https://www.google.nl/maps/place/Grgo/@ ... 20.6535968
O τυπος που θα στο σερβίρει είναι εξίσου σημαντικος με το burek
Yποψιν είναι το βρώμικο του Pancevo, ώρες λειτουργίας 21:00-09:00

Cult level---->slavic squat
< Note 3 >
GeorgT έγραψε:7 το πρωι περάσαμε σύνορα για Σκοπια στη Διορανη κ 9κ30 το βράδυ περάσαμε σύνορα για Γερμανια με τσικρικη μάλιστα! Ποτέ ξανά αλλά δεν είναι κακός χρόνος για 2 οδηγούς με στασεις μόνο για βενζίνη!
< Note 3 >
15,5 ωρες οδηγησης, πολυ καλά
ποια διαδρομή ακολουθήσατε;
"τσικρικη"???
rx8_drifter έγραψε:Tην επόμενη φορά λοιπόν θα κάνεις στάση και στο Grgo για Burek![]()
Την επόμενη φορά δε θα διασχίσω τη Σερβία το πρώτο Σάββατο μετά τον 15αυγουστο. 10' να βγω από την Ελλάδα, 15' να μπω στα Σκόπια, 15' να βγω από τα Σκόπια, 20' να μπω στη Σερβία, 50 (πενήντα) λεπτά στα διόδια του Λέσκοβατς, 20' στα διόδια της Νις πάνω από μία ώρα στα διόδια του Βέρτσιν. Σύνολο 4,5 ώρες καθυστέρηση σε διόδια και σύνορα. Η συνέχεια είχε 1,5 ώρα να μπω στην Κροατία και 1 ώρα για να πάω από μία χώρα της ΕΕ σε μία άλλη (στη Σλοβενία). 7 ώρες από τις διακοπές μου σε ουρές με το αμάξι και αυτό μόνο για να φτάσω στη Σλοβενία. Ίλεος.
Κατά τα άλλα πάει η παλιά καλή Σερβία που όλοι πήγαιναν σα χεσμένοι τώρα με 130 στο cruise μου έπαιζαν φώτα οι Ούγγροι (περιπτωσάρες οι Ούγγροι στο δρόμο - μακριά)
<
) επειδή τους είπα (ο ΜΑΛΑΚΑΣ) ότι παω Ολλανδία.You have HASHIS eh?
No, I dont
Come on, Holland
E look and find it
Mετά απο δύο ώρες, αφου με έβαλε να αδειάσω ένα σκασμό πράγματα, λήξαμε την σεπτή αυτή τελετή και πήγα στο καλο.
Είχε προηγηθεί και χρηματισμός 20ευρου στα Σκόπια γιατί κουβαλούσα μαζί μου πολύ olio
bebes έγραψε:GeorgT έγραψε:7 το πρωι περάσαμε σύνορα για Σκοπια στη Διορανη κ 9κ30 το βράδυ περάσαμε σύνορα για Γερμανια με τσικρικη μάλιστα! Ποτέ ξανά αλλά δεν είναι κακός χρόνος για 2 οδηγούς με στασεις μόνο για βενζίνη!
< Note 3 >
15,5 ωρες οδηγησης, πολυ καλά![]()
ποια διαδρομή ακολουθήσατε;
"τσικρικη"???
Λίγο παραπάνω οι ώρες μιας κ είχαμε κ Γερμανια λίγα χιλιόμετρα ακομα, βέβαια ξυπνησαμε χαράματα Σερρες κ το επόμενο βράδυ κοιμηθηκαμε σπίτι μας Γερμανια!
Πήγαμε τη κλασσική διαδρομή, Σέρβια Ουγγαρια Αυστρια! Καθυστέρηση μόνο Subotica λίγο κάτω από την ώρα που είναι απόλυτος νορμαλ για εκεί!
Το ταξίδι έγινε με καινούργιο supermini! Τελείως ακατάλληλο για τέτοιο ταξίδι! Μέχρι 110 παλευετε, από εκεί κ πάνω σε κουράζει ή φασαρία που δημιουργεί ο κινητήρας!
< Note 3 >
rx8_drifter έγραψε:To πάσχα όταν ανέβηκα, μου κάναν φυλλο και φτερό το αμάξι (δεν υπερβάλλω, μιλάμε να ξηλώνουν τα πετσαρίες και να αδεια΄ζουν αέρα απ τη ρεζέρβα) επειδή τους είπα (ο ΜΑΛΑΚΑΣ) ότι παω Ολλανδία.
Κάτι τέτοια ακούω και λέω καράβι και πάλι καράβι. Για να φορτώσω το αυτοκίνητο μου παίρνει 3 ώρες. Αν τύχει τίποτα τέτοιο

< >
Πάλι είχα πει οτι μένω Ολλανδία, το δις εξαμαρτείν που λέμε
Φέτος τα χρειάστηκα και στη Μάγχη. Προφανώς λόγω των επιθέσεων στη Γαλλία, ο έλεγχος ήταν πολύ πιο έντονος (αποτυπώματα, όπλα, κλπ).
< >
< >
< >
< >