Τώρα λένε ότι πάλι θα αλλάξουν τα τέλη.
690 πάντως είναι τέλη 2λτ για τη χρονολογία του Ε90 (μάλλον εννοείς) και ένα 308αρη φόρος πολυτέλειας.
< >
fot έγραψε:E92 και εννοώ το Coupe![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Με συμφέρει δηλαδή να βρώ ένα από το 10 και μετά?
Βρήκα ένα, του 08, σχετικά κοντά μου, σε αρκετά καλή κατάσταση. Με τα 170..
Τι προσέχουμε σε αυτά;
Από την 320fl ε90 θυμάμαι κάτι για πολλαπλασιαστές και έναν αισθητήρα στην εξάτμιση αρκετά ακριβό.
Ριξτε τα φώτα σας!
fot έγραψε:Από την διαφορά τιμής πιστεύω πως ίσως καλυφθούν έξοδα καυσίμων, βλάβες πιθανές κλπ. Υπέρ της βενζίνης μιλάω.
Anonymous Founder, θέλω να είναι άνετο, ευχάριστο και σχετικά καλό σε χώρους, χωρίς να ενδιάφερει ιδιαίτερα. Ορισμένα Diesel είναι διασκεδαστικά. Παίζεις εντός των ροπών και χαμογέλας.
Θα χρησιμοποιήσω παράδειγμα, το Astra φίλου (diesel) που οδήγησα πρόσφατα. Είναι μάλλον το αντίθετο από αυτό που ψάχνω. Καθόλου συμμετοχή από τιμόνι, ο 17άρης αν και δυνατούτσικος, πολύ μέτριος σαν σύνολο, αδιάφορο μέσα έξω. Το μόνο συν είναι εξοπλισμός και η ποιότητα του εσωτερικού...
fot έγραψε:Νίκο για ταξίδια, ναι. 15-20χιλ χλμ το χρόνο.
Τέλη του '10, πάντως έχει ίδια τιμή με αυτή του 08. Και 30χιλ χλμ παραπάνω βέβαια.
Λέτε να μην ασχοληθώ καθόλου με την συγκεκριμένη γενιά?
Ενδιαφέρον δείχνει και το S60 για την χρήση που θέλω. Το Octavia από την άλλη, σε μτχ είναι ελάχιστα. Δεν μου πολυαρέσει κιόλας, εμφανιασιακά τουλάχιστον.
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]