Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
nass έγραψε:Μας είχαν υποσχεθεί 7:26 :protest:

Πολύ καλός χρόνος αλλά έχω την υποψία για αλλαγμένες αναρτήσεις και πιθανότατα τίποτα Trofeo R

Αν δεις το βίντεο, ο Fabio Francia κάνει κάποια λαθάκια και σε κάποια φάση δυσανασχετεί. Ο χρόνος πάει κι άλλο κάτω.
Με το pack Competizione, δηλαδή πιο σκληρό setup και πάνω από 540 ίππους, ο χρόνος θα κατέβει άλλα 7 δευτερόλεπτα.
Κρατούν επίσης τον καλύτερο χρόνο για την coupe έκδοση, που θα έχει χαμηλότερο βάρος και μικρότερη μετωπική επιφάνεια λόγω σχεδιασμού.
Άβαταρ μέλους
By nass
#298252 Αν δεις το video θα απορήσεις αν με αυτές τις αναρτήσεις βγαίνει στο δρόμο. Μια χαρά στην πίστα άρα υπερβολικά σκληρές για δρόμο και δεν είναι θέμα ρυθμιζόμενων αμορτισέρ, για κούτσουρα ελατήρια μου μοιάζουν.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
nass έγραψε:Αν δεις το video θα απορήσεις αν με αυτές τις αναρτήσεις βγαίνει στο δρόμο. Μια χαρά στην πίστα άρα υπερβολικά σκληρές για δρόμο και δεν είναι θέμα ρυθμιζόμενων αμορτισέρ, για κούτσουρα ελατήρια μου μοιάζουν.

Τέτοια λειτουργία είχε και η coilover που φορούσα στην 147. Έτσι είναι οι σωστές σπορ αναρτήσεις. Τα bump & rebound αυτό μου θύμισαν. Τα υπόλοιπα όπως κάτι m-pack κλπ είναι κουραφέξαλα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimviii έγραψε:ξερουμε με τι ελαστικα ηταν?

δεν ξερουμε?
Άβαταρ μέλους
By nass
Giuseppe Busso έγραψε:
nass έγραψε:Αν δεις το video θα απορήσεις αν με αυτές τις αναρτήσεις βγαίνει στο δρόμο. Μια χαρά στην πίστα άρα υπερβολικά σκληρές για δρόμο και δεν είναι θέμα ρυθμιζόμενων αμορτισέρ, για κούτσουρα ελατήρια μου μοιάζουν.

Τέτοια λειτουργία είχε και η coilover που φορούσα στην 147. Έτσι είναι οι σωστές σπορ αναρτήσεις. Τα bump & rebound αυτό μου θύμισαν. Τα υπόλοιπα όπως κάτι m-pack κλπ είναι κουραφέξαλα.

Ε αυτό ρωτάω, επειδή η Giulia στο video μάλλον φοράει coilover (και δε νομίζω να είναι απλή ρύθμιση bump/rebound, τα ελατήρια δείχνουν πολύ σκληρά), αν είναι στάνταρ εξοπλισμός.
Ενδεικτικά λέω (χωρίς να σημαίνει τίποτα για τη Giulia) ότι η δική μου Ohlins, που είναι φανταστική στο δρόμο, στην πίστα θα ήθελε πιο σκληρά ελατήρια, όσο και να "σφίξεις" τις ρυθμίσεις.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#298275 Θυμάμαι το Nismo GT-R που εκανε τον παλαβό χρόνο είχε πιο μαλακές ρυθμίσεις σε σχέση με αυτό που πωλείται (και νομιζω υπήρχε σαν επιλογή χωρίς χρέωση).

Είναι σίγουρο ότι το nurburgring απαιτεί πολύ σκληρό setup?

