Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#296708 Άλλο ένα παράδειγμα που μόλις θυμήθηκα από τον πολυαγαπημένο αλλά εξαφανισμένο :hmmm: Ulrich Schnauss

Ulrich Schnauss - In All The Wrong Places (Tom Middleton 3D VIP Mix)

Μέχρι το 03:05 είναι όπως το radio edit από εκεί και πέρα απογειώνεται :superman:

Άβαταρ μέλους
By Kon5
#296971 Το αυθεντικό . Μου θύμησε καλοκαιρινά βράδυα, φωτιά στη θάλασσα, στην παρέα να έρχεται κανα όμορφο κορίτσι να έχει πάει αργά, κάποιοι να κοιμούνται στην άμμο και εσύ να ακούς αυτά και να ψάχνεις τρόπο να κάνεις κίνηση :inlove: . Πάνε χρόνια όμως :lol:

Liverpool Express - You Are My Love

Και το remix με ωραίο κλιπάκι :innocent:

Άβαταρ μέλους
By JBT
#296980 Απίστευτη αγάπη ρε στο 2ο κλιπάκι :s_roses
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Kon5 έγραψε:Άλλο ένα παράδειγμα που μόλις θυμήθηκα από τον πολυαγαπημένο αλλά εξαφανισμένο :hmmm: Ulrich Schnauss

Ulrich Schnauss - In All The Wrong Places (Tom Middleton 3D VIP Mix)

Προσπαθεί το ρεμίξ, αλλά νομιζω αδικεί το οριτζινάλ.

Όντως ο Schnauss μετά το goodbye, μας είπε goodbye.... Κάτι συνεργασίες πάτησαν κ δεν ακούμπησαν...

Παλαιότερες καιγαμωσύνες
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#296986 Ναι βέβαια το ορίτζιναλ δεν το πιάνει. Απλά είναι καλό να το ακους σε κανα μπαρ-κλαμπ εκεί στις αρχές του προγράμματος αν έχει και ωραίο κόσμο!
DM μοναδικοί! Κορυφή!
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#297332 Τί να λέμε τώρα .. απλά royksopp .

Άβαταρ μέλους
By dimik
#299201 Royksopp, ο ήχος τους πάντα θα μου θυμίζει παγωμένα πρωινά στον Έβρο, έβγαλα ολόκληρη θητεία μαζί τους.

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#299224 Πο΄υ ήσουν ρε τρελέ;
Άβαταρ μέλους
By Kon5
Άβαταρ μέλους
By Kon5

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
Πολύ "αστρικό", μου αρέσει για οδήγηση βράδυ σε ε.ο. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By pierce21
Kon5 έγραψε:Άλλο ένα πολύ δυνατό ατμοσφαιρικό remix τραγουδιού των θρυλικών radiohead

Radiohead - Reckoner (Leftside Wobble Off-World Excursion)

Εδώ είσαι :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#306727 :yahoo:

Μια Μύκονο ήθελα τώρα που δεν έχει και πολύ κόσμο :eat:
Τελευταία επεξεργασία από Kon5 και 28 Σεπ 2016, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Kon5 έγραψε::yahoo:

Μια Μύκονο ήθελα τώρα :eat:

Ρε Στέφανε; Αυτόν εδώ που τον είχαμε κρυμμένο τόσα χρόνια; :shifty: :shifty: :shifty: