Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By RXristos
REALZEUS έγραψε:
dimviii έγραψε:το ντονερ γτπcabala

Ντονέρ καλό στην Ελλάδα δεν θυμάμαι να έχω φάει. Οι Κούρδοι όμως στην Αγγλία δίνουν ρέστα! :metalo:

ΈΤΣΙ! Το σωστό ντονερ σερβίρεται ανοιχτό σε μεγάλη αραβική με ένα βουνό ντονερ, ψιλοκομμένα λαχανικά, μανγκο σως και σως γιαουρτιού. extra οι καυτές πιπεριές στην άκρη... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#303010 :s_yes Και ήταν απίθανο! Αφού το φτιάχνανε έτσι στο Μάντσεστερ τα διάφορα τουρκομάγαζα φαντάζομαι θα το κάνουν και αλλού. Αν το πετύχεις πουθενά δοκίμασε το!
Άβαταρ μέλους
By Dodger
RXristos έγραψε:.............Αφού το φτιάχνανε έτσι στο Μάντσεστερ τα διάφορα τουρκομάγαζα φαντάζομαι .....................

Leicester, Luton, Liverpool NOT. Bάζανε είτε sauce γιαουρτιού ή μαγιονέζα ή πικάντικη κόκκινη σάλτσα. Κάποιοι είχαν και mint sauce.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#303102 Σάους μάνγκο δεν έχω δει σε Τούρκο/Κούρδο/Αιγύπτιο ούτε εδώ στο Λονδίνο και τα πέριξ του, ούτε στην Γερμανία. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
dimik έγραψε:Με το doner Kebab πάντως θα ταίριαζε σως αβοκάντο, το μάνγκο ούτε να το φανταστώ μπορώ :dizzy:

Γ@μεί το αβοκάντο! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#303175 Κι εδώ έχουμε μπόλικους τούρκους και γενικα μουσουλμάνους, σως μάνγκο δεν έχω βρει πουθενά.

Πάλι καλά, γιατί ακολουθώ την δίαιτα του μάνγκο :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#303645 Τι να πω ρε παιδιά... μπορεί να ήταν ιδιαιτερότητα σε συγκεκριμένο μαγαζί που τρώγαμε. Αλλά το μάνγκο σως μην φανταστείτε καμιά κίτρινη σάλτσα και γεύση χτυπητή μάνγκο... πολύ διακριτική και έδινε μια εξοτικ διάσταση στο ντονερ .
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#303650 Έχει βρομίσει ο τόπος με "το καλύτερο κεμπαπ" της Αθήνας... δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σταθεί ένα business plan με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μόνο μια σως μανγκο.
Άβαταρ μέλους
By g47
drdino έγραψε:Σάους μάνγκο δεν έχω δει σε Τούρκο/Κούρδο/Αιγύπτιο ούτε εδώ στο Λονδίνο και τα πέριξ του, ούτε στην Γερμανία. :hmmm:

Πουθενα ουτε στη τουρκικη γειτονια που εμενα, Λονδινο.
Μαλλον δεν ισχυει.

"Τζατζικι" με μεντα ομως φουλ.