Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
markvag έγραψε:Και τώρα ήθελα να ρωτήσω πως πάει από αξιοπιστία η πρώτη γενιά του μπεμβεδομίνι...

Τέλεια.... Βέβαια του 224v είναι fl και νομίζω αμερικάνικο.
Εγώ πάντως δε ξαναγoραζω mini.
Όχι ότι η επόμενη γενιά ήταν καλύτερη βέβαια. Και αυτά βγάζουν ότι θες από βλάβες.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#307739 Παντως το "καιει λαδι" εδω που τα λεμε δεν ειναι και το τελος του κοσμου.
Το "με εχει αφησει 2 φορες" ειναιι το σημαντικο, αν δεν αφορα πχ μπαταρια.

Εκ των λιγων που εχω ακουσει για τα Mini της πρωτης γενιας, αν μου λεγε καποιος: παρε αυτο και θα καιει μονο λαδι, θα ημουν χαρουμενος... :s_scratchhead
Άβαταρ μέλους
By dimik
Billopoulos έγραψε:Παντως το "καιει λαδι" εδω που τα λεμε δεν ειναι και το τελος του κοσμου.

Εκ των λιγων που εχω ακουσει για τα Mini της πρωτης γενιας, αν μου λεγε καποιος: παρε αυτο και θα καιει μονο λαδι, θα ημουν χαρουμενος... :s_scratchhead

2 φορές έχασε τα νερά του σε μένα, μια από ψυγείο που τρύπησε στα καλά καθούμενα και την 2η τρύπησε στον πίσω μέρος του κινητήρα μια μ@λακία σε μέγεθος νομίσματος και έχασε τα νερά του από εκεί = κατέβασμα κινητήρα για να φτιαχτεί βλάβη αξίας 7€ :rant:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Billopoulos έγραψε:Παντως το "καιει λαδι" εδω που τα λεμε δεν ειναι και το τελος του κοσμου.

Όχι δεν είναι, αλλά εντός λογικών ορίων.
Η τελευταία οδηγία της BMW-MINI για την κατανάλωση λιπαντικού στους κινητήρες της είναι 0.7l/1000km... Σε 10k km μιάμιση φορά ανανέωση λαδιού. Aστείοι :protest: Χώστα ρε dim8 :lol:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#307765 Ε καλά, δεν είπα ότι οι bmwminiδες είναι οι χειρότεροι όλων :Ρ
Άβαταρ μέλους
By kostis20

Εμένα και στο δρόμο με έχει άφησε 4 φορές και καίει πλέον 1lt στα 2500km.
Με 116000km... Καλα για τις υπόλοιπες βλάβες θα θέλαμε σελίδες....
Τραγικό δεν είναι.?

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#307786 Ναι... Και ferrari να ήταν στο δρόμο, θα το χα πετάξει 10 φορές ρε συ Κωστή. :(
Άβαταρ μέλους
By drdino
#307791 Γενικότερα τα νέα μοτόρια (κι ειδικά τα άμεσου) το τσιμπάνε το λαδάκι τους. Το αν αυτό είναι κακό ή όχι συζητιέται.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#307792 Και ο F20C το θέλει το λαδακι του. Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο imho

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
georgetz έγραψε:Στα VAG είναι 1L / 1000 km ?

Και στα toyota 1lt λενε, οποτε ειναι λιγο αυθαιρετο και το βαζουν οκοι να καλυψουν τον κωλο τους. Στο manual του rx8 τι να λεει;

<
Άβαταρ μέλους
By mirage
#307852 Αν θυμάμαι καλα ελεγχο ανα χ γεμισματα βενζινης

< >