- 11 Σεπ 2016, 08:25
#299214
Για να αντιμετωπίσεις κάποιον χρησιμοποιώντας όπλο μέσα στο σκοτάδι, μισοκοιμισμένος...
Αν είσαι μισοκοιμισμένος είσαι σε ΧΟΝΤΡΑ μειονεκτική θέση, δεν πα να έχεις και μπαζούκα και ο άλλος να είναι άοπλος. Μόνο να σκεφτείς ότι ο άλλος είναι όρθιος, σε εγρήγορση και με πολύ καλύτερη και εξοικειωμένη στο σκοτάδι όραση από εσένα, φτάνει.
Δε συζητάμε να έχει και πλεονέκτημα σωματικής δύναμης, σε έχει σβήσει πριν προλάβεις να ξυπνήσεις για τα καλά. Ιδιαίτερα αν νιώσει ότι απειλείται και χάνει την παρτίδα, μπορεί να γίνει ακόμη πιο βίαιος και απρόβλεπτος και τότε ποιός σε κλαίει, και σένα και την οικογένειά σου.
Το καλύτερο όπλο αν αντιληφθείς έγκαιρα κάποιον εισβολέα, και μάλιστα μακράν από όλα τα άλλα, είναι να μπήξεις τις φωνές ΚΛΕΦΤΗΣ-ΚΛΕΦΤΗΣ και τα τοιαύτα. Αποδεδειγμένο πολλάκις. Τα σκυλιά βοηθούν σε αυτές τις περιπτώσεις, ακόμα και τα κανισάκια.
έδιτ φιλική συμβουλή προς Τσάκι
Πήγαινε μια βόλτα, όποια μέρα θέλεις, από το αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου, είναι πολύ κοντά στο σπίτι σου απ' ότι κατάλαβα. Μίλα με τον αξιωματικό υπηρεσίας που θα είναι εκεί και πέστου για τις προθέσεις σου για νοντσάκο, μαχαίρια, απώθηση του κλέφτη/κλεφτών κ.α. και άκου προσεκτικά τι θα σου πει.
Πάω στοίχημα ότι θέλεις ότι θα σε αποτρέψει από την οποιαδήποτε ένοπλη ή μη αντιπαράθεση μαζί τους τονίζοντάς σου στη ΔΙΑΠΑΣΩΝ τον κίνδυνο που ίσως προκαλέσεις σε σένα και στην οικογένειά σου να αντιπαρατεθείς σε κάποιον που δεν γνωρίζεις όλα τα κίνητρά του, την ψυχολογική του κατάσταση, το πόσο αποφασισμένος είναι , ούτε αν έχει π.χ. 'φάει' άλλους δέκα πριν από σένα και δεν έχει κανένα πρόβλημα να είσαι εσύ ή το παιδί σου ο ενδέκατος.