Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
Geo f1 έγραψε:Chuck τα nunchucks γιατι τα εχεις???Εισαι γνωστης??? :oops:

ειναι...

Άβαταρ μέλους
By nEK
corsair έγραψε:

ειναι...

Εμεις τα λεγαμε κροταλα προ...εικοσαετιας και βγαλε
Άβαταρ μέλους
By xenos
gianik έγραψε:ΙΜΗΟ ολα αυτά ναι μεν είναι σωστά , ναι μεν σε προστατεύουν από ένα ποσοστό διαρρηκτών ( τους ερασιτέχνες θα λεγα...) αλλά ακόμα και με όλα αυτά δεν είσαι 100% σίγουρος για τπτ... :(
Έχω πάει σε σπίτια , που είχαν το μέγιστο που μπορεί κανείς να φανταστεί από μέτρα ασφαλείας και ..... :lipsealed: ..

Μα τους ερασιτέχνες θέλεις να κόψεις. Οι φουλ επαγγελματίες δεν θα μπουν σε ένα σπίτι που δεν είναι σίγουροι ότι θα βρουν κάτι αξίας. Τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι εγώ. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
nEK έγραψε:Εμεις τα λεγαμε κροταλα προ...εικοσαετιας και βγαλε

Εγω τα ελεγα ΚΛΟΠΑΚΙΑ..ουτε που θυμαμαι γιατι.
Εβλεπες και τους 3 μικρους νιντζα ε???
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:

Δεν ήσουν ο μόνος που τα έλεγε έτσι.... Φυσικα και έβλεπα και 3 μικρούς νιντζα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0

Τα χειρίζομαι αρκετά καλά, όχι σε φαςη Νίντζα της π@@ας , αλλά μπορώ να δώσω μερικά καλά χτυπήματα , έχουν δε μεγάλο reach. Τελικά με το μπατόν μάλλον θα αμυνθώ αν χρειαστεί, αφού πρώτα κεράσω ενα facial με τα 8 hollow point σφαιρακια στην μούρη του εισβολέα. Μιλάμε για εισβολέα που θα αγνοήσει την σειρήνα συναγερμού, την εμφανή παρουσία ενοίκων (θα ανάψω φώτα, φωνές κτλ), όποτε μάλλον μιλάμε είτε για τελειωμένο ζακι ή αποφασισμένο εγκληματία, όπου στην 2η περίπτωση δεν θα περιμένω την φιλευσπλαχνία του, δεδομένου και του μωρού στο σπίτι...
Θέλετε πραγματική ιστορία: συγγενής στενός, κοιμαται, με το μωρό να ειναι στο διπλα δωμάτιο. Ανοίγει τα μάτια και βλέπει τύπο σκυμμένο στο δίπλα κομοδίνο να ψάχνει. Η γυναίκα είχε κλειδώσει, αλλά άφησε το κλειδί επάνω στην πόρτα, όποτε με κάποια τεχνική, μαγνήτη δεν ξέρω, άνοιξε.
Αρχίζει να φωνάζει, αρπάζει μαχαίρι κουζινομάχαιρο που είχε δίπλα του, τον απωθεί έξω απο το δωμάτιο. Ο διαρρήκτης σπρώχνει θέλει να μπει. Του φουσκώνει μια δυο με το μαχαίρι. Οι τύπος δεν γάβγισε καν, έκανε ένα μουγκό ξερό χμμγκκ ήχο, ίσως φορούσε κάνα χοντρό τζάκετ, ίσως ήταν ζάντα απο την ζαπρε, δεν μάθαμε. Υποχωρεί στο δωμάτιο ο συγγενής κλείνει την πόρτα, ο άλλος απο πίσω να βροντάει να μπει ! Φωνές η γυναίκα του, καλεί την αστυνομία και το φωνάζει δυνατά. Τότε μόνο έφυγε. Το μωρό δεν ξύπνησε, στην άλλη άκρη του διαδρόμου. Προσωπικά θα έτρεχα αν μπορούσα να φραξω την δίοδο προς το παιδί, αλλά εκείνη την ώρα...
Έβαλαν μετά συναγερμούς, πόρτες ασφαλείας, ηλεκτρονικούς σοδομιστες, ότι βρήκαν , αλλά π@π@ρια, δεν μπόρεσαν να ξανακοινηθουν σωστά στο σπίτι αυτό, είχε ποια τελειώσει. Μετακόμισαν . Η αστυνομία δεν βρήκε σημάδια παραβίασης, μάλλον έπαιξε το κόλπο που είπα με το κλειδί.
Όποτε ότι έχεις δίπλα καλό ειναι, όταν ποια είμαστε past την αποτροπή και μέσα στο σπίτι (Αθήνα Παγκράτι το περιστατικό, πριν 3-4 χρόνια).
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
dimik έγραψε:
Geo f1 έγραψε:

