Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#297613 Επαιζα resident evil, μολις ειχα γυρισει απο 3 μηνες διακοπες για να ξεκινησει το σχολειο, πηρε μια βδομαδα αναβολη, κατευθειαν πισω στο νησι. Γ@μω τους υπευθυνους που εχτισαν, ενεκριναν και υπεγραψαν αυτα τα τενεκεδακια
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#297618 Ημουν στο μαγαζι και χοροπηδαγαν τα καδρα στους τοιχους. Εφυγα πηγα απο την δουλεια της γυναικας και πηγαμε σπιτι. Ανεβηκαμε επανω απο τις σκαλες στον εβδομο, ανοιξα την πορτα περιμενοντας να εχουν πεσει ολα κατω και βρηκα ολα τα συρταρια ανοιχτα και μια γυαλινη κανατα σπασμενη μονο!
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#297677 Ήμουν φοιτητής στην Αγγλία, αλλά δεν είχα ανέβει ακόμη. Βοηθούσα έναν ξάδερφο και βάζαμε καλοριφέρ σε ένα σπίτι 2 χιλιόμετρα από τα δικά μας (μια ευθεία). Με το που έγινε τα παρατάμε όλα και μέχρι να φτάσουμε σπίτι είδαμε 100άδες κόσμο στο δρόμο, παιδιά, γέροι, ακόμα και τσίτσιδους από το μπάνιο, να φωνάζουν.. Η Ελευσίνα εκείνα τα βράδια κοιμήθηκε στο δρόμο...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#297682 ημουν πωλητης , εμενα μονος μου στη Ν Σμυρνη,και ειχε ερθει η μανα μου να καθαρισει το σπιτι.
τον σεισμο τον καταλαβα 1 χλμ πριν φθασω στο σπιτι,στην παραλιακη.Ειχα τελειωσει νωρις εκεινη την μερα και επεστρεφα.Το 106 σαν να πατησε σε λαδια.Με το που κανω να ανεβω τη Συγγρου εβλεπα ηδη κοσμο να κατεβαινει απο τα κτιρια.
Παρκαρωντας κατω απο την πολυκατοικια βλεπω πολυ κοσμο μαζεμενο στο φαρδυ πεζοδρομιο.
Παω να δω τι γινεται και ειναι ο κοσμος μαζεμενος,και βλεπω τη μανα μου κατω μεσα στο αιμα να σφαδαζει απο πονους.
Ειχε πεσει απο το μπαλκονι η μανα μου,ειχε βαλει σκαλα να καθαρισει πατζουρια/τζαμια,και την βρηκε ο σεισμος πανω στη σκαλα.
Ευτυχως μονο 3 σπονδυλους σπασμενους,επανηλθε σχετικα γρηγορα.
μακραν η χειροτερη μερα της ζωης μου.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#297684 Ήμουνα κέντρο (McDonalds στην Κάνιγγος) και θυμάμαι ότι με είχε πετάξει από το κάθισμα...

Γενικά το κέντρο αμέσως μετά ήταν φάση Ισλαμαμπάντ.
Δεν πιάναν κινητά και είχα δει έναν από τους νεκρούς της ημέρας (αν θυμάμαι σωστά είχε μείνει από καρδιά στην Ακαδημίας).
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#297690 dim :lipsealed:

Εγώ μόλις είχα γυρίσει από ένα ΙΕΚ που είχα γραφτεί και είχα πάρει μια βιντεοκασέτα και έβλεπα.
Κουνάει, λέω οκ κανάς μικρός είναι θα σταματήσει.
Συνεχίζει να κουνάει, λέω τι γίνεται
Συνεχίζει να κουνάει, βλέπω μάνα και αδερφή να τρέχουν σαν τρελές να κατέβουν και σηκώθηκα κι εγώ
Άβαταρ μέλους
By nass
#297718 Ημουν άρρωστος με άδεια στο σπίτι, ξαπλωμένος κάτι διάβαζα.
Αρχίζει να κουνάει, έξπληξη πόσο δυνατός είναι (θυμόμουν και τον άλλον τον 1981 ήμουν πιτσιρίκι τότε), λέω "θα σταματήσει" δεν σταματάει :lol: τέλος πάντων σηκώθηκα από το κρεβάτι και κάπου εκεί σταμάτησε. Δεν πρόλαβα να χεστώ πάνω μου :lol:
Με το που σταματάει μια ησυχία... και μετά τρομερά ουρλιαχτά από το διπλανό διαμέρισμα, όπου έμενε μια ηλικιωμένη κυρία Σουηδέζα... η οποία προφανώς δεν είχε νιώσει ποτέ σεισμό.
Πέρασα κανά 10λεπτο να την παρηγορώ :lol: κάποια στιγμή ηρέμησε...
Βγήκα έξω, ανέβηκα στην ταράτσα, κτέβηκα στο υπόγειο, πουθενά ρωγμές ή άλλα ύποπτα στην πολυκατοικία, όλα καλά, πετάχτηκα σε μια άλλη πολυκατοικία κοντά που έχει η οικογένειά μου 2 διαμερίσματα να δω τι γίνεται, όλα καλά και εκεί. Προσπάθησα να τηλεφωνήσω στους γονείς από το σταθερό, όλα "μιλάγανε" (φυσικά)... και αφού έμεινα 1 ώρα έξω βαρέθηκα και γύρισα σπίτι μου όπου είχαν αρχίσει τα κανάλια να παίζουν στο φουλ. Εννοείται ότι ο πυρετός μου πέρασε αμέσως :)
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:07/09/1999

Εικόνα

Εικόνα

Δεν δουλευα τοτε και εβλεπα Baywatch οταν εγινε...

