Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Chris
#285880 Ξερω που χρησιμευει, την ασχημια σχολιαζω.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#285895 Ο μιραγκε το βλέπει όμορφο πλέον. δεν καταλαβαίνει απο αυτά

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#285931 Έχει ήδη βάλει car bra στο τάπερ του, απλά το έχει με αλλο logo για καμουφλάζ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Chris έγραψε:αυτη την καποτα μπροστα γιατι τη γουσταρουν τοσο πολυ οι αμερικανοι ρε γμτ?

εαν δεις μπροστα το δικο μου θα καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#285942 Ρε συ οχι, χιλιες φορες σκατα απο μυγακια και πετρες μπροστα, που τελοσπαντων πρεπει να πας στα 2 μετρα για να τα δεις, παρα την καποτα που φαινεται απο το φεγγαρι. Στο κατω κατω βαζεις στην ακρη ενα 500ρικο για επισκευες μολις αγορασεις το αμαξι και μετα απο 3-4 χρονια το κανεις καινουριο. Το ιδιο ακριβως πιστευω και για τα καλυμματα τιμονιου-καθισματων-λεβιε, και οτι αλλο φανταστεις. Το κρατας ολοκαινουριο και το χαιρεται ο επομενος. Στο κατω κατω πουλα το ενα 500ρικο κατω, μικρο το κακο μπρος στην αποφυγη της καποτας. Ετσι κι αλλιως θεωρητικα το πηρες επειδη σου αρεσει και εξωτερικα, τι το βιαζεις... Μονιμη κοντρα 15 τοσα χρονια με τον πατερα μου

*οχι προσωπικα σε εσενα dimvii, απλα μου βγηκε σε β ενικο
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#288454 Συμφωνώ απόλυτα με Chris.

Άλλωστε τα σημαδακια μπροστά είναι παρασημα :iconcool:

Καλά, για καλύμματα τιμονιων δε συζητάω, αηδια :s_hang Άντε στα καθίσματα το καλοκαίρι, ή αν έχεις μωρα που ξερνάνε χεζονται
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#288462 Αν έχει λιώσει το τιμόνι και δεν θες να δώσεις λεφτά καλό είναι και το κάλυμμα! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#301178 Σε Yaris 1.0 mk1, εσπασε καδενα. Κανα 900€ ανταλλακτικα και ~500€ εργασια.
Εχει κανεις καποιον μηχανικο δικο του που θα μπορουσε να ασχοληθει με το αυτοκινητο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#301183 Ωχ :(
Πόσα χιλιόμετρα είχε αλήθεια; Αυτά χτυπάνε βαλβίδες;
Άβαταρ μέλους
By Roulis
#301244 με 300 παιρνεις μτχ μοτερ τι 900 για ανταλλακτικα ?

που μενεις?
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#301269 Εχω ενα χαρτι τωρα που λεει τα ανταλλακτικα που εχουν σημειωσει:
-Καδενα
-Τεντωτηρας καδενας
-Ροδελα στροφαλου μηχανης
-Τεντωτηρας καδενας μηχανης (τι διαφορετικο ειναι αυτο απο τον πι πανω τεντωτηρα; )
-8 x βαλβιδα εξαγωγης
-Σετ φλαντζες καπακιου (τι ακριβως εννοουν με αυτο; τι σετ; )
-Λαδια & φιλτρο (ας του κανουμε κι ενα σερβις μια και ειναι ευκαιρια σου λεει :lol: )
-Κολλα :dizzy:
-Ιμαντας δυναμο
-Αντλια νερου
-Δισκος-πλατω-ρουλεμαν (αυτο τωρα ειναι ασχετο προφανως με τη ζημια αλλα τεσπα)

Συνολο ~840€

Του εχουν γραψει 450€ εργασια + 80€ ρεκτιφιε = 530*24%φπα = 657€ εργατικα.

Βορεια προαστια Αθηνων

Ψαχνοντας λιγο σε ιντερνετικα και μη μαγαζια για τα ανταλλακτικα, δεν ειμαι σιγουρος για το τι χρειαζεται για την καδενα και τις φλαντζες. Ποια ανταλλακτικα δηλαδη πρεπει να κοιταξω πχ...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#301289 Καλά σου λένε, ολόκληρο μοτεράκι. Δε συμφέρει να το φτιάξεις.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#301299 Για μεταχειρισμένο μοτέρ να υπολογίζεις γύρω στα 500 και άλλα 500 για εξαγωγή του παλιού και τοποθέτηση του νέου. Συν το ότι δεν ξέρεις την κατάσταση του κινητήρα που θα αγοράσεις, ενώ ο δικός σου θα ανοιχτεί και θα δουν οι μηχανικοί τις φθορές του.
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#301300 Τα ανταλλακτικα του τα βρηκα στη μιση τιμη (κι αν).
Βρηκα και που θα παει πιθανα για την επισκευη.
Το μονο κακο ειναι το εχουν ανοιξει/κατεβασει τωρα εκει που το πηγε και θα πρεπει να δουμε πως θα το μεταφερουμε.