<
<

markvag έγραψε:Η αλήθεια είναι πως με μπέρδεψες λίγο κυρ-Παναγιώτη![]()
![]()
Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν ξέρεις κάτι συγκεκριμένο, αλλά από παλαιότερη εμπειρία σου, υποθέτεις πως δεν θα έχει και τεράστιες διαφορές το ΕΚΟ με τα Mobil πχ...![]()
Άρα λέω να πάω να πάρω ένα 5λιτρο castrol ή mobil για να είμαι πιο σίγουρος και τελείωσε το θέμα. Τώρα κι αν ξοδέψω και 10 ευρώ παραπάνω, δεν σωθήκαμε με το 10ευρω...
21 quadra έγραψε:markvag έγραψε:Η αλήθεια είναι πως με μπέρδεψες λίγο κυρ-Παναγιώτη![]()
![]()
Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν ξέρεις κάτι συγκεκριμένο, αλλά από παλαιότερη εμπειρία σου, υποθέτεις πως δεν θα έχει και τεράστιες διαφορές το ΕΚΟ με τα Mobil πχ...![]()
Άρα λέω να πάω να πάρω ένα 5λιτρο castrol ή mobil για να είμαι πιο σίγουρος και τελείωσε το θέμα. Τώρα κι αν ξοδέψω και 10 ευρώ παραπάνω, δεν σωθήκαμε με το 10ευρω...

markvag έγραψε:OK, κατανοητό! Θα συσκευθώ με τον εαυτό μου κάποια στιγμή που θα ησυχάσω και θα δω τι θα κάνω... Να δω από περιέργεια πόσο έχουν και τα ΕΚΟ...
sknipper έγραψε:
markvag
Με το να λες Castrol ή Mobil1 δε λές κάτι. Μάρκες είναι με πολλά μοντέλα, πρέπει να αναφέρεις πιο συγκεκριμένα μοντέλα. Η κάθε μία έχει μάλιστα και πολλά 30άρια διαφορετικών προδιαγραφών και προσανατολισμών.

Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]