτική φωτοβολιδα, μια Καθημερινή για να περάσει η ώρα μέχρι να σε μαζέψουν, δορυφορικό κινητό, χάπι χαλαζονης, κονσέρβα ΖΑΝΑΕ, μαχαίρι Ραμπο, μπάλα βόλεϊ (Γουιλσον), οξυγονοκολληση και απινιδωτη.

:lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#311109 Μέχρι εκεί που είπε για την μπάλα βόλεϊ με είχε κερδίσει, μετά με το γουιλσον με έχασες οριστικά και αμετάκλητα :thumbsdown:

Πώς και δεν έγραψες Molten :dizzy:

:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Dodger

Aυτά τα έχω στο αμάξι :roll:

sknipper έγραψε:
Dodger έγραψε:Nα τι έχω εγώ....
Έχεις όλα τα αξεσουάρ της τρόμπας εκτός από την τρόμπα; Και γιατί κουβαλάς τα φουσκωτηράκια που δεν έχουν σχέση με ποδήλατο. Η βελόνα και η σφυρίχτρα, μαρτυράνε ότι πας με το ποδήλατο στο γήπεδο για να κάνεις το διαιτητή.
Οι μπαταρίες είναι για φανάρι;
Τα κρικάκια της αλυσίδας καλώς αλλά μήπως θέλουν κάποιο εργαλείο για να μπούνε, το έχεις;
Σαμπρέλα καλώς αλλά και ντίζα:!! Μπράβο. Γαντάκια όμως δεν βλέπω.

Σου είπα αυτά έχω στο τσαντάκι :rtfm: Τη τρόμπα την έχω κάτω από τη σέλα, στον λαιμό.
Η βελόνα και η σφυρίχτρα είναι η μεν πρώτη για να έχω σε περίπτωση να φουσκώσω καμιά μπάλα (που πάω για μπάσκετ), η δε δεύτερη γιατί βγαίνουμε ποδηλατοβόλτες, για τυχόν κίνδυνο. Οι μπαταρίες για τα μπρος-πίσω φώτα, το εργαλείο για την αλυσίδα, αν παρατηρήσεις το πολυεργαλείο, το έχει :iconcool: Τα γάντια δεν τα είχα βάλει στη φωτό

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dodger έγραψε:

Aυτά τα έχω στο αμάξι :roll:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Scotch
JBT έγραψε:Μέχρι εκεί που είπε για την μπάλα βόλεϊ με είχε κερδίσει, μετά με το γουιλσον με έχασες οριστικά και αμετάκλητα :thumbsdown:
Πώς και δεν έγραψες Molten :dizzy:
:s_empathy

Εικόνα
:s_wink
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#311127 Εγώ Molten έχω στο αμάξι πάντως, ποτέ δε ξέρεις που μπορεί να βρεθείς. Να μην έχεις να παίξεις κανά μονό;