Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#30502 Θα έπρεπε να σε προβληματίσει το γεγονός πως το πρόβλημα υπάρχει με αντικείμενα από την Ανατολή :lol:
Με τα ΕΛΤΑ όλα ΟΚ, εχουν όμως αλλάξει (αυστηροποιηθεί) τα πράγματα με τα τελωνεία της Κίνας, για αυτό και οι καθυστερήσεις. Παραγγελία στις 10/9 από Merimobilies και ακόμη περιμένω... Υπομονή!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Dimitris_P έγραψε:Συμβαίνει κάτι με τα ΕΛΤΑ τον τελευταίο καιρό; 3 διαφορετικά αντικείμενα από Ανατολή έχουν καθυστερήσει υπερβολικά (πάνω από μήνα).

Εδώ και ένα περίπου μήνα, τα τελωνεία της Κίνας αποφάσισαν να σκανάρουν ΟΛΑ τα δέματα που εξάγονται από την χώρα. Αυτό προκαλεί μεγάλες καθυστερήσεις στις αποστολές. Έχω δέμα που στο tracking είναι από τις 17/10 στο ίδιο status: "Dispatching"
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
axel12p έγραψε:Θα έπρεπε να σε προβληματίσει το γεγονός πως το πρόβλημα υπάρχει με αντικείμενα από την Ανατολή :lol:
Με τα ΕΛΤΑ όλα ΟΚ, εχουν όμως αλλάξει (αυστηροποιηθεί) τα πράγματα με τα τελωνεία της Κίνας, για αυτό και οι καθυστερήσεις. Παραγγελία στις 10/9 από Merimobilies και ακόμη περιμένω... Υπομονή!

Δεν κατάλαβα το πρώτο σχόλιο :oops:

Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως, δεν γνώριζα. Ναι όλα τα αντικείμενα έρχονται από Κίνα. Δε τα βιάζομαι απλώς μου έκανε εντύπωση τόση καθυστέρηση σε διαφορετικές μεταξύ τους αποστολές. Φάκελος με NFC stickers από Γερμανία ήρθε σε 3 μέρες :lipsealed:

Μια Mobius επίσης που έχω παραγγείλει μου δείχνει το singapore post 15-10 Despatched to overseas (Country code: GR) και στο ΕΛΤΑ 13-10 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS. Δεν το σκανάρουν εδώ ή δεν έχει φτάσει ακόμη στα γραφεία του ΕΛΤΑ στο τελωνείο; Είναι RF ο κωδικός του
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#30545 Αν περίμενες δέματα από Ασία, Ευρώπη και Αμερική και καθυστερούσαν όλα, τότε το πιο πιθανό θα ήταν το πρόβλημα να ήταν στα ΕΛΤΑ. Όταν όλα τα δέματα είναι από την ίδια χώρα, τότε παίζει το πρόβλημα να έχει σχέση με τον αποστολέα και όχι τον παραλήπτη. Όπως συμβαίνει και στην περίπτωση μας δηλαδή.

Σχετικά με την Γερμανία, εμένα αρκετές φορές καθυστερούν δυσανάλογα πολυ, ενώ για ακόμη μια φορά τα έχω πάρει με το Αγγλικό Amazon το οποίο στέλνει τα δέματα του με iParcel.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#30553 Οι Ασιατες αργουν,τα ΕΛΤΑ δεν εχουν θεμα..Απο Αγγλια,US τιποτα πια δε κανει πανω απο 15 ημερολογιακες..Σπανια απο Αμερικη να κανει κατι 20 μερες.
Οι Ασιατες απο Αυγουστο και μετα δε ξερω τι φαση,αργουν παρα παρα πολυ(4 παραγγελιες εχω εμπειρια εκτοτε και οι 4 χρειαστηκαν μηνα+ ).Ισως ειναι το τιμημα του free shipping αυτο,ισως τα μαρκαρουν shipped και αργουν καμια βδομαδα να τα στειλουν ,ισως φταινε και τα εκει ταχυδρομεια..
Γενικα πια προτιμω να δωσω κατι παραπανω για μικροπραγματα να τα παρω απο US ή EU και να ειμαι σιγουρος οτι θα φτασουν,παρα να καθομαι να περιμενω τοσο τους Κορεατες και τους Κινεζους.Τους προτιμω μονο επειδη σε συγκεκριμενα μπιχλιμπιδια ειναι ασυναγωνιστοι
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#30626 Ειχα 25 € στην debit card και αυτο ηταν. Λυγισα για μια σημαια!

Και η κουτσουνα ουτε να το ακουσει να την βαλουμε στο μπαλκονι!!
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Geo f1 έγραψε:Ειχα 25 € στην debit card και αυτο ηταν. Λυγισα για μια σημαια!

Εικόνα

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε:Ειχα 25 € στην debit card και αυτο ηταν. Λυγισα για μια σημαια!

1. Πέρασε η γιορτή
2. Θέλεις να είσαι στόχος;
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#30663 Αυτή η κουτσούνα ρε Geo ποια είναι;
Άβαταρ μέλους
By bill33
kyr80 έγραψε:Αυτή η κουτσούνα ρε Geo ποια είναι;

Ο αρχων του σπιτιου!

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
bill33 έγραψε:
kyr80 έγραψε:Αυτή η κουτσούνα ρε Geo ποια είναι;

Ο αρχων του σπιτιου!

ταπαταπαλκ!

ον τοπικ

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By BOYT
#32863 αγοραασα απο το ebay καταλαθος ενα πρωην που κοιταγα ενω εψαχνα να δω ποσο εχει μεταφορικα.
πως μπορω να το ακυρωσω με καποιο τροπο η αν ξερετε αν δεν το πληρωσω ποτε ακυρωνετε γιατι η καρτα που εχω βγαλει δεν ειναι συνδεδεμενη καν με το λογαριασμο και αυτη που εχω εχει ληξειοποτε δεν περνουν λεφτα απο πουθενα, τους εχω στειλει δυο mail αλλα απαντηση καμια.
το θελω αυτο που πηρα αλλα εχει 150 μεταφορικα. ενω εχει 100 ευρω ε δεν τα δινω.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#32865 Ε καλά μη σκας, αφού δεν μπορούνε να σε χρεώσουν, θα αναγκάζουν να δεχτούν την ακύρωση που ζητάς