17 χρονια στις 14:57

Ούτε καν θυμάμαι. Δεν καταλάβαμε τίποτα 500 χιλιόμετρα μακριά.
Μια μέρα σαν όλες τις άλλες.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#297756 Ήμουν Πράγα διακοπές και το είδα στο CNN όταν γύρισα στο ξενοδοχείο. Τηλέφωνα κλπ Αθήνα σε φίλους. Σουρεαλιστικό να είσαι σε ξένη χώρα, να ανοίγεις τηλεόραση και να βλέπεις την Ελλάδα "βομβαρδισμένη".
Άβαταρ μέλους
By italakias
#297757 Εγω ημουν στην γεφυρα του Κηφησου στην εθνικη και το αμαξι ξαφνικα αρχισε να πηγαινει οπου θελει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#297770 Εγω θυμαμαι οτι απο την επομενη μερα για κανα μηνα , φυλαγα "σκοπια" στην Μεταμορφωση , σε ενα οικοδομικο τετραγωνο που ειχε ισοπεδωθει προς αποτροπη πλιατσικου....
Τον σεισμο σαν σεισμο δεν τον θυμαμαι , θυμαμαι ομως τον αντιστοιχο του 1981 που ειχε κανει στην Αθηνα.... :s_omg
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#297801 Σουρεαλ καταστασεις
Βρισκομαι στη δουλεια, στον 6ο οροφο, βλεπω απο τα παραθυρα της εταιριας το απεναντι κτιριο να "κουνιεται". Ο Δντης μου ειχε επισκεψεις 2 ατομα απο ενα prospective πελατη, ο ενας επεσε την ωρα του σεισμου στα γονατα ο καψερός και σταυροκοπιόταν φωναζοντας "Παναγια μου σωσε μας". Τουλαχιστον 5-6 δικοι μας απο ολες τις βαθμιδες, ειχαν ραντεβου στη Ricomex εκεινη τη μερα, αλλα τους ειχαν παρει και το ακυρωσαν... αυτοί ειχαν αγιο. Καμποσοι που ηξεραν ηταν αναμεσα στους νεκρους.
Με το που τελειωσε, πηρα αμεσως στο σπιτι τηλεφωνο, "βγειτε εξω" οι δικοι μου κλασικα "ελα μωρε τι εγινε" και με εκαναν εξαλλο.
Αυτοκινητο δεν ειχα τοτε, παρακαλεσα ενα συναδελφο που εμενε προς τα μερη μου να με παει μεχρι ενα σημειο... και στο δρομο, πηγμενοι στην κινηση, χωρις περιθωριο κανενος ελιγμου, ακουμε στο ραδιοφωνο οτι επεσε η Ricomex... και ο πατερας του δουλευε εκει. Ουτε καν μπορειτε να φανταστειτε πως ενιωσε αυτος ο ανθρωπος, εγκλωβισμενος στην κινηση, με κινητα να μη δουλευουν.
2 βραδιες κοιμηθηκα εξω, οπως και αρκετοι αλλοι γειτονες...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#297856 10 χρονων ημουν, θυμαμαι ημερα Τριτη. Λαικη αγορα κλασσικα στο Γαλατσι, ειχε γυρισει η μητερα μου απο τα ψωνια και μαε ειχε αγορασει ενα ηλεκτρονικο να παιζουμε για να μην τσακωνομαστε για το ποιος θα πρωτοπαιξει με το game boy στα pokemon. Στην τηλεοραση επαιζε Baywatch και παιζαμε με τον αδερφο μου ωσπου αρχισε ενα δυνατο βουητο και ενα κουνημα, το κουνημα δυναμωνε και εγω με τον αδερφο μου αρχισαμε να χοροπηδαμε απο κρεββατι σε κρεββατι και να φωναζουμε. Η μητερα μου εμπαινε στο μπανιο εκεινη την ωρα και ετρεξε να μας βαλει κατω απο την κασα της πορτας. Μολις τελειωσε το κουνημα, κατεβηκαμε κατω στην αυλη τηε πολυκατοικιας οπως και ολοι οι γειτονες και οσο καθομασταν στο λιοπυρη εκανε και τον μετασεισμο και βλεπαμε κατι κολωνες να κουνιουνται. Μετα απο ωρα εσκασε μυτη ο συγχωρεμενος ο πατερας μου που ερχοταν απο του Ρεντη για το διπλωμα του Β' μηχανικου. Θυμαμαι που μας ελεγε πως στην Δροσοπουλου (Κυψελη) εσπαγαν τα τζαμια απο καταστηματα και σπιτια και νομιζε πως ειχαν βαλει βομβα (ηταν επιβατης στο λεωφορειο και δεν καταλαβαν κουνημα). 2 βραδυα κοιμηθηκαμε εξω γτ με τον αδερφο μου ειμασταν επηρεασμενοι απο τον σεισμο τηε Τουρκιας και φοβομασταν :lol: , η συνεχεια μας πηγαν στο χωριο για να μην φοβομαστε, οταν ανοιξαν τα σχολεια μας ειπαν μια βδομαδα κλειστα για να επισκευαστουν οι ζημιες, μου εμεινε η τσαντιλα γτ εχασα μια βδομαδα διακοπων μετα :lol: .
Για την επετειο του '99 εκανε εναν μικρο πρωινο σεισμο σημερα στην Κεφαλονια :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#297863 Ούτε ένας δε γάμαγε.
:hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
EDDIE_147 έγραψε:Ούτε ένας δε γάμαγε.
:hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

:rtfm: