Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#300301 Εσυ μην πεταγεσαι..... :protest:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
gianik έγραψε:Χρηστο νομιζω οτι εισαι λιιιγο υπερβολικος;;; :hmmm:
Προσωπικα μιλωντας , κοιταζω το αρχειο των ενεργειων μου ως συντονιστης , οι τελευταιες 3-4 διορθωσεις μου αφορουν reports δικα σου στα οποια εχω επιληφθει.Οποτε οσες φορες νομιζεις οτι εχεις αδικηθει , εχουν διορθωθει τα ποστς και σχετικα συντομα.
Το Χρήστος Λάππας κατ εμε δεν ειναι παραποιηση του nickname σου. Το Χρήστος Λάππας π.χ θα ηταν κ να σαι σιγουρος θα αντιμετωπιζοταν καταλληλως.
Το κλιμα στο petrolheads.gr σιγουρα ειναι καλυτερο απ οτι 1 χρονο πριν ας πουμε. Σε αυτο βοηθαμε ολοι και εμεις κ εσεις.
Επισης θα ηθελα να σε παρακαλεσω οταν κανεις ενα report να μην υποδεικνυεις στους mods την δουλεια τους κ να μην "απειλεις" οτι θα σταματησεις παλι κ.λ.π κ.λ.π Κανε την αναφορα σου κ ασε να επιληφθει αυτος που θα επιληφθει.
Επαναλαμβανω εκφραζω την προσωπικη μου αποψη.

Δεν "απειλώ" κανέναν (μάλλον χαροποιώ).

Για μια ακόμα φορά, ρωτάω; Μπορώ να γράφω σε αυτό το forum χωρίς να παραποιείται το όνομα μου, όπως είχε υποσχεθεί ο διαχειριστής; Ναι, ή όχι;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#300313 Θεωρείς ότι παραποιείται το όνομά σου όταν κάποιος γράφει: ΧΛ, Χρ Λαππας, Χρηστος Λ, Χρήστος Λάππας με η χωρίς κενό;
Σοβαρά τώρα;
ΟΚ, κάνε αναφορά γράφοντας "παραποίηση ονόματος" και θα το δούμε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#300319 Καθολου δεν σε κοροιδευω. Επειδη και εγω γραφω με το ονοματεπώνυμο μου θε επρεπε να επεμβαινω σαν mod καθε φορα που καποιος χρηστης με αποκαλουσε, ΝΠ, Νικος Π, νικοπαππας, Νπαππας; :s_dunno

Να ελεγες οτι εγραψαν το ονομα σου Χ Χρήστος Λάππας, και edit mod και warn θα δινοταν, αλλα για ελλειψη κενων ή τονων....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#300322 Σωστα τα λεει ο Νικος Πιπάς

:vava:
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 13 Σεπ 2016, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Sam Spade
Χρήστος Λάππας έγραψε:Είτε λοιπόν φταίω εγώ για το κακό κλίμα (οπότε το καλύτερο για το forum θα είναι να σταματήσω και πάλι), είτε ορισμένοι χρήστες που έχουν δυσανεξία στις απόψεις μου, ξέρουν ότι τους παίρνει να επιτίθενται σε εμένα προσωπικά (με τους υπεύθυνους συντονισμού να κάνουν τα στραβά μάτια), παραποιώντας το όνομα μου, ή ακόμα και με χυδαίες βρισιές που σε οποιοδήποτε άλλο forum θα τους είχε φέρει οριστικό και αμετάκλητο ban.

Σου έλειψα, αγαπούλα; :inlove:
Δεν νομίζω πως σου έχει επιτρέψει τέτοια ερωτόλογα. Θα έχεις προειδοποίηση ξανά αν το συνεχίσεις. mod.
Ούτε γλυκά δεν επιτρέπεται να του μιλάω ρε γαμώτο; :( [Sam]
Τελευταία επεξεργασία από Sam Spade και 13 Σεπ 2016, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#300324 Χρήστο Λάππα, ο κανονισμός του φόρουμ δεν επιτρέπει την τιμωρία κάποιου για τον λόγο που λες, είναι και κάτι που γίνεται συχνά εδώ μέσα και κανένας δεν ασχολείται συνήθως.
Συχνά θα διαβάσεις για Geakos, για Τρίφτης, για Ντιριντίνος, για Άκα-Έφε και δεν συμμαζεύεται. Έχουμε και στο παρελθόν επέμβει και διορθώσει το nickname σου και θα το κάνουμε και στο μέλλον. Τι ακριβώς παραπάνω μας ζητάς, δεν το καταλαβαίνω και δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθεις αδικημένος ή πού βλέπεις μεροληψία από τους συντονιστές.
Υπήρξε λογοκρισία σε κάποια από τις απόψεις σου; Δεν γράφεις ό,τι θέλεις, όπου θέλεις;
Όταν κάποιοι σου έκαναν προσωπική επίθεση, δεν τιμωρήθηκαν με προειδοποίηση;
Τι παραπάνω δηλαδή πρέπει να γίνει, για να είσαι ευχαριστημένος από τους συντονιστές;

Τέλος, σε ότι με αφορά, επειδή μίλησες και για τον διαχειριστή συγκεκριμένα, δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες που μου αποδίδεις. Ειδικότερα, για το μήνυμα που αναφέρεις με την παραποίηση του ονόματός σου, δεν έχω σχολιάσει τίποτε, το Epic is Epic το έγραψα για επόμενο μήνυμα του ίδιου χρήστη (Zorz) με τον οποίο δεν έχω συναντηθεί ποτέ, ούτε είναι φίλος μου όπως υποθέτεις, γιατί σε βολεύει στον συλλογισμό σου υποθέτω.

Θα πρότεινα να είσαι λίγο πιο χαλαρός και δεκτικός στο χιούμορ. Εδώ μέσα μπαίνουμε για να περάσουμε καλά, δεν χρειάζεται να τρωγόμαστε με το παραμικρό. Αν υπάρξει πάλι ad hominem επίθεση προς εσένα, θα επιληφθούμε όπως και το κάναμε. Η συνεχής γκρίνια με το παραμικρό, δεν βλέπω πώς ακριβώς βοηθάει.

Τέλος, επιμένω πως το κλίμα είναι καλύτερο από ποτέ (παρόλο που διαφωνείς) και απόδειξη είναι πως γράφονται όλο και περισσότερα νέα μέλη, οι συνδεδεμένοι χρήστες είναι διαρκώς περισσότεροι (μόνον από Tapatalk την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν 65 διαφορετικοί χρήστες online, χωρίς να συνυπολογίζω όσους μπαίνουν από υπολογιστή), στην τελευταία συνάντηση που κανονίστηκε και σχετικά βιαστικά ήμασταν 20 άτομα, κόσμος από το φόρουμ έχει κάνει νέους φίλους, και γενικώς και για να μην κουράζω η συντριπτική πλειοψηφία περνάει καλά εδώ μέσα.

Αν μπαίνεις με καλή διάθεση, θα περάσεις κι εσύ καλά. Αν μπαίνεις με κακή διάθεση, θα σου φταίμε όλοι.

Ελπίζω στην κατανόησή σου και στην καλή σου διάθεση λοιπόν. Αυτά από εμένα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#300328 Θα θυμωσει ο Μπιλ τωρα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#300330 Κι ο μιραγκες. Ντροπη παιδες

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#300362 Εσενα συγκεκριμενα δεν θυμαμαι να εχει γραφτει το σωστο νουμερο ποτέ