Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#298120 Φοβερή η προηγούμενη E60, σχέδιο , συμπεριφορά στο δρόμο, πολύ καλή για ταξίδι. :superman:

Αν αντέχεις τους φόρους και έχεις κρατήσει και κάνα ψιλό για καμιά χαζοβλάβη (π.χ πλακέτα πίσω φαναριού),
όρμα.
Άβαταρ μέλους
By fot
#298125 Άρχισα ιδρώνω... είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω
Ταξιδιάρικο, με ωραίο ήχο, στήσιμο, διαχρονικό, πολλά τέλη... πάρα πολλά τέλη...

Εικόνα Πετάς και αυτή την ζάντα πάνω
Άβαταρ μέλους
By mcduck
fot έγραψε:Μάρκο κοιτάω σχεδόν αποκλειστικά ιδιώτη, για να αποφύγω τα Leasing. Αν είναι 1ο χέρι, νομίζω πως δεν έχω κάτι να φοβηθώ.
Η περίπτωσή σου είναι απίστευτη! Έχει και την οθόνη μέσα;
Βρείτε μου και εμένα ένα με e-pop, S60 ή 320i :p

mcduck, σε ένα 180, πάει αντιπροσωπεία και φεύγει με πρόγραμμα, τόσο απλό?

Ναι, κανονικά. Και δεν είναι και πολύ ακριβό, στο χιλιάρικο παίζει. Δεν αλλάζει μόνο τα άλογα, αλλά και απόκριση στο γκαζι κλπ.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
georgetz έγραψε:Φοβερή η προηγούμενη E60, σχέδιο , συμπεριφορά στο δρόμο, πολύ καλή για ταξίδι. :superman:

Συμφωνώ αλλά με 2 ενστάσεις: τα τετρακύλινδρα 2.0 ή τα εξακύλινδρα 2.2 είναι σχετικά αδύναμα για την καρότσα της Ε60 και τα φρένα τους απαράδεκτα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#298151 Εγώ δεν θα του γάμαγα τη μάνα όπως ο popolaros :lol: στα 3k κυβικά αλλά μια 325 θα τη σκεφτόμουνα.

Επίσης πολύ καλή επιλογή η 520 με τον εξακύλινδρο.

Άρχισα ιδρώνω... είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω

Μην ξαναποστάρεις κάτι διαφορετικό και χάνεις το χρόνο σου.
:iconcool:

Αυτή φαίνεται πολύ καλή περίπτωση αλλά ο κυρ Ανδρέας θέλει 16 καφετιά...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5976982/ εδιτ: άκυρο τώρα πρόσεξα ότι είναι 3λιτρη... :vava:

Στη θέση σου θα πήγαινα να δω και αυτό...

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7661330/
Άβαταρ μέλους
By fot
EDDIE_147 έγραψε:
Μην ξαναποστάρεις κάτι διαφορετικό και χάνεις το χρόνο σου.
:iconcool:

Μιλάς με γέροντες, γρίφε.. :lol: Τι εννοείς;
Ο κυρ Αντρέας, ζητάει μάλλον πολλά, όπως και ένας δερματολόγος που είδα πριν από λίγο και ανέφερε ότι ήταν δερματολόγος στην αγγελία. :lol:

325, ίδια άλογα, 500κ.εκ. κάτω? Εξακύλινδρες δεν είναι και αυτές?
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#298185 fot
Τώρα ίσως η πρόταση μου σου φανεί περίεργη, αλλά αν κοιτάς σώνει και καλά 5άρα και δεν θες να δώσεις πολλά, να δεις για καμιά προσεγμένη Ε39 από Αύγουστο 2000 μέχρι 2003 που τελείωσε. 2.170 κ.ε. και 170 άλογα και στο τέλος της καριέρας της παραφορτωμένη από εξοπλισμό. Ξέρω ότι κάποιοι θα πουν για αρχαιολογία κ.λ.π., αλλά στη σειρά 5 είναι ότι καλύτερο έβγαλε η BMW. Το πρόβλημα είναι να βρεις κάποια με πραγματικά λίγα χιλιόμετρα και με έναν ιδιοκτήτη. Κάποια στιγμή μια θωρακισμένη στην Νέα Σμύρνη σε παρκινγκ κόντεψε να με κατεβάσει Αθήνα. :s_yes
Πίστεψέ με μόνο στη εξωτερική μόστρα η Ε60 είναι καλύτερη, στην αξιοπιστία απέχουν πολύ. Την έχει συνάδελφος και φίλος, την έχω οδηγήσει και προσωπικά, πουθενά δεν μου άρεσε. Εξωτερικά συμφωνώ είναι κουκλί. Κάνε μια βόλτα από τα μπεμβεδοφόρα και θα καταλάβεις.

Sorry για την αταίριαστη πρόταση, αλλά είδα κόλλησες άσχημα στην 5άρα. Καλή επιλογή ότι κι αν πάρεις.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#298194 Εννοώ μην ξαναποστάρεις Volvo, Ford, Renault ή οτιδήποτε άλλο άσχετο.

Νίκο δεν το σκάναρα ιδιαίτερα αλλά γιατί το λες;

Από μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν είδα κάτι το φοβερά ξενερωτικό για αμάξι 10ετίας και 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
EDDIE_147 έγραψε:Εννοώ μην ξαναποστάρεις Volvo, Ford, Renault ή οτιδήποτε άλλο άσχετο.

Νίκο δεν το σκάναρα ιδιαίτερα αλλά γιατί το λες;

Από μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν είδα κάτι το φοβερά ξενερωτικό για αμάξι 10ετίας και 100.000 χλμ.

Πολύ λιγδα/γυαλαδα το τιμόνι, σακουλιασμενα καθίσματα, γρατζουνισμενο κεντρικό τούνελ από τη πλευρά του συνοδηγού εκεί κοντά στη ζώνη.

Αυτά στα γρήγορα 2 λεπτά που το είδα.

Επίσης είναι spec αυτοειχαμεετοιμοπαραδοτο

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#298198 Νίκο αυτά είναι λεπτομέρειες που λύνονται με κάποια κατοστάρικα.
Το δέρμα της BMW είναι ψιλομάπα.
Το δικό μου με 50k χιλιόμετρα τρώγεται ακόμα.

Άλλα που είδα με 80-100 ήταν σε κατάσταση σερβιέτας...

Αν το αμάξι είναι μηχανικά ΟΚ προσωπικά θα το χτύπαγα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
EDDIE_147 έγραψε:Νίκο αυτά είναι λεπτομέρειες που λύνονται με κάποια κατοστάρικα.
Το δέρμα της BMW είναι ψιλομάπα.
Το δικό μου με 50k χιλιόμετρα τρώγεται ακόμα.

Άλλα που είδα με 80-100 ήταν σε κατάσταση σερβιέτας...

Αν το αμάξι είναι μηχανικά ΟΚ προσωπικά θα το χτύπαγα.

Εμένα μου δείχνει κάποιον που δε το πρόσεχε.

Αν πέρναγε πχ τα δέρματα μια φορά το χρόνο, θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Σαν συνολική εικόνα το λέω βασικά.

< >