Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
panos2171 έγραψε:Ξέρουμε τι είναι αυτό το λαμπάκι;

Το όχημα το κρατάς μυστικό; :lol:

Από φορτηγό είναι; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#306671 υπαρχει αποσμητικο(σπρειΤ) που να εχει την ποσοτητα αυτη ωστε να μπορει να το παρεις μεσα στο αεροπλανο?
αφρο ξυρισματος εχω βρει,αποσμητικο οχι.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#306673 Έχει μινιατούρες, ναι.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Pitt έγραψε:
panos2171 έγραψε:Ξέρουμε τι είναι αυτό το λαμπάκι;

Το όχημα το κρατάς μυστικό; :lol:

Από φορτηγό είναι; :hmmm:

To ξέχασα. :lol:
Ναι, ΜΒ 1317
Άβαταρ μέλους
By bibendum
dimviii έγραψε:υπαρχει αποσμητικο(σπρειΤ) που να εχει την ποσοτητα αυτη ωστε να μπορει να το παρεις μεσα στο αεροπλανο?

http://www.ab.gr/click2shop/EIDI-PROSOP ... /012004004

edit αν και βλεπω τα 50αρια ειναι roll on
Άβαταρ μέλους
By Chris
#306678 Με τη λογικη των αεροπορικων κανονικα πουλας τρελα και τους λες πως ειναι αεριο, οχι υγρο

Θελω μια φορα να παγωσω ενα μπουκαλακι νερο στην καταψυξη και να παω να παρω αεροπλανο, θα καψουν φλαντζα
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#306681 Στο hondos έχει ράφι με αποσμητικα, αφρούς κλπ κάτω των 100 ml για τα αεροπορικά ταξίδια. Ρίξε μια ματιά αν δεν έχεις πάει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bibendum έγραψε:
dimviii έγραψε:υπαρχει αποσμητικο(σπρειΤ) που να εχει την ποσοτητα αυτη ωστε να μπορει να το παρεις μεσα στο αεροπλανο?

http://www.ab.gr/click2shop/EIDI-PROSOP ... /012004004

edit αν και βλεπω τα 50αρια ειναι roll on

ρολλ ον δεν εχει προβλημα με τα 50μλ,τα σπρειΤ εχουν θεμα.

@Ντινος που τα βρισκουμε τα αποσμητικα μινιατουρες?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Kon5 έγραψε:Στο hondos έχει ράφι με αποσμητικα, αφρούς κλπ κάτω των 100 ml για τα αεροπορικά ταξίδια. Ρίξε μια ματιά αν δεν έχεις πάει.

ουτε αφρο ξυρισματος βρηκα στα Χοντος ουτε αποσμητικο στα μλ για αεροπλανο. Αφρο βρηκα στα sephora με την δικη τους επωνυμια πανω,και σε πολυ χαμηλη τιμη κιολας.Βεβαια τελειωνει πολυ γρηγορα,αλλα αγοραζω 4-5 για να μην τρεχω συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#306685 Cpt obvious αλλά σε super market μέσα σε αεροδρόμιο είχα βρει ολα τα είδη υγιεινής σε μινιατούρα

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#306707 Αν είναι σπρέυ (από αυτά με το μεταλλικό κουτί υπό πίεση) τότε άσχετα από το μέγεθος απαγορεύεται να το πάρεις στοαεροπλάνο (ούτε καν στην βαλίτσα που θα δώσεις.... άσχετα αν εκεί το τολμάς).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
sknipper έγραψε:Αν είναι σπρέυ (από αυτά με το μεταλλικό κουτί υπό πίεση) τότε άσχετα από το μέγεθος απαγορεύεται να το πάρεις στοαεροπλάνο (ούτε καν στην βαλίτσα που θα δώσεις.... άσχετα αν εκεί το τολμάς).

γιατι? και ο αφρος μπουκαλακι ειναι υπο πιεση.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#306713 Πάντως εμένα τις προάλλες μου ζήτησαν να ανοίξω το τσαντάκι μόνο και μόνο για να βγάλουν και να τσεκάρουν το roll on noxzema των 75 ml,αφού πρώτα μου εκαναν και σωματικό έλεγχο.Ποιός ξέρει σαν τι τους φάνηκε στο μηχάνημα.Της γυναίκας που ειχε 7-8 συσκευσιες από υγρά στην τσάντα ,δεν της ζητησαν τίποτε απολύτως

< >