Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#31038 Άχαχαχαχα καλό Γιώργο! Ποτέ όμως. Και τα 120 με πόνο καρδίας δεν τα κάνω 2 ωραιότατα ζακετάκια Abercrombie και τα ρίχνω σε σκληρό, μόνο και μόνο επειδή έχω βαρεθεί να σβήνω.

Α επίσης τον θέλω για να ρίξω άκυρο στο plex γιατί καλό χρυσό στην αρχειοθέτηση και τα εξωφυλλακια που μαζεύει κτλ αλλά όσο δεν παίζει τους εξωτερικούς υπότιτλους στην TV πρέπει να πάρει πούλο.
Geo f1 έγραψε:Δλδ ρε παιδια εχω συνδεδεμενο στο ιδιο ρουτερ pc,tv,ps3.
Θα μπορω να βαζω πχ στον υπολογιστη μια ταινια και αυτη να παιζει με την σειρα της στην τβ? (παραλληλα)!?

Γιατι εγω απλα οτι θελω να δω το παιρνω με στικ

Πιθανότατα η TV σου βλέπει ήδη τις ταινίες σου στο pc και μπορεί να τις διαβάσεις απευθείας. Ούτε στικάκια, ουτε copy paste κάθε φορά, ούτε τίποτα. Αν δεν τις βλέπει κάνε share σε κάνα homegroup το φάκελο με τις ταινίες, τσέκαρε λίγο και τους τίτλους των αρχείων και των υποτίτλων και είσαι έτοιμος.

Α το "παράλληλα" τώρα το είδα. Εκεί θες screen sharing. Κι αυτό γίνεται και με αστείο κόστος. Λέγε με καλώδιο! :lol:
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 30 Οκτ 2014, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Geo f1 έγραψε:Δλδ ρε παιδια εχω συνδεδεμενο στο ιδιο ρουτερ pc,tv,ps3.
Θα μπορω να βαζω πχ στον υπολογιστη μια ταινια και αυτη να παιζει με την σειρα της στην τβ? (παραλληλα)!?

Γιατι εγω απλα οτι θελω να δω το παιρνω με στικ

Μέσω DLNA (π.χ. με WMP): PC -> PS3 -> TV, και βλέπεις τα πάντα όλα :thumbsup:

(ή και κατευθείαν PC->TV, αν η TV το υποστηρίζει)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#31040 Φωτιες μου αναβετε ρε σεις!!! :metalo:

Οχι το παραλληλα μπηκε κατα λαθος ...Σιγα..να κανω κλικ στον φακελο απο την τβ και να βλεπω οτι θελω!!
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#31042 Αν έχεις NAS με DLNA, τότε δεν χρειάζεται ούτε PC ούτε PS3, αν η TV υποστηρίζει DLNA streamάρεις την ταινία κατευθείαν από το NAS. Αλλιώς με το WMP κάνεις Media Sharing (DLNA) τα folders με τις ταινίες που θες. Απλώς πρέπει το PC να είναι ανοιχτό. Τέλος, το PS3 μπορεί να παίξει τις ταινίες (μέσω DLNA ή απλό folder sharing) αν η TV σου δεν έχει DLNA (δηλαδή το PS3 θα είναι media Player).

Σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι από τα παραπάνω, απλώς δεν το έχεις ψάξει....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#31045 Ace μιλας με αγνωστες λεξεις. :lol:

Αυτην την tv εχω
http://www.skroutz.gr/s/2089555/LG-47LM960V.html

Λογικα τα υποστηριζει. Αν καταλαβα καλα πρεπει να κατεβασω αυτο το DLNA στο Pc ,να ριξω εκει πραγμα και μετα να παω καπου στην τβ και να τα βρω!!??
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#31049 Απ' όλα τα καλά υποστηρίζει. Είναι απ' τις καλές σειρές της LG η TV σου. Και Miracast πρέπει να έχει και Smart Share και Widi.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Geo f1 έγραψε:Ace μιλας με αγνωστες λεξεις. :lol:

Αυτην την tv εχω
http://www.skroutz.gr/s/2089555/LG-47LM960V.html

Λογικα τα υποστηριζει. Αν καταλαβα καλα πρεπει να κατεβασω αυτο το DLNA στο Pc ,να ριξω εκει πραγμα και μετα να παω καπου στην τβ και να τα βρω!!??

Έχεις τις ταινίες σε ένα folder του στυλ "D:\Movies-Ta-Panta-Ola\". Ανοίγεις το WMP (Windows Media Player για τους αμύητους :lol: ), πας Βίντεο->Ροή, και ενεργοποιείς τα "Να επιτρέπεται..." και κυρίως το "Ενεργοποίηση Ροής Πολυμέσων". Πατάς το κομβίο "Ενεργοποίηση...." στην επόμενη οθόνη, και μετά βλέπεις τις συσκευές που "βλέπει" το PC. Λογικά κάποια στιγμή θα δεις την TV, ή κάνεις μια "Αποδοχή Όλων" και τέλος. Κάνεις Add (απλό drag-n-drop) το ανωτέρω folder στην βιβλιοθήκη Βίντεο του WMP, και είσαι έτοιμος :thumbsup:

Από την TV πας λογικά σε κάποιο Menu για δίκτυο ή media Player, ψάχνεις να βρεις το PC σου (θα σου εμφανιστεί ως συσκευή με το δικτυακό όνομα που έχει το PC), και μετά επιλέγοντας τις ταινίες, θα δεις το folder που έχεις κάνει share. Επιλέγεις και βλέπεις :s_cool
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#31065 Τρελα ακουγεται. Αν δεν προλαβω σημερα σιγουρα το σκ θα ασχοληθω!!
Σε ευχαριστω και παλι :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Geo f1 έγραψε:Τρελα ακουγεται. Αν δεν προλαβω σημερα σιγουρα το σκ θα ασχοληθω!!
Σε ευχαριστω και παλι :thumbsup:

Α και που'σαι: υποθέτουμε ότι PC και TV είναι στο ίδιο δίκτυο, έτσι ?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#31074 Στο ιδιο ρουτερ ναι..Εκει που μπαινω και με το κινητο,ταμπλετα κλπ.

Και ενα συμπερασμα

Ολα αυτα τα χρονια ενα φορματ μονος μου δεν εχω κανει. Εναν δισκο δεν εχω κουμπωσει. Ενα σετ απ σε κατι δεν το εχω κανει.ΠΑΝΤΑ υπηρχε καποιος που με βοηθουσε!!! (Ξαδελφος-Φιλοι κλπ)!!!

Και τωρα πληρωνω τις συνεπειες!!Και φοβαμαι να κανω πραγματα μη και χαλασει κατι!!! :sorry:

Τα εβγαλα απο μεσα μου!!!

:s_yummy
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#31084 Απόπειρα επισκευής laptop Dell Inspiron N5010, Μέρος 1

Το λαπτοπ ανάβει για μερικά δευτερόλεπτα περίπου και σβήνει μόνο του. Δέν φταίει ο φορτιστής ούτε σβήνει απο θερμοκρασίες.

Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Στο ιδιο ρουτερ ναι..Εκει που μπαινω και με το κινητο,ταμπλετα κλπ.

Και ενα συμπερασμα

Ολα αυτα τα χρονια ενα φορματ μονος μου δεν εχω κανει. Εναν δισκο δεν εχω κουμπωσει. Ενα σετ απ σε κατι δεν το εχω κανει.ΠΑΝΤΑ υπηρχε καποιος που με βοηθουσε!!! (Ξαδελφος-Φιλοι κλπ)!!!

Και τωρα πληρωνω τις συνεπειες!!Και φοβαμαι να κανω πραγματα μη και χαλασει κατι!!! :sorry:

Τα εβγαλα απο μεσα μου!!!

:s_yummy

Γι αυτο ειναι οι φιλοι Γιωργη !!!! :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By axel12p
fubar.gr έγραψε:Απόπειρα επισκευής laptop Dell Inspiron N5010, Μέρος 1

Το λαπτοπ ανάβει για μερικά δευτερόλεπτα περίπου και σβήνει μόνο του. Δέν φταίει ο φορτιστής ούτε σβήνει απο θερμοκρασίες.

Ωραίος! :thumbsup:

Τους πυκνωτές τους βρήκες από το Service Manual του laptop; Δεν είναι λίγο περίεργο να σου έχει κάψει τόσους πυκνωτές; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
axel12p έγραψε:Τους πυκνωτές τους βρήκες από το Service Manual του laptop; Δεν είναι λίγο περίεργο να σου έχει κάψει τόσους πυκνωτές; :hmmm:

Όχι, είναι αρκετά συνηθισμένο. Μπορεί να είναι ελλατωματική παρτίδα.

Επιπλέον, είναι όλοι παράλληλα για αυξηση της χωρητικότητας. Αν κάποιοι απο αυτούς χαλάσουν τότε η κυμάτωση της τάσης αυξάνεται πράγμα που επιταγχύνει τη φθορά και στους καλούς πυκνωτές.

Η μητρική έχει αρκετές θέσεις για πυκνωτές οι οποίες δέν έχουν χρησιμοποιηθεί (γλιτώνουν το κόστος του πυκνωτή 0,1 του λεπτού και κάνει πιό γρήγορα το pick and place τη συναρμολόγηση). Αν δώ οτι το πρόβλημα λύνεται με τους καινούριους πυκνωτές θα γεμίσω και αυτές τις θέσεις ωστε να γίνει bulletproof.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#31181 Αναφερόμουν στα χαρακτηριστικά των πυκνωτών. Πως ακριβώς βρήκες τι χαρακτηριστικά είχε ο κάθε πυκνωτής, μιας και στους SMD είναι αρκετά δύσκολο. Τους καινούργιους τους παραγγέλνεις από μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού (mouser, κλπ), η από τοπικά καταστήματα;