224v έγραψε:Για το Aygo μου που καιει λιγο λαδακι, τα 15 - 40 του Lidl ειναι ο.Κ.? εχει 135000χλμ ο κινητηρας.???
Τι βάζεις τώρα ?
224v έγραψε:Για το Aygo μου που καιει λιγο λαδακι, τα 15 - 40 του Lidl ειναι ο.Κ.? εχει 135000χλμ ο κινητηρας.???
markvag έγραψε:Ερώτηση: Μεταξύ castrol edge και mobil 1 ποιο προτιμάμε;;;![]()
Επίσης, μου πρότειναν και το EKO Megatron Platinum Formula V...![]()
![]()
Όλα σε 05W-30 για την μπεμπέκα... Για την όποια διαφορά στην τιμή δεν θα κάτσω να σκάσω... 10-20 ευρώ στα 5 λίτρα (4,25 παίρνει στην αλλαγή), δεν θα με κάνουν πλούσιο...![]()
Όλα αυτά καλύπτουν την προδιαγραφή BMW LL-04, άρα μπαίνουν στο αμάξι χωρίς πρόβλημα... Αν έχουμε κάποια θετική άποψη για το ΕΚΟ θα προτιμήσω αυτό λόγω ευκολίας και μόνο, αλλιώς θα πάω σε κάποιο μεταξύ castrol / mobil...
Στα Γαλλικά που είχα έβαζα το mobil 1 και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα ούτε με κατανάλωση λαδιού, ούτε με κάτι άλλο...
theo13 έγραψε:Τι κόλλημα είναι αυτό με το Lidl;;
Yπάρχουν και οικονομικά λάδια που δεν είναι τηγανέλαια
g8777 έγραψε:Μια χαρα λαδακι για την τιμη τους αυτο στα Lidl.![]()
Τσιμπησα ενα 5λιτρο για συμπληρωμα προχτες, θα παρω και αλλο αυριο γιατι μου τελειωνει.
g8777 έγραψε:Μια χαρα λαδακι για την τιμη τους αυτο στα Lidl.![]()
Τσιμπησα ενα 5λιτρο για συμπληρωμα προχτες, θα παρω και αλλο αυριο γιατι μου τελειωνει.
Giuseppe Busso έγραψε:g8777 έγραψε:Μια χαρα λαδακι για την τιμη τους αυτο στα Lidl.![]()
Αυτό θα το δεχόμουν, αν μετά από 10Κ χλμ, τα στέλνατε για ανάλυση για να δούμε τι ιξώδες έχουν.
Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]