Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByF&G

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
ByF&G

Άβαταρ μέλους
ByF&G

:s_thumbsup
Τελευταία επεξεργασία από F&G και 09 Σεπ 2016, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByF&G

:s_wink
Άβαταρ μέλους
By fot
Κομματάρα! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#299904 Εικόνα

35 χρονακια πριν σπαει το πολιτιστικο εμπαργκο που ειχε κυρηξει η εθνοσωτηριος επαναστασις (αποτελεσμα να χασει το τρενο των κοσμοιστορικων αλλαγων της δεκαετιας του 60 μια ολοκληρη γενια στην Ελλαδα και να μεινει στην εποχη του μουζάκα) και στα Αγια Χωματα της Φιλαδελφειας μας επισκεπτεται η μεγαλυτερη μουσικη προσωπικοτητα της Ιρλανδιας. (Μετα τον Phil Lynnott. Kαι τον Van Morrison. E καλα, μια απο τις μεγαλυτερες). Φυσικα η διψα του κοσμου να δει απο κοντα ενα μεγαλο ονομα που ως τοτε ακουγε απο τον Πετριδη ηταν τεραστια για να αρκεστει η διεξαγωγη στη Φιλαδελφεια. Θρυλικη συναυλια απο πολλες αποψεις. Ξυλο και των γονεων, ποια Ριζουπολη και μαλακιες.

Άβαταρ μέλους
By belgarion
#300475 Από τους πολύ αγαπημένους κιθαρίστες!

< >
Άβαταρ μέλους
By Bayern7

:s_music
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#300836 Σήμερα είναι ρε πστ αλλά δεν έχω κουράγια. Θα καλύψει το κενό ο θείος τη Δευτέρα συν του ότι πήγα και Χαρούλη την προηγούμενη βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Deleted User 1 έγραψε:Σήμερα είναι ρε πστ αλλά δεν έχω κουράγια. Θα καλύψει το κενό ο θείος τη Δευτέρα συν του ότι πήγα και Χαρούλη την προηγούμενη βδομάδα.

Τράβα ρε μλκ. Δεν θα κάνει χειμώνα εμφανίσεις. Το άλλο καλοκαίρι θα τον ξαναδείς και αν. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#300843 Άμα φύγω στην ώρα μου από δουλεια και κόψω κι ένα 2ωρακι ύπνο κάτι μπορεί να γίνει. Το μετά φοβάμαι που θα θέλουν τίποτα τσίπουρα, οι άλλοι όχι εγώ :shifty: , και θα μας πάρει το πρωί πάλι.

Κάποια στιγμή θα τον πετύχω σε κάνα καφενείο στον Τύρναβο...που θα πάει...

Άβαταρ μέλους
By JBT

έπος :s_music
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#300968 μη βλέπω χαρούλη τώρα με θ.π. σε απόσταση ενός πόστ. Αμάν με τον "αστεράκι τελεία αστεράκι" *.* του έντεχνου...

Επίσης, τον ρώρρη πρέπει να τον αγαπάνε πιο πολύ εδώ Ελλάδα παρά Ιρλανδία :yahoo: :inlove: :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#300999 Χαρουλη ηταν η δευτερη και τελευταια φορα που παταω στη ζωη μου. Πιο πολυ για τον Τολιο και τον Πιστιολη πηγα παρα για το συντεκνο.

<+
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#301004 Πιστιόλης, and I quote φίλου μασάλι "αφορμή να γίνεις gay". Ο τύπος είναι αλλού. Από τ'σ' λίγοι Κονιτσιώτες που συμπαθώ. :lol: