Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Pitt έγραψε:Ναι, για αλλαγή μιλάω κι εγώ, αλλά ολική αλλαγή ουσιαστικά δεν γίνεται ποτέ. Πάντα παραμένει στον κινητήρα μια μικρή ποσότητα από το παλιό.

+1
Και γενικα, συμφωνω με Pitt :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
markvag έγραψε:έχουμε καιρό ακόμα για την επόμενη αλλαγή λαδιών (λογικά 14-15 μήνες)

Κάθε 12 μηνες δε θέλει; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#308201 Αμέσως να του την πέσετε! Για διαστολή του χρόνου λόγω ταχύτητας δεν έχετε ακούσει; :rtfm:

Οι 12 μήνες ισχύουν για σταθερό παρατηρητή και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο.
Όταν το πεμβέ τρέχει, ο χρόνος των 15 μηνών γι’ εσάς είναι 12 μήνες για τον Μάρκο! :s_yes
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#308208 25k ή 2 χρόνια , οτι έρθει πρώτο ή όταν σημάνουν οι καμπάνες του κομπιούτορα :rtfm:

long life είναι αυτά, όχι παίξε-γέλασε

LL :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Με 30€ για 5 λίτρα, αγοράζεις αυτό:
http://www.trade-wind.gr/car/lubricants ... -5-lt.html

ουτε καν, αν θυμαμαι καλα το πηρα 24-26€ περυσι απο Πειραια
Άβαταρ μέλους
By gakost
trident1971 έγραψε:Πόσο πια κανει το ρημαδολαδι και το αφηνετε 2 χρονια μεσα? Μια φορα το χρονο δεν ειναι καλυτερα, no matter τον κομμπιουτορα?

Αν ρωτήσεις τον πατέρα μου θα σου πει λάδια κάθε 6 μήνες ή 5000 χιλιόμετρα. Οι εποχές αλλάζουν.
Άβαταρ μέλους
By dimik
gakost έγραψε:
trident1971 έγραψε:Πόσο πια κανει το ρημαδολαδι και το αφηνετε 2 χρονια μεσα? Μια φορα το χρονο δεν ειναι καλυτερα, no matter τον κομμπιουτορα?

Αν ρωτήσεις τον πατέρα μου θα σου πει λάδια κάθε 6 μήνες ή 5000 χιλιόμετρα. Οι εποχές αλλάζουν.

Πολλές αντιπροσωπείες εδώ στην Κύπρο (τουλάχιστον όσες ξέρω) συν οι ανεξάρτητοι μηχανικοί προτείνουν αλλαγή στα 7500χλμ, κρεμάνε και ένα ηλίθιο καρτελάκι στον αριστερό λεβιές του τιμονιού με το πότε είναι η επόμενη αλλαγή και από εκεί το έχω διαπιστώσει σε ότι αυτοκίνητο έχω μπει.

Γιατί το κάνουν αυτό δεν γνωρίζω αλλά για να το κάνουν διαφορετικές αντιπροσωπείες και τόσοι ανεξάρτητοι μηχανικοί κάτι ξέρουν μάλλον. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#308508 Μου κάνει εντύπωση που δεν ξέρεις γιατί το κάνουν. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
drdino έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που δεν ξέρεις γιατί το κάνουν. :hmmm:

ήλπιζα κάποιος ειδικός να μας πει γιατί εγώ με τα μηχανολογικά δεν τα πάω καλά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
dimik έγραψε:

ήλπιζα κάποιος ειδικός να μας πει γιατί εγώ με τα μηχανολογικά δεν τα πάω καλά :lol:

Με τις πωλήσεις πως τα πας; :s_wink
Άβαταρ μέλους
By dimik
Pitt έγραψε:
dimik έγραψε:

Με τις πωλήσεις πως τα πας; :s_wink

Oύτε :sorry:

Αλλά τέτοιο καρτέλ ρε παιδί μου....απορώ πως δεν το μυρίστηκε κανένας τοπικός Στέφανος Χίος να γίνει Μακελειό :lol: