Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#306919 Επειδή δεν έχω μέχρι στιγμής εμπειρία από τροχαίο έλεγχο σε χώρα εξωτερικού ,πόσο πιθανό είναι να σε σταματήσουν και να σε γράψουν για λιγότερο από αυτό που έτρεχες?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#306923 Αγγλία εξαρτάται από το πώς θα συμπεριφερθείς, μιλήσεις κλπ στον τροχαίο ("attitude test").
Άβαταρ μέλους
By gianik
#306932 :oops: και δεν τους το είχα στους Αγγλάρες.
καλά , φαντάζομαι το πως θα μιλήσεις παντού μετράει , το θέμα είναι τι πιθανότητες έχεις...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#306944 Εξαρτάται από το πώς οδηγεί κανείς. Αν τα γράφει όλα στα τομπολίνια του και πάει τάπα παντού, ναι. Όμως οι σταθερές κάμερες είναι ως επί το πλείστον αρκούντως ευδιάκριτες και καταχωρημένες στις διάφορες βάσεις των GPS, οπότε αν κάποιος οδηγεί φροντίζοντας να περνάει με σωστή ταχύτητα μπροστά από τις κάμερες, είναι πιο πιθανό να την φάει από πιστόλι.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
nasos38 έγραψε:οχι δεν ηταν αυτη η οθονιτσα. μονο το νουμερο χωραγε τιποτε αλλο.
ηταν πιο μικρή δηλ.

Α4,χαλαρά πήγαινα.

Αυτό;

Εικόνα

Ή μήπως αυτό;

Εικόνα

Πιο πιθανόν τον 2ο, καθώς το 1ο είναι η παλιά έκδοση, εξαιρετικά δύσχρηστη και αποκλείεται να την χρησιμοποιούν πλέον. Έχω χρόνια να το δω δηλαδή.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By nasos38
#307300 ουτε κάποιο απο αυτά ήταν.

είχε μονο μια μικρή lcd μονο για 3 νουμερα να δείχνει ,ασπρομαυρη, στο κεντρο του πίσω μέρους.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#307310 Να ήξερες τώρα σε τι δουλειά τον έχεις βάλει ... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#307319 Αδιαβαστος ο pipinos. Omg!!!!
Στην ειδικότητα του κιόλας.
Μέσα στο σπίτι του. Στο σπιτάκι του μέσα!!

<
Άβαταρ μέλους
By nasos38
#307400 καλα δε χρειαζετε να βρουμε και ακριβως τον τυπο, απλα να εχετε το νου σας σε αυτο το κομμάτι!
δηλ αμα σε σταματησουν δε θα σε ρωτησουν ξερεις με τι μαρκα πιστόλι σε μετρήσαμε, αλλα ξέρεις με πόσο πήγαινες???

Αλλη ηλίθια ερωτηση και αυτη!
γιατι ρε μεγάλε με τεστάρεις αν πρόσεχα το κοντέρ???
αν σου απαντήσω σωστά δηλ πριν μου το δείξεις τη γλιτώνω?????
Άβαταρ μέλους
By mirage
Bayern7 έγραψε:Αδιαβαστος ο pipinos. Omg!!!!
Στην ειδικότητα του κιόλας.
Μέσα στο σπίτι του. Στο σπιτάκι του μέσα!!

<

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#307466 :lol:
Ειναι καινουριος Bayern....
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#307592 Το 99,9% των πιστολιών είναι αυτά τα τρία που ανέβασα (με τις παραλλαγές τους). Πιστεύω ότι ήταν Ultralyte και ο αστυνομικός έδειξε την ταχύτητα που είχε αποθηκεύσει στην μνήμη, οπότε φαινόταν μόνον αυτή και τίποτε άλλο. Ούτε αδιάβαστος είμαι, ούτε θα σκάσω βέβαια.

Ευχαριστώ.