Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
g8777 έγραψε:Η ζερο είναι γιατί προσέχεις με τις θερμίδες ε;

πραγματικα οταν βλέπω να τρωνε γουρουνοπουλα και μοσχαροκεφαλες και μετά να πινουν Zero, συφιλιάζομαι! :x

Geako παρε γρήγορο αυτο το σκουπιδι πάνω απο το τραπέζι... ακου εκει zero... αυτο το αθλιο νεροζούμι.

Τεσπα, το γευμα αυτο ηθελε και καμια μπύρα. Πιστευω να εβγαλες στους ανθρώπους καμια μπυρα... ετσι? Μην πας να την βγάλεις στο τζάμπα :rtfm:

Τελος... geo, οταν θα ερθω στο λεω απο τώρα. Εμενα θα με δώκεις κοκα σε αλουμινενιο κουτάκι. Οχι αυτά τα πλαστικα του 1,5 λίτρου. Χάνουν σε συμπιεση, γευση και θερμοκρασία και υποδηλώνουν ανθρωπο χωρίς κλασση.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#30001 Συμφωνώ σε όλα. Επαυξάνω ιδιαίτερα στο 1,5 λίτρο ψόψας μαζί με τα sliders. Άκυρη αντιστοιχία, το σωστό μέγεθος είναι τα κουτάκια των 250.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#30011 χαχαχχ for personal use (f1 & movies) εχω κουτακια. Τωρα για το σημερινο πηρα μια κανονικη και μια ζερο για τα παιδια.
Άβαταρ μέλους
By drdino
Deleted User 1 έγραψε:Από τότε που βγήκε η Zeraw μήτε να τη δω την κλάσικ κόουκ.

Kαλά, εδώ έχεις G3 και Q5, έπρεπε να το περιμένουμε αυτό :innocent: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Deleted User 1 έγραψε:Από τότε που βγήκε η Zeraw μήτε να τη δω την κλάσικ κόουκ.

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#30015 Αφού μ' αρέσει πιο πολύ η γεύση ρε καρντάσια, τι να κάνω? Αφού πρώτα ήπια κοακόλα και μετά γάλα. Μάλλον τη βαρέθηκα. Κόκα κλάσικ μόνο στο ποτό μου πλέον.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
GeorgT έγραψε:Αφού το λεει όμως οτι ειναι γιαλαντζί με μάνα απο κάτω, αρα διαγράφετε με τη μια (διπλο ταμπλό δε έχουμε εδώ, άιντε βαριά βαριά σύνορα στα Τεμπη κ τελος) :lol: :lol:

..η θεσσαλονικη πρεπει να ανοιξει τελωνειο!

δεν ειναι εδω ο σιναναης και κανω εγω τον τσιωλη
Άβαταρ μέλους
By italakias
Geo f1 έγραψε:Καλη μας ορεξηΕικόνα

Send from my 4.4.2 Note 3

Εχω μια απορια .
Γιατι θα πρεπει να φτιαξει καποιος φαγητο στο σπιτι του το οποιο εχει δημιουργηθει για να πωλειται στους δρομους;
Μου θυμιζει τις πιτες για σουβαλκια στο σπιτι.

Μα αμα ειμαι σπιτι μου δεν θα φτιαξω τιποτα απο ολα αυτα.
Θα κατσω και θα μαγειρωψω κανονικο φαι.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#31742 Ανακαλυψα τυχαια στην περιοχη μου τυροπιταδικο που φτιαχνει πεϊνιρλι μόνο με ΤΥΡΙ και ΒΟΥΤΥΡΟ, οπως κάποτε... προσθετει αλλα υλικα μονο επι παραγγελια, αφου βγει το πεϊνιρλι.

Με πηγε 35 χρονια πισω σε αναμνησεις και θα με παει μαλλον και 35 χρονια πιο γρηγορα στον ταφο αν συνεχισω να κανω επισκεψεις. :help:

Για τους σχετικα κοντινούς, στο περιπου: http://www.ploigos.gr/?sessionid=c711ab6f85384015481ce2d8076e40a1
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#31748 Πωωωω! Τι θυμήθηκα τώρα...
Πριν 40-45 χρονια, στην Ανάσταση στον Πειραιά, υπήρχε το καλύτερο πεϊνιρλί που έχω φάει ποτέ!
Δεν εχω βρει πουθενά τοσο καλό! :eat:
Έμοιαζε με βάρκα βουλιαγμένη στο βούτυρο! :lol: