Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Ηταν και κατι εγαινια να παμε που μου ειχες πει...αλλά....μας ξεχασες :(

Επειδη δεν πηγα στα εγκαινια, πηγα εψες Γιωργη!
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#306875 Για πείτε ρε καρντάσια Αθηναϊκά, πού θα φάμε καλό κρέας Αθήνα σε παρεΐστικα μαγαζιά; Η βάση μας είναι Παπάγου, χωρίς αμάξι, οπότε μην μας στείλετε Πειραιά πχ :P
Σημείωσα ήδη Ζαχούλη, με έψησε :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#306876 Με τι έχουμε μπλέξει ΡΕ. ΜΕ ΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΜΠΛΈΞΕΙ ΡΕ. Όταν τρώγατε στον ΕψιλονΣιγμα κοτοπουλάκι με φουλ πούπουλο για να πάρετε και τις ίνες ήταν καλά ε; Αλλά εκεί κλαρίνο, γλυφατε και την αρβυλα του μάγειρα (και ανεβαινατε σιγά σιγά). Τώρα σας πείραξε η τριχουλα, που άμα σας έβγαζαν την κάτοχο της από την κουζίνα θα παραγγελνατε μια πιατελα μαλλί της γριας μετά ( "που σαι μικρε, βάλε μπόλικο πράμα πάνω, και ζβελτα").
Ναι, κάντε στην άκρη την τριχουλα και μετά φάτε το ταρταρ με την ησυχία σας. :s_sarcastic

Εδώ ο mjacob αγόρασε πολυμετρο για να είναι σίγουρος ότι έχει ξεψυχησει ο κιμας μετά τα τελευταία σφάλματα, εσείς κάντε φασαρία στο uberness γιατί δεν χτύπησε καλά στο multi τον αρμοστοκο και σβολιασε. :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By gianik
rocsta έγραψε:Για πείτε ρε καρντάσια Αθηναϊκά, πού θα φάμε καλό κρέας Αθήνα σε παρεΐστικα μαγαζιά; Η βάση μας είναι Παπάγου, χωρίς αμάξι, οπότε μην μας στείλετε Πειραιά πχ
Σημείωσα ήδη Ζαχούλη, με έψησε

Μυρτια ----} Ν.Σμυρνη , διπλα απο σταση Τραμ (αφου δεν εχετε ι.χ)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#306885 Πήγα πριν 2 Σάββατα. Μου χαν πάρει τ' αφτιά η Μυρτιά και η Μυρτιά και ΟΚ...δεν έπαθα και την πλάκα μου. Απλά αξιοπρεπές. Λαϊκό προσκύνημα βέβαια, δεν ξέρω μήπως κι αυτό έπαιξε το ρόλο του.
Άβαταρ μέλους
By bill33
gianik έγραψε:Εχοντας φαει 2 1/2 ωρες χτες το απογευμα στο γρ.διαβατηριων στο Ελληνικο , παμε για σουβλακι στον Ζαχουλη στην Γερουλανου/Αργ/λη.
Τυλιχτη πιτα με γιαουρτλου +τυλιχτη πιτα με κεμπαπ κοτοπουλο....
Χαλαλι οι 2 1/2 ωρες, τις ξεχασα...

Χωρις τριχα; θα ηταν φαλακρος ο τυλιχτης
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
rocsta έγραψε:Για πείτε ρε καρντάσια Αθηναϊκά, πού θα φάμε καλό κρέας Αθήνα σε παρεΐστικα μαγαζιά; Η βάση μας είναι Παπάγου, χωρίς αμάξι, οπότε μην μας στείλετε Πειραιά πχ
Σημείωσα ήδη Ζαχούλη, με έψησε

Για μοσχάρι, εγώ θα προτείνω το παρακάτω:
Kozi's Meet N' Eat
https://goo.gl/maps/JZVNXjRUba32
Αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να πας χωρίς αυτοκίνητο.
Μην πάρετε μπέργκερ, η πραγματική δύναμη είναι στις μπριζόλες και γενικώς στα ολόκληρα κομμάτια κρέατος.
Τιμές, γύρω στα 25-30€ το άτομο θα βγει. Ακριβούτσικο, αλλά πολύ καλό.