Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#297426 Mε επιασε βροχη το μεσημερι στον περιφερειακο Θεσ/νικης ... απο Τουμπα μεχρι εξοδο Αγ. Παυλο με την :inlove: κολυμπαγαμε στην κυριολεξια.

Ω τι συμπτωσις ... και τροχαιο λιγο πιο κατω. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
QsisVTS έγραψε:δεν έχει σημασία, γαμάει η νησάρα :rtfm:

στο φισκάρδο πήγες και έμεινες; :hmmm: είναι μακριά από τα πάντα

αν πας στους πετανούς πάντως (να πας, καλύτερη παραλία εβερ) πιες μια μπύρα στην υγειά μου :s_drinks

Η νησαρα υπεργαμαει :inlove: , Φισκαρδο μενει φιλος που με φιλοξενει. Προς το παρων στα κοψιδια εχω μεινει γιατι απο βουτιες η μονη που εγινε χθες ηταν απο το ξεβαφτισμα της βροχης :lol: , μας κουνησε πριν λιγο :inlove: και τωρα παω να συνεχισω τον υπνο μου. Ολες τις βουτιες στις αφιερωνω αν το επιτρεψει ο καιρος :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#297509 αν παίζει φιλοξενία πάσο, οι σεισμοί κλασικά συμβαίνουν δεν είναι τίποτα από χθες άρχισε και βροχή στην αθήνα..

από τη μία :thumbsdown: αλλά από την άλλη δρόσισε και λίγο
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#297679 παιδες το τι εχει γινει στη Μεσσηνια δεν περγραφεται.Μιλαμε για χοντρες καταστροφες. :(
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:παιδες το τι εχει γινει στη Μεσσηνια δεν περγραφεται.Μιλαμε για χοντρες καταστροφες. :(

Μολις το διάβαζα :( :(
Και αύριο μάλλον θα κατέβω Μεσσήνη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bill33 έγραψε:
dimviii έγραψε:παιδες το τι εχει γινει στη Μεσσηνια δεν περγραφεται.Μιλαμε για χοντρες καταστροφες. :(

Μολις το διάβαζα :( :(
Και αύριο μάλλον θα κατέβω Μεσσήνη.

ετοιμασου για pipa.
φτανω Μεσσηνη σημερα το μεσημερι αργα για να παω Καλαματα(5 χλμ μακρυα δλδ),ερχομουν απο Γαργαλιανους.Εχει πλυμμηρισει ο δρομος,και για να πας Καλαματα πρεπει να πας απο Μελιγαλα,κανα 50χλμ γυρο δλδ.
Η εθνικη απο Μελιγαλα-Οιχαλια για να πας Καλαματα την ειχαν κλειστη και αυτη.Οποτε παλι απο τον παλιο.
Οπως καταλαβαινεις ολη η ροη γινοταν απο αυτα τα δρομακια,οπου σταματαγες καθε λιγο και λιγακι γιατι καθαριζαν τους δρομους απο τα χωματα που ειχε φερει το νερο.Σε καποια σημεια εκλειναν το ενα ρευμα και περιμενες να το ανοιξουν.
Απο Μεσσηνη για να φτασω Καλαματα εκανα 1,5 ωρα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#299130 Οποιος εχει θεα τον αργοσαρωνικο βλεπει μεγαλο σοου αυτη τη στιγμη, απο την αιγινα εχω κεραυνους ασταματητα την τελευταια ωρα σε 3-4 σημεια γυρω μου. Επεσε κι ενας στη σαλαμινα, ειδα live την επαφη που φωτισε το εδαφος, τρομερο. Και χθες γινονταν τα ιδια, σε πιο light εκδοχη ομως. Ευτυχως την ημερα εχει ηλιο και κολυμπαμε
Άβαταρ μέλους
By nEK
Chris έγραψε:Οποιος εχει θεα τον αργοσαρωνικο βλεπει μεγαλο σοου αυτη τη στιγμη, απο την αιγινα εχω κεραυνους ασταματητα την τελευταια ωρα σε 3-4 σημεια γυρω μου. Επεσε κι ενας στη σαλαμινα, ειδα live την επαφη που φωτισε το εδαφος, τρομερο. Και χθες γινονταν τα ιδια, σε πιο light εκδοχη ομως. Ευτυχως την ημερα εχει ηλιο και κολυμπαμε

Προσοχη για φωτιες.
Η θασος απο τομπρωι καιγεται ολοκληρη μετα απο μια νυχτερινη-πρωινη ξερη καταιγιδα με αριθμο ρεκορ κεραυνων!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#299160 Μπραχαμ city ριχνει καλα τωρα.... :metalo:
Nova εξακολουθει να ειναι off.,.

Edit:Nova o.k
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#299161 εβγαλε και ο σακης ποστ στο fb

Προσοχή!
Η πιθανότητα για καταιγίδα και μάλιστα ισχυρή στην Αττική και την Κυριακή 11/9 κυρίως μεταξύ μεσημεριού και απογεύματος είναι μεγάλη και αγγίζει το 70% - 80%!!! Οι τοπικότητες είναι δεδομένες..
Παρακαλώ κοινοποιήστε το...
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#299162 Kαματερο εχει αρχισει εδω και 10 λεπτα σιγανη βροχη. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#299164 Το μεσημέρι έριξε πολύ νερό στα βόρεια της Αθήνας και ώρες τώρα περιμένω να ξαναριξει. Απο αστραπές μπουμπουνιτα πάμε καλά.

Από το Moto G