Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#288969 Αν πάρεις renegade, θα κρεμάσω την dslr και θα πάρω polaroid
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#299723 Σήμερα βρήκα μια καλή περιπτωσούλα (μάλλον :roll: ) και την χτύπησα: http://www.ebay.com/itm/New-Panasonic-L ... SwYlJW28wh

Εικόνα

Τα €329 που στοίχιζε στην Ελλάδα δεν υπήρχε περίπτωση να τα δώσω, αλλά με τα €120 -χωρίς κουτί- νιώθω πολύ λιγότερες τύψεις. Παραδόξως, αν και ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με την φωτογραφία, θα είναι ο πρώτος μου τηλεφακός.

Αν δεν κολλήσει σε κανένα τελωνείο, να περιμένετε πρήξιμο με άφθονα πλάνα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#301107 Θα εμπιστευόσασταν κάποια κινέζικη μπαταρία για την μηχανή σας; Βρήκα αυτή: http://www.ebay.com/itm/KingMa-DMW-BLH7 ... SwAPlXh5t5

σε τιμή 3 φορές κάτω από την αυθεντική.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#301110 Έχω πάρει μια για την 7d με, έλεος 11 ευρώ. 1/6 της τιμής.

Στην πρώτη φόρτιση, κράτησε 3-3500 κλικ πεταλούδων σε 2 μέρες σερί. Απίστευτη Μετά από 20 30 αποφορτίσεις κάνει τα εξής.

-Τερματίζει τη λειτουργία της στο 40%.
-Όταν τη βάλεις να φορτίσει σε 2 λεπτά μέσα περνά από την "ένδειξη χαμηλής στάθμης" στην "είμαι 1 κλικ από το να είμαι έτοιμη φορτισμένη" και στην τελευταία φάση φορτίζει για καμια ώρα.
-Βγάζει κάπου στο 60 70% της διάρκειας ζωής μιας νέας.

Με άλλα λόγια ναι μεν αξίζει, αλλα με τπτ δε θα πήγαινα κάπου εξαρτώμενος οτι η μπαταρία έχει τόσο υπόλοιπο, δείχνει τόσο φορτισμένη κτλ κτλ..
Άβαταρ μέλους
By dstou
#301111 Η επιλογή μου εξαρτάται από τη χρήση της μπαταρίας. Είααι επαγγελματίας και βγάζεις ψωμί από αυτό? Τότε πάρε την ορίτζιναλ (κινέζικη είναι και αυτή πάντως). Βγάζεις μερικές φωτό μια στο τόσο και όποτε το θυμηθείς? Πάρε την κινεζιά.
Αμφιταλαντεύεσαι? Πάρε δύο κινεζιές, και πάλι στο κέρδος είσαι. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#301115 Για να είμαι ειλικρινής, ο μόνος λόγος που δεν έχω χτυπήσει ακόμα την aftermarket είναι ότι φοβάμαι μην σκάσει και μου καταστρέψει και την μηχανή.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#301122 ξέχασα να πω οτι έχω κ μια ημιτασιον της μισης τιμής, που απλώς είναι ά-ψο-γη
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#301142 Τα ίδια και εγώ. Έχω την γνήσια μόνιμα επάνω και έχω αγοράσει μια κινέζικη που έχω πάντα φορτισμένη για καβάντζα. Αν φοβάσαι να μην σκάσει μην αγοράσεις την απολύτως φτηνότερη από Κίνα, αλλά πάρε μια συμβατή από κάποιο πωλητή από την Γερμανία για παράδειγμα.