viewtopic.php?f=9&t=170&start=1560#p308273
Και να μου δώσετε και μια απάντηση.
Dodger έγραψε:http://www.home-biology.gr/ilektromagnitikes-aktinovolies/aktinovolies-xamilon-sixnotiton/metasximatistes-pilones-kalodia-dei
Παλαιότερα υπήρχε η άποψη ότι ακτινοβολίες χαμηλών συχνοτήτων σε χαμηλές εντάσεις δεν έχουν αρκετή ενέργεια (φωτόνια) και ως εκ τούτου ο οργανισμός μας δεν θα μπορούσε να τα ξεχωρίσει από τα φυσικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγει το σώμα του (thermal noise).
Τo site ανήκει σε κατάστημα που πουλάει προιόντα "προστάσιας" απο ακτινοβολία... Δεν θα το χαρακτήριζα αξιόπιστη πηγή.
Ακόμη και αν η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τα καλώδια της ΔΕΗ όντως έχει βιολογικές επιδράσεις, τα καλώδια που βρίσκονται εντός του σπιτιού, το wifi router και το κινητό έχουν πολύ μεγαλύτερη επίδραση γιατί βρίσκονται πολύ πιο κοντά μας (η ένταση του μαγνητικού/ηλεκτρικού πεδίου εξασθενεί τετραγωνικά με την απόσταση). Ακόμη όμως και αυτά αποτελούν (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) σύμφωνα με τις έρευνες ασθενώς συσχετισμένα με εμφάνιση καρκίνου (IARC Class 2B).
Αν κάποιος ανησυχεί για την υγεία του καλό θα ήταν να προστατευθεί από αυτά που σιγουρα προκαλούν καρκίνο, όπως: ηλιακή ακτινοβολία, παθητικό κάπνισμα, καυσαέρια diesel, κατανάλωση επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος, ...

Τλωρα η κολώνα δίπλα στο μπλακόνι, δεν είναι θέμα...
Dodger έγραψε:Nα σου πω την αλήθεια, ούτε καν το διάβασα, ήταν το 1ο λινκ που μου έβγαλε ψάχνοντας για τον φίλο παραπάνω. Αυτό που σίγουρα δεν θα έκανα, ήταν να αγοράσω/χτίσω/νοικιάσω μέσα στους πυλώνες*
Τλωρα η κολώνα δίπλα στο μπλακόνι, δεν είναι θέμα...
Εγω θα εχτιζα μεσα/κατω απο τους πυλωνες ωστε ο μεταλλικος σκελετος τους και το μαγνητικο πεδιο των καλωδιων να με προστατευε απο ολα τα υπολοιπα πεδια και παρεμβολες του συμπαντος κοσμου
άσχετο με αυτά που συζητάμε, είχε μέχρι χθες ΕΚΘΕΣΗ σπιτιού στο ΣΕΦ και σε λίγες μέρες θα έχει στη Hellexpo Αμαρουσίου.
Ο ενοικιαστής της πεθεράς μου που θέλει να φύγει λόγω.... ακτινοβολίας απο το καλώδιο της ΔΕΗ όπως είχα γράψει σε άλλο θέμα (βασικά έχει μετακομίσει ηδη τα συμπραγκαλα του με μεταφορική αλλά δεν έχει παραδώσει τα κλειδιά) ενω σπάει το συμβολαιο πολύ νωρίτερα (είχε μέχρι το 2018 νομιζω) θέλει να του επιστραφεί και η εγγύηση που είχε δώσει πριν καμια 5ετια (300 ευρώ περίπου).
Δεν πρεπει να έχει κάποια ζημιά το σπίτι (μονο φυσιολογική φθορά, μερεμετια κ βάψιμο θέλει λογικά) αλλά και τα πεθερικά δεν έχουν δυνατότητα να του σκάσουν το 300αρι ουτε βέβαια έχουν άλλο ενοικιαστή.
Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση?
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Αν αρνήθουν είναι εύκολακι να τους κάνει ζημιές για παραπάνω πριν τους δώσει τα κλειδιά και τους πει τώρα κρατήστε την εγγύηση να την χαίρεστε.
< >
Ας του πούνε ότι δεν εχουν 300 και αν θελει ας κατσει 1 μήνα παραπάνω.
Επίσης το σπάω το "σπάω" το συμβόλαιο τις περισσότερες φορές συμφέρει τον ενοικιαστή, με την λογική ότι αν δεν το δεχτεί ο ιδιοκτήτης, τότε ο άλλος μπορεί να του μπαστακωθεί χωρίς να πληρώνει και να αρχίσει το τρέξιμο κλπ
< >
kovathe έγραψε:Ερώτηση παντελώς άσχετου σε θέματα ενοικιάσεων.
Ο ενοικιαστής της πεθεράς μου που θέλει να φύγει λόγω.... ακτινοβολίας απο το καλώδιο της ΔΕΗ όπως είχα γράψει σε άλλο θέμα (βασικά έχει μετακομίσει ηδη τα συμπραγκαλα του με μεταφορική αλλά δεν έχει παραδώσει τα κλειδιά) ενω σπάει το συμβολαιο πολύ νωρίτερα (είχε μέχρι το 2018 νομιζω) θέλει να του επιστραφεί και η εγγύηση που είχε δώσει πριν καμια 5ετια (300 ευρώ περίπου).
Δεν πρεπει να έχει κάποια ζημιά το σπίτι (μονο φυσιολογική φθορά, μερεμετια κ βάψιμο θέλει λογικά) αλλά και τα πεθερικά δεν έχουν δυνατότητα να του σκάσουν το 300αρι ουτε βέβαια έχουν άλλο ενοικιαστή.
Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση?
Συνηθως αυτο που κανουν ειναι να του πουν οτι θα επιστρεψουν την εγγυηση μολις βρουν αλλον ενοικιαστη και αν μπορουν να τον βρουν γρηγορα. Βεβαια για 300 ευρω δεν αξιζει να ρισκαρεις φθορες στο διαμερισμα αρα δεν εχουν επιλογη παρα να τα δωσουν εφοσων παρουν τα κλειδια και δουν οτι πραγματι δεν υπαρχουν ζημιες μεσα.
Κάποτε, έπρεπε ο μισθωτής (νοικάρης) να ενημερώσει 3 ή 6 μήνες πριν τον εκμισθωτή (ιδιοκτήτη) ότι θα φύγει, αλλιώς αν έφευγε νωρίτερα ΔΕΝ έπαιρνε την εγγύηση. Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη.