Chris έγραψε:Πρεπει να παρει 2 μερες ρεπο ο quadra για να παρεις ολοκληρωμενη απαντηση σε αυτο
sknipper έγραψε:Ποιες οι διαφορές μεταξύ Ι6-V6-V8-V10. Εννοώ σε συμπεριφορά λόγω αυτού και μόνο, κραδασμούς, κατανομή βάρους, ήχο, ιδιαιτερότητες, αδυναμίες κλπ.
Scotch έγραψε:Το lexus ξεφορτώθηκε κάπου στη διαδρομή το πλαστικό που φαίνεται να λείπει στη φωτογραφία (τζαπόνια).
Scotch έγραψε: Και γιατί πρέπει να είναι καπάκι και όχι fixed στο σώμα του προφυλακτήρα;

Νίκος Παππάς έγραψε:Η πομονα κάνει διακοπές !
Μετα τις 4000 σαλ δουλεύει καλύτερα αλλά αναβοσβήνει το λαμπάκι κινητήρα.
Αφού το έκανε 3 φορές έμεινε αναμενο σταθερά, αλλά και αναβοσβήνει μόλις περάσει τις 4Κ σαλ
Έβαλα το διαγνωστικό και....
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016091 ... 0d4727.jpg[/img]
Για λέτε...
Από το Moto G
bill33 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Η πομονα κάνει διακοπές !
Μετα τις 4000 σαλ δουλεύει καλύτερα αλλά αναβοσβήνει το λαμπάκι κινητήρα.
Αφού το έκανε 3 φορές έμεινε αναμενο σταθερά, αλλά και αναβοσβήνει μόλις περάσει τις 4Κ σαλ
Έβαλα το διαγνωστικό και....
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016091 ... 0d4727.jpg[/img]
Για λέτε...
Από το Moto G
Πολλαπλασιαστής;Μπουζοκαλώδιο;Μπουζί;
Scotch έγραψε:Θα επιχειρήσω σε λίγο από σταθερό υπολογιστή να βάλω το link γιατί στο tapatalk όλα σωστά δείχνουν.
Ναι, σ' αυτό το καπάκι αναφέρομαι. Έχω την εντύπωση ότι έχει πάρει το μάτι μου τον πίρο έλξης να ξεπροβάλλει κάτω από τον προφυλακτήρα. Μπορεί να κάνω λάθος. Είναι στάνταρ σε όλα τα αυτοκίνητα η μεριά (αριστερά ή δεξιά, όπως το κοιτάμε από μπροστά) που βρίσκεται ο πίρος; Γιατί αν είναι δεξιά, δεν υπάρχει πίρος πίσω από το καπάκι.
< >
Scotch έγραψε:Ναι, σ' αυτό το καπάκι αναφέρομαι. Έχω την εντύπωση ότι έχει πάρει το μάτι μου τον πίρο έλξης να ξεπροβάλλει κάτω από τον προφυλακτήρα. Μπορεί να κάνω λάθος. Είναι στάνταρ σε όλα τα αυτοκίνητα η μεριά (αριστερά ή δεξιά, όπως το κοιτάμε από μπροστά) που βρίσκεται ο πίρος; Γιατί αν είναι δεξιά, δεν υπάρχει πίρος πίσω από το καπάκι.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]