ΥΓ. GB, σίγουρα μπορούσε να κάνει καλύτερο χρόνο, αυτό όμως ισχύει για ΟΛΑ τα αυτοκίνητα, οπότε δεν λέει κάτι. Με βάση το βίντεο φαίνεται ότι πραγματικά τον ξεζούμισαν τον χρόνο, αμφιβάλλω αν οι μισοί από τους χρόνους που συγκρίνεις έγιναν με τόση πίεση.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
nass έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

Ε αυτό ρωτάω, επειδή η Giulia στο video μάλλον φοράει coilover (και δε νομίζω να είναι απλή ρύθμιση bump/rebound, τα ελατήρια δείχνουν πολύ σκληρά), αν είναι στάνταρ εξοπλισμός.
Ενδεικτικά λέω (χωρίς να σημαίνει τίποτα για τη Giulia) ότι η δική μου Ohlins, που είναι φανταστική στο δρόμο, στην πίστα θα ήθελε πιο σκληρά ελατήρια, όσο και να "σφίξεις" τις ρυθμίσεις.

Το ίδιο και η δική μου. Στο δρόμο κεντούσε. Αλλά στην πίστα ήταν μαλακή. Με ρύθμιση 20 κλικ από τα 30 μέγιστο. Βέβαια ήταν η road legal έκδοση. Είχε και την race έκδοση που ήταν για tarmac rally.

Παρά ταύτα, η Alfa Romeo λέει ότι το αμάξι είναι όπως το αγοράζει κάποιος stock. Το έγραφε στο αμερικανικό site.

Ντημ φοράει Pirelli PZero σκέτο. (νομίζω)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
IKE έγραψε:

Είναι σίγουρο ότι το nurburgring απαιτεί πολύ σκληρό setup?

ΥΓ. GB, σίγουρα μπορούσε να κάνει καλύτερο χρόνο, αυτό όμως ισχύει για ΟΛΑ τα αυτοκίνητα, οπότε δεν λέει κάτι. Με βάση το βίντεο φαίνεται ότι πραγματικά τον ξεζούμισαν τον χρόνο, αμφιβάλλω αν οι μισοί από τους χρόνους που συγκρίνεις έγιναν με τόση πίεση.

Όχι, δεν απαιτεί ότι πιο σκληρό υπάρχει σε setup.

Κατά τα άλλα συμφωνώ. Πέρα από την πλάκα με τους χρόνους, αυτό θα επηρεάσει τις πωλήσεις της κατά 0% περίπου :shifty:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#298284 Θα τις επηρρεάσει τις πωλήσεις, γι'αυτό γίνεται και καλώς γίνεται.

Ο κόσμος θα δει ότι είναι ένα ικανό αυτοκίνητο, σε επιδόσεις (γενικά) ισάξιο ή έστω στην ίδια κλίμακα με τον ανταγωνισμό.

Οι "αλφίστι" που νίκησαν κλπ είναι όντως 0% οπότε δεν έχει σημασία από αυτή την άποψη το θέμα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:
dimviii έγραψε:
dimviii έγραψε:ξερουμε με τι ελαστικα ηταν?

δεν ξερουμε?

Pirelli PZero Corsa AR.

thanks Busso.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
IKE έγραψε:Θα τις επηρρεάσει τις πωλήσεις, γι'αυτό γίνεται και καλώς γίνεται.

Ο κόσμος θα δει ότι είναι ένα ικανό αυτοκίνητο, σε επιδόσεις (γενικά) ισάξιο ή έστω στην ίδια κλίμακα με τον ανταγωνισμό.

Οι "αλφίστι" που νίκησαν κλπ είναι όντως 0% οπότε δεν έχει σημασία από αυτή την άποψη το θέμα.

Ο χρόνος στο Ring δεν θα επηρεάσει τις πωλήσεις. Η ύπαρξη halo model ίσως τις επηρεάσει σε κάποιο (μικρό) ποσοστό.
Όπως βλέπουμε εδώ και χρόνια να παίρνουν δόξα οι ταπεινές εκδόσεις με αυτοκολλητάκια Μ, AMG, S-line etc.

Οι alfisti που νίκησαν είναι άλλη συζήτηση.
Έχει να κάνει με την ηθική ικανοποίηση ότι η μάρκα μπορεί να βγάλει κορυφαίο σε απόδοση προϊόν χωρίς να γίνεται αντικείμενο χλευασμού ή ναι μεν & αλλά.

Καλημέρα σύντροφε.

@dimvii
Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε τι θα έκανε η Quadrifoglio με τα Pirelli Trofeo R.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
georgetz έγραψε:Όχι, είναι ένα συγκεκριμένο σημείο που πετά warning

Λοιπόν το είδα ξανά.

