- Προηγούμενη
- 254 Δημοσιεύσεις
- Σελίδα 5 από 17
- 1 ,
- 2 ,
- 3 ,
- 4 ,
- 5 ,
- 6 ,
- 7 ,
- 8
- ...
- 17
- Επόμενο
Ελαφρώς off topic αλλά στον ίδιο όμιλο!
NickTG έγραψε:Beams μιας και σε πέτυχα έχεις να προτείνεις συνεργείο για Rav4 mk2 και Sirion δεύτερης γενιάς και αυτό?
Nick ο άνθρωπος που μπορώ να σου προτείνω είναι κοντά στον Πειραιά. Δεν ξέρω αν σε βολεύει.
Giuseppe Busso έγραψε:Πήρε το μάτι σας το νέο LC500 που παρουσίασε η Lexus; Like...
Φαίνεται αυτοκίνητο κλειδί για τη μελλοντική πορεία και έμεινα
όταν είδα το ίδιο σχέδιο με το concept.
Το παρουσίασε ο ίδιος ο πρόεδρος , διάβασε live ερωτήσεις και κριτικές
όσων αφορά τη Lexus και ουσιαστικά είναι κάτι σαν προσωπική του
δέσμευση το συγκεκριμένο.
Ο Randy Pobst που το οδήγησε μιλά για καλοστημένο
πολυτελές coupe με πολύ καλό 10τάχυτο.
Το μέλλον πάντα δείχνει
BEAMS έγραψε:NickTG έγραψε:Beams μιας και σε πέτυχα έχεις να προτείνεις συνεργείο για Rav4 mk2 και Sirion δεύτερης γενιάς και αυτό?
Nick ο άνθρωπος που μπορώ να σου προτείνω είναι κοντά στον Πειραιά. Δεν ξέρω αν σε βολεύει.
Δεν έχω θέμα.
Είναι και η δουλειά εκεί.
NickTG έγραψε:Δεν έχω θέμα.
Είναι και η δουλειά εκεί.
Ωραία. Αύριο θα κάνω ένα τηλεφώνημα ώστε να ανιχνεύσω κάτι που θέλω και μέχρι το μεσημέρι θα έχεις πμ.
Levent Taskan έγραψε:• 3 days ago
I literally clicked on here to see what excuse they'd cook up to put Lexus in the last place.
τόση αγάπη για τη Lexus απο τον αγγλικό τύπο
georgetz έγραψε:^ #bazo #oute_gia_boufanato
+καπινιζει
Στο ελλάντα θα φτιάξουμε καλύτερη (διαφήμιση)
Γρήγορο, άνετο, ευρύχωρο, με καλή ορατότητα λόγω ύψους και μεγάλων γυάλινων επιφανειών, οικονομικό μέσα στην πόλη (αυτή τη στιγμή το tc δείχνει 7.1 κι έχω κάνει 450κμ την Αθήνα, σε δύσκολες συνθήκες κίνησης), ατσαλάκωτος παντού, πολύ αποδοτικό clima που λειτουργεί κανονικά και με τις μπαταρίες), πολύ σταθερό στις υψηλές ταχύτητες, αθόρυβο είτε με μπαταρίες είτε με τον βενζινοκινητήρα, ωραίος ήχος από τον V6, φανταστικό κιβώτιο, λογικά τέλη κυκλοφορίας (τα οποία ενδεχομένως εκλογικευτούν ακόμη περισσότερο
).Στα αρνητικά, που δεν επισκιάζουν στο ελάχιστο τα θετικά, εργονομικές ατέλειες και το ενδεχόμενο κόστος αντικατάστασης των μπαταριών.
Όλα τα παραπάνω είναι φυσικά υποκειμενικά. Για τα δικά μου δεδομένα και ανάγκες πιστεύω ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να πάρω σ' αυτά τα χρήματα και δε θα το άλλαζα παρά μόνο για το 450h.
Φτου σου κοπελάρα μου.
< >

...