Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Χαχαχα οκ

< 3

τι ώρα θα είσαι εκεί να περάσω για 1 μπύρα? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#301677 http://www.athinorama.gr/clubbing/article/nea_kai_ekselikseis_stis_athinaikes_mpares_-2516427.html

Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται στην Κολοκοτρώνη, με τον Γιάννη Κοροβέση να επιμελείται τα κοκτέιλ

Εικόνα

Έτσι μετά την πρόσφατη άφιξη της πρώτης βερμουτερίας της πόλης,

cocktails με χαμηλό αλκοόλ και μπόλικες παιχνιδιάρικες φυσαλίδες.

θα σερβίρει μόνο ελληνικά μιξαρίσματα που θα ταξιδεύουν με τα αρώματα και τις γεύσεις τους σε άλλες εποχές: βανίλια υποβρύχιο, μαχλέπι, ραβανί...

τα δέκα­ in house cocktails που υπογράφει έχουν κάτι ασυνήθιστο, όπως το καπνιστό Moroccan και το The Long Purple με σπιτικό παγωτό καϊμάκι.

Tο «Clumsies» θα φιλοξενήσει τον Νοέμβριο πέντε από τα καλύτερα μπαρ της Ασίας

Εικόνα

Μετα απο ολα αυτα οπως καταλαβαινετε ανοιγω και γω το δικο μου conceptual spot με τιτλο και θεματικη

2 GIRLS ONE CUP. :s_yes

Και ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι η πανελληνια συναντηση ειναι κερασμενη απο μενα . :rtfm:

Μου θελετε και ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΕΣ φυσαλιδες. :help:

Μεχρι προχτες βυζαινατε τα γιδια σας μην πεθανετε απο ασιτια. :s_sarcastic

ΑΡΚΟΥΔΟΓΥΦΤΟΙ. :s_shout
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Μεχρι προχτες βυζαινατε τα γιδια σας μην πεθανετε απο ασιτια. :s_sarcastic

ΑΡΚΟΥΔΟΓΥΦΤΟΙ. :s_shout

εκλαψα ρε μλκ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Γιαννη μου θα σου πω γιατι ακομα δεν εχει κλεισει το μερος.

Up
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#302452 εχω παραγγειλει για πρωτη φορα απο σουβλατζιδικο,πιτα με προβατινα (πολυ μπροστα το Καματερο :inlove: )
Πηρα ενα για δοκιμη,και ενα με ντονερ.
Δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο αυτους.Αλλα μολις διαβασα στο φυλλαδιο πιτα με ζουμερη προβατινα,λιγωθηκα. :eat:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#302476 το ντονερ γτπcabala
προβατινα καλη,δεν τρελαθηκα ομως.ισως εφταιγε που δεν εβαλα σως ή τζατζικι.Ηθελα να δω τι γευση θα εχει, χωρις να την αλλαζει η σως.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
dimviii έγραψε:το ντονερ γτπcabala
προβατινα καλη,δεν τρελαθηκα ομως.ισως εφταιγε που δεν εβαλα σως ή τζατζικι.Ηθελα να δω τι γευση θα εχει, χωρις να την αλλαζει η σως.

Δημήτρη αμα βάζεις στην ίδια πρόταση τη λέξη σως & προβατίνα το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο. :lol:
Οπότε επαναφέρω παλιότερη πρόταση να κάνουμε εξόρμηση προς Βοιωτία,Αγία Τριαδα ή Αγία Άννα(Ναι της αναβάσεως) να φάμε να στριψει και το evo και εκεί...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimviii έγραψε:το ντονερ γτπcabala

Ντονέρ καλό στην Ελλάδα δεν θυμάμαι να έχω φάει. Οι Κούρδοι όμως στην Αγγλία δίνουν ρέστα! :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#302710 Τας κεμπαμπ κεμπαμπ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ
Σις κεμπαμπ κεμπαμπ ΝΤΟΝΕΡ