Είναι tire warning, το οποίο λογικά το πετάει γιατί προέκυψε διαφορά περιστροφής του αριστερού με του δεξί τροχού. Έτσι πιστεύω, ίσως κάνω λάθος.

Στο βίντεο.

Εντάξει, στα παρατεταμένα κομμάτια δεν υπάρχει ούτε καν συζήτηση για το πόσο βιδωμένο φαίνεται.

Το εντυπωσιακό είναι όταν μπαίνει στο γκάζι στα κλειστά κομμάτια που δείχνει μια βιδωμένη μούρη και όσο γκάζι του δίνει δεν υπερστρέφει, ούτε υποστρέφει απλά στρίβει.

Επίσης, ακόμα και χωρίς γκάζι Ο,ΤΙ κίνηση κάνει με τι τιμόνι ακούει και στρίβει χωρίς να κουνιέται, χωρίς υποστροφή ή υπερστροφή.

Κοιτάξτε εδώ --> https://youtu.be/OZMB4FRZKsg?t=321

Φρενάρει σωστά, σε ευθεία...έρχεται στα 170 και μπαίνει στο γκάζι πριν το apex και δεν κάνει κιχ. :lipsealed:

Παρακάτω, στο ακριβώς επόμενο κάπα που στρίβει ψιλό "κούφιος" με λίγο γκάζι απλά με ό,τι ορμή είχε...κοιτάξτε--> https://youtu.be/OZMB4FRZKsg?t=328

...τα λάστιχα στριγγλίζουν, έρχεται με την ορμή και ούτε βγάζει υποστροφή ούτε τίποτα. Πατάει το γκαζάκι του και φεύγει κύριος. :metalo:

Μετά, κλειστό δεξί κομμάτι με 170 --> https://youtu.be/OZMB4FRZKsg?t=376

...κοιτάξτε πως στρίβει δεξιά και αμέσως στην αριστερή δε καταλαβαίνει τίποτα από τη μετατόπιση βάρους (δεξιά-αριστερά)

Κλειστή δεξιά --> https://youtu.be/OZMB4FRZKsg?t=398 ...πάλι τα ίδια, το στρίβει με γκάζι και απλά βγαίνει χωρίς πολλά-πολλά. :metalo:

Παρατεμένη δεξιά --> https://youtu.be/OZMB4FRZKsg?t=427 ... :lipsealed: :lipsealed: :metalo: :metalo:

Ξανά, είναι ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ. Το τρόπος που καβαλάει κερμπ και τα καταβαίνει είναι για να σπάει η μέση. Κοιτάξτε το κεφάλι του οδηγού πως κουνιέται.

Φοβερό το incar, λέει πολλά!! :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#298532 Εγώ πάλι δεν μπορώ να πω ότι διακρίνω τόοοσο σκληρή ανάρτηση όσο λέτε. Προφανώς και δεν θα είναι C5 αλλά από την άλλη όλοι οι δημοσιοβλάκες που τη δοκίμασαν είχαν να λένε πόσο εντυπωσιακά πιο άνετη είναι από τα ανταγωνιστικά χωρίς να χάνει σε ουσία. :hmmm:

Να παίζει καμιά μόντα στο συγκεκριμένο αμάξι για ευνόητους λόγους? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ πάλι δεν μπορώ να πω ότι διακρίνω τόοοσο σκληρή ανάρτηση όσο λέτε. Προφανώς και δεν θα είναι C5 αλλά από την άλλη όλοι οι δημοσιοβλάκες που τη δοκίμασαν είχαν να λένε πόσο εντυπωσιακά πιο άνετη είναι από τα ανταγωνιστικά χωρίς να χάνει σε ουσία. :hmmm:

Ναι, δε ξέρω αν δοκίμασαν αυτή.

Αυτή στο βίντεο έχει σκληρή ανάρτηση.

Να σε βοηθήσω να τη διακρίνεις, κοίτα από εδώ --> https://youtu.be/OZMB4FRZKsg?t=89

Κοίτα στα φρένα πως κοπανάει, μετά στο κερμπ και λίγο πιο μετά στα επόμνεα κερμπ πως περνάει --> https://youtu.be/OZMB4FRZKsg?t=114

Βλέπεις που μεταφέρονται οι κραδασμοί στον οδηγό?