Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
hrdoukas έγραψε:
IKE έγραψε:
ambient έγραψε:ΙΚΕ πάντως σε εξαφάνισαν. Τόσο μίσος; :s_omg

χεεχ, πλάκα πλάκα νομίζω δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο AlfaRomeo πιο παλιά είχε σβήσει τα ποστ μόνος του αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πρώτη φορά σβήνεται τελείως μπαναρισμένος χρήστης.

feeling emotional :s_cry :s_cool

nasos79

Οικειοθελώς το είχε κάνει αυτός.

Γίνεται εάν σβήσεις το μέιλ σου από τις ρυθμίσεις.
Άβαταρ μέλους
By hrdoukas
CARυοθραύστης έγραψε:
hrdoukas έγραψε:nasos79

Οικειοθελώς το είχε κάνει αυτός.

Γίνεται εάν σβήσεις το μέιλ σου από τις ρυθμίσεις.

Ναι, αν θυμάμαι καλά είχε στραβώσει για κάτι και ζητούσε επίμονα να διαγραφεί οριστικά, στην αρχή του είχαν απαντήσει οτι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει αλλά από ένα σημείο και μετά στις δημοσιεύσεις του το nick του εμφανιζόταν σαν απλό κείμενο, χωρίς link.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#2916 Και έγραψαν ότι ο pipinos_1976 ήταν κλώνος, κάτι που εμφανώς είναι λάθος. Κλώνος σημαίνει ότι μπήκα εγώ με άλλο λογαριασμό - και σχεδόν ίδιο nickname εν προκειμένω. Αυτός ο χρήστης, όμως, ουδεμία σχέση είχε με εμένα, πράγμα που έκανε μπαμ, ακόμη και από το ύφος γραφής και μόνο. Χρήστη troll θα τον χαρακτήριζα, μάλλον. Τέλος πάντων, εγώ έστειλα μήνυμα στο περιοδικό χτες το πρωί, ζήτησα στοιχεία επικοινωνίας με κάποιον διαχειριστή, αλλά, κλασσικά, καμία απάντηση. Έχω δύο ερωτήσεις:

1. Τώρα, με την αλλαγή ιδιοκτησίας, κοίταξα μόνο στο site και συμπληρώσα τη σχετική φόρμα. Δεν είδα, όμως, πουθενά τηλέφωνο. Έχει κάποιος κάποιο νούμερο να τους καλέσω μήπως και βγει άκρη;

2. Στο forum υπάρχει ακόμη επιλογή για mail στην techlink, ή όπως αλλιώς ονομάζεται. Έχουν σχέση ακόμη ή θα χάσω χρόνο αν επικοινωνήσω μαζί τους;

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By hrdoukas
#2931 Mετά από αρκετές μέρες ξαναμπήκα στο 4τφ για να ψάξω τα του nasos79 και να δω αν θυμάμαι καλα

1) Μάλλον θυμάμαι καλά
2) Σ'εκείνες τις δημοσιεύσεις του 2007 ο krus είχε αναφέρει οτι στο παρελθόν είχε διαγραφεί (κατά λάθος) και ο Χρονομέτρης
3) Χρονομέτρης :s_laughat
4) Το 4τφ σήμερα είναι όπως ήταν το Σαράγιεβο πριν 20 χρόνια. Βομβαρδισμένο, δεν πολυκυκλοφορεί κόσμος και από αυτούς που πετυχαίνεις τους περισσότερους εύχεσαι να μην τους πετύχαινες.
Άβαταρ μέλους
By kouk
hrdoukas έγραψε:Mετά από αρκετές μέρες ξαναμπήκα στο 4τφ για να ψάξω τα του nasos79 και να δω αν θυμάμαι καλα
.....
4) Το 4τφ σήμερα είναι όπως ήταν το Σαράγιεβο πριν 20 χρόνια. Βομβαρδισμένο, δεν πολυκυκλοφορεί κόσμος και από αυτούς που πετυχαίνεις τους περισσότερους εύχεσαι να μην τους πετύχαινες.

:s_laughat :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#2990 Ελπίζω αυτοι που εύχεσαι "να μην" να μην έρθουν και κατα δω :s_no
Άβαταρ μέλους
By IKE
#3038 Το σημαντικό δεν είναι αν έρθουν (κατ'εμέ κάποιοι έχουν έρθει ήδη) αλλά πως θα συμπεριφερθεί το φόρουμ. Μέχρι τώρα νόμίζω τα πάει άψογα.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
IKE έγραψε:Το σημαντικό δεν είναι αν έρθουν (κατ'εμέ κάποιοι έχουν έρθει ήδη) αλλά πως θα συμπεριφερθεί το φόρουμ. Μέχρι τώρα νόμίζω τα πάει άψογα.

+1
Άβαταρ μέλους
By bill33
hrdoukas έγραψε:
IKE έγραψε:
ambient έγραψε:ΙΚΕ πάντως σε εξαφάνισαν. Τόσο μίσος; :s_omg

χεεχ, πλάκα πλάκα νομίζω δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ο AlfaRomeo πιο παλιά είχε σβήσει τα ποστ μόνος του αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πρώτη φορά σβήνεται τελείως μπαναρισμένος χρήστης.

feeling emotional :s_cry :s_cool

nasos79

+kyan
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
hrdoukas έγραψε:4) Το 4τφ σήμερα είναι όπως ήταν το Σαράγιεβο πριν 20 χρόνια. Βομβαρδισμένο, δεν πολυκυκλοφορεί κόσμος και από αυτούς που πετυχαίνεις τους περισσότερους εύχεσαι να μην τους πετύχαινες.

:s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Hellenic tifosi έγραψε:
hrdoukas έγραψε:4) Το 4τφ σήμερα είναι όπως ήταν το Σαράγιεβο πριν 20 χρόνια. Βομβαρδισμένο, δεν πολυκυκλοφορεί κόσμος και από αυτούς που πετυχαίνεις τους περισσότερους εύχεσαι να μην τους πετύχαινες.

:s_biggrin :s_biggrin

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By gianik
#3117 Παντως ειναι λυπηρο να βλεπεις την καταντια ενος φορουμ που περασες χρονια μαζι του.Μπαινω απο περιεργεια εδω κ 2 μερες αλλα αντι αλλων..
Ειναι σαν να ταξιδευες χρονια με ενα βαπορι ,εχοντας ομορφες αναμνησεις κ τωρα να το βλεπεις να εχει μισοβουλιαξει κ σιγα σιγα να πηγαινει στο βυθο.. :s_sad
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#3121 εντάξει είναι δύσκολος ο αποχωρισμός, αλλά όταν κάτι είναι σάπιο συνήθως το κόβουμε

έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει, δεν έχουν νόημα τα πισωγυρίσματα

ας φροντίσουμε αυτό να γίνει σωστό, αφού όλοι ξέραμε τι είναι λάθος και μας δίνεται η ευκαιρία να μην το επαναλάβουμε