http://www.sfchronicle.com/restaurants/ ... 234760.php
Ο,τι πρεπει για να συνοδεύσει το setting up ενός 7
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- ΝΑ.
"Κοπελιά, συγγνώμη, υπάρχει κάτι που δε θα έπρεπε να είναι μέσα στο σάντουιτς. Παρακαλώ κρατήστε το και μη μου φέρετε άλλο."
Το παίρνει μέσα η κοπελιά και εξαφανίζεται.
Καλά, ούτε μια συγγνώμη δε θα ζητήσουν;
Έρχεται μετά από κανένα 10λεπτο:
- Συγγνώμη, ξέρετε συμβαίνουν αυτά. Να σας φέρουμε κάτι άλλο;
- Δε θα έπρεπε να συμβαίνουν. Γι αυτό υπάρχουν τα γάντια και τα σκουφάκια, για να μη συμβαίνουν. Όπως και να 'χει, δε θέλω κάτι άλλο, απλά αφαιρέστε το από το λογαριασμό.
- ναι, φυσικά.
Μετά από άλλο ένα 10λεπτο ζητάμε το λογαριασμό για τους καφέδες.
- Κερασμένοι από εμάς οι καφέδες. Και συγγνώμη.
Ducks. Συμβαίνουν αυτά. Αλλά μήπως δε θα έπρεπε να συμβαίνουν σε ένα υποτιθέμενο "καλό" μαγαζί;
Μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά δε νομίζω πως θα τους επισκεφτώ ξανά.
Άσχετο: μα καλά.... 3,5 ευρώ ο freddo espresso; Και 4 ο cappuccino;
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Εγώ νομίζω ότι συμπεριφερθηκαν άψογα και με πλήρη επαγελματισμο.
Δε διαφωνώ. Γι αυτό έγραψα ολόκληρη την ιστορία για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του (θετικά ή αρνητικά).
Εμείς είχαμε πάει στην Πεντέλη προχτες και παραγγείλαμε μια σαλατα. Η σαλάτα ήταν ψιλοχάλια, μονο ρόκα εντέλει και από τ άλλα συστατικά τίποτα. Το σχολιάζουμε οτι ήταν χάλια και μεσα σ αυτα βρήκαμε και μεις μια τρίχα.
Φωνάζουμε το σερβιτόρο του λεμε να την πάρει πίσω γιατί είχε τρίχα και γενικώς ήταν απαράδεκτη. Αντί να την πάρει αμέσως είχε διάθεση για κουβέντα οτι αποκλείεται να υπήρχε τρίχα, οτι τι κακό είχε και πως η σαλάτα του αυτή ειναι και τέτοια. Με τα πολλά την πήρε και δεν την χρεώσε αλλά αποψή μου είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις λες συγγνώμη με τη μία, ρωτάς τι άλλο θέλουν αμέσως.
Τυλιχτη πιτα με γιαουρτλου +τυλιχτη πιτα με κεμπαπ κοτοπουλο....
Χαλαλι οι 2 1/2 ωρες, τις ξεχασα...