Δεν ήσουν ο μόνος που τα έλεγε έτσι.... Φυσικα και έβλεπα και 3 μικρούς νιντζα.

< >

ρε συ geo εννοείται ότι πρέπει να κοιμάσαι δίπλα σε κάποιο όπλο :rtfm:

εγώ προτιμώ το εκπαιδευτικό μου μέχρι να πάρω κανονικό katana

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#298715 ο σκύλος είναι πολύ καλό όπλο, αλλά δε μπορώ να τα φροντίζω ρε γαμώτο ώστε να αναλάβω την ευθύνη

έχει φίλος μου πάντως ένα γομάρι που είναι και κάπως άγριο αμαλαχειναουμε, αν και άμα είναι είναι να σας κοιμήσουν όλους το πούλο
Άβαταρ μέλους
By corsair
QsisVTS έγραψε:ο σκύλος είναι πολύ καλό όπλο, αλλά δε μπορώ να τα φροντίζω ρε γαμώτο ώστε να αναλάβω την ευθύνη

1) τι σε κάνει να πιστευεις πως ο geo φροντίζει τον σπαικ (δε λεω σκυλο, δες παρακατω)? ή η κουτσούνα ή ο πεθερος εχουν αναλάβει την φροντίδα. Ειμαι σίγουρος.

2) Ο σκύλος ειναι πολύ καλό οπλο και συμφωνούμε. Ο μισός σκύλος ή το κακό κινέζικο αντίγραφο σκύλου που εχει ο Geo, εεε δεν το λες και όπλο...

@geo: αν σε πλήγωσα τα αισθήματα σου... καλα σε έκανα και θα το ξανακανα ευχαριστως :twisted:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Chuckie V2.0 έγραψε:[
Τα χειρίζομαι αρκετά καλά, όχι σε φαςη Νίντζα της π@@ας , αλλά μπορώ να δώσω μερικά καλά χτυπήματα , έχουν δε μεγάλο reach. Τελικά με το μπατόν μάλλον θα αμυνθώ αν χρειαστεί, αφού πρώτα κεράσω ενα facial με τα 8 hollow point σφαιρακια στην μούρη του εισβολέα

οποτε σε διαβάζω... με φέρνεις σε κάτι απο John Wick, Jason Statham... πολυ βία ρε γμτ... :lol: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
corsair έγραψε:
Chuckie V2.0 έγραψε:[
Τα χειρίζομαι αρκετά καλά, όχι σε φαςη Νίντζα της π@@ας , αλλά μπορώ να δώσω μερικά καλά χτυπήματα , έχουν δε μεγάλο reach. Τελικά με το μπατόν μάλλον θα αμυνθώ αν χρειαστεί, αφού πρώτα κεράσω ενα facial με τα 8 hollow point σφαιρακια στην μούρη του εισβολέα

οποτε σε διαβάζω... με φέρνεις σε κάτι απο John Wick, Jason Statham... πολυ βία ρε γμτ... :lol: :inlove:

Η βία μας φέρνει ποιο κοντά :twisted:
Άσε, μου έβαλαν τον statham (mechanic 2) μαύρη νύχτα και δεν ταιριάζει να το δω μετά το γραφείο :offtopic:
In other news, άνοιξε το Σχιστό :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#298738 Ο σκυλος ειναι οπλο κυριως φασαριας, και δευτερευοντως επιθεσης/απωθησης, οποτε το μονιμως υπο την επηρρεια κοκας τζακ ρασελ επιτελει αψογα τον πρωτο ρολο. Το προβλημα ειναι πως πρεπει να το συντηρεις 364 μερες για την μια (και αν) περιπτωση που θα χρειαστει