Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Asimov έγραψε:Δεν ξέρω αν ο Νερόμυλος είναι αλυσίδα, αλλά είναι πολύ πιθανό.... Έχει πολύ πλούσιες μερίδες και πάρα πολύ καλές τιμές. Τα κεμπάπ του είναι πολύ καλά, τα συνοδευτικά άλλα καλά, άλλα μέτρια. Είναι σε πανεύκολο σημείο για πρόσβαση και παρκάρισμα και το μαγαζί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, είναι απίθανο να μη βρεις να κάτσεις ακόμα και τις ώρες και μέρες αιχμής. Λίγο με τις αποδείξεις έχει θέμα :lol:
ΕΕΠ, θα μπορούσε άνετα να γίνει φορουμοσυνάντηση εκεί.

Είχα πάει πέρσυ για κάτι βαφτίσια που έγινε το τραπέζι εκεί. Όντως πολύ καλό :eat:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#307255 Μιας και συζητούσαμε για kebabτζίδικα στο UK, βρήκα μια "τυχαία" φωτό στο αρχείο μου :lol: Από το Leicester, Narborough road :iconcool: (μόνο ένας θα με νιώσει :innocent: )

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Το Paul είναι μια βλακεία και μισή, υπερτιμημένο του κερατά στα πάντα (και καλά όλα έρχονται από Γαλλία... :svivhaha: ), και γεμάτο με ψώνια (συνήθως

Geo f1 έγραψε:Το Paul γαμαει και εχει φοβερα εδεσματα.
Ειχα κανει καλη φορτωτικη μια φορα που ημουν κεντρο.

:whistlink: :shifty: :shifty: :svivhaha:

Geo f1 έγραψε:Και μια μπακετα 1 μετρο :shifty:

Δεν περιγράφω άλλο! :rtfm: :shifty: :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#307304 Δεν μας είπε τι μέγεθος έιχε το σάντουιτς όμως.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#307327 Έχω δοκιμάσει πολλά κεμπαπ και αυτό του Αρίστου στο Π. Φάληρο νομίζω παίζει στα κορυφαία! Για να βρεις να κάτσεις βέβαια οποιαδήποτε μέρα και ειδικά καλοκαίρι πρέπει να έχεις λίγο υπομονή. Αλλιώς πας δίπλα στο μαγαζί του για take away και πάγκο στα γρήγορα!
Επίσης το μπεργκεράδικο που άνοιξε ο ίδιος επιχειρηματίας ακριβώς απέναντι τα σπάει, το μπιφτέκι του αλλά και το ψωμάκι του είναι σε παααρα πολύ καλό επίπεδο.
Καλά ο τύπος αυτός έχει πιάσει όλη την διασταύρωση Ζησιμοπούλου και Αγ. Τριάδος. Ξεκίνησε με το μαγαζί με ψαρικά στα οποία αν και οι τιμές είναι λιιιγο τσιμπημένες έχει τρελή βιτρίνα και φαίνεται να έχει πολύ καλό πράγμα.
Άνοιξε το κεμπαμπτζίδικο, μετά απέναντι ένα σαν μπακάλικο ντελικατεσεν για κρασάκι και μεζέδες, δίπλα ακριβώς τζελατερία, παραδίπλα τον Ακάκιο που θεωρείται ήδη από τα τοπ μακαρονάδικα και το πιο πρόσφατο τον Χοντρό Λιγνό το μπεργκεράδικο. :dizzy: :dizzy:

Και όλα πάνε σφαίρα! Ο τύπος φαίνεται να προσέχει πάρα πολύ την ποιότητα και τις τιμές.... Χαίρομαι να βλέπω τέτοιους επιχειρηματίες εν μέσω κρίσης. Τρώει δεκάδες κόσμος ψωμάκι και θα τρώει για πολύ καιρό αν συνεχίσει έτσι!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#307330 Αλήθεια , μιας και το ανέφερες , στο μακαρονάδικο έχεις φάει? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By RXristos
gianik έγραψε:Αλήθεια , μιας και το ανέφερες , στο μακαρονάδικο έχεις φάει? :hmmm:

Ακόμα όχι γιατί όποτε βγω για τέτοιο φαγητό θέλω να φεύγω από την "γειτονιά", έξοδος και τέτοια... αλλά το παρακολουθώ σε κριτικές και διαβάζω τα καλύτερα! Και σαν μαγαζί λέει πολύ, εντάξει αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά αφού περνάω συχνά απ'έξω. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#309423 στην Αρτα ξερουμε κανα ντελιβερυ καλο με σουΦλα/σουβλακια/πιτσες/μακαροναδες?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#309468 https://www.facebook.com/psitigournopou ... DS&fref=nf

Εικόνα

:help: :help: :help:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#309472 ωραιο πραμα! :eat:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#309474 Υπαρχει ενας χρυσος κανονας:
Αν κρατανε το 2ο "ΟΥ" εσυ πετας τη γουρουνοπουλα. Γιατι αυτο ειναι. Γου-ρου-νο-που-λα. Και γου-ρου-νο-που-λο. :s_yes

ΓΟΥ-ΡΝΟ-ΠΟΥ-ΛΑ

ΓΟΥ-ΡΝΟ-ΠΛΟ

ΛΗ-ΞΣ :adminpower: