Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Dimitris_P έγραψε: Όλα είχαν μέσο όρο 26.6mb/s (σε data 3.5gb) και τσίμπησε λίγο παραπάνω το fury που πήγε 27. Όλες οι δοκιμές σε usb2 και σε ξεχωριστά slots/bus και στο ίδιο μετέπειτα.

Εικόνα

bill33 έγραψε:Τι παραπανω εχει το σπέζιαλ απο το απλο;

happy ending :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#30350 FTDI admits to bricking innocent users' chips in silent update

Τα τσιπάκια της FTDI (και οι κλώνοι τους) χρησιμοποιούνται κυρίως σε καλώδια μετατροπής USB σε Serial όπως αυτά, αλλά μπορεί να είναι και ενσωματωμένα σε οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται σε θύρα USB.

Κατα τη γνώμη μου αρκετά ανεύθυνο απο την FTDI, καθώς οι τελικοί χρήστες που απλά αγόρασαν μια συσκευή δέν φταίνε σε τίποτα. Οι σχεδιαστές κυκλωμάτων ήδη έχουν αρχίσει το μπουκοτάζ και ψάνχουν τσιπάκια αντίστοιχης λειτουργικότητας απο άλλους κατασκευαστές.
Άβαταρ μέλους
By soch
#30546 Έχει κάποιος άποψη για ένα καλό σετ λογισμικών που μπορούν να εγκατασταθούν σε ΗΥ μετά από clean install και μπορεί να προστατεύσει από το μεγαλύτερο κομμάτι των κινδύνων (π.χ. ιοί, malware, spyware, trojan horses, pop-ups κ.λπ.) από τη χρήση του διαδικτύου;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
soch έγραψε:Έχει κάποιος άποψη για ένα καλό σετ λογισμικών που μπορούν να εγκατασταθούν σε ΗΥ μετά από clean install και μπορεί να προστατεύσει από το μεγαλύτερο κομμάτι των κινδύνων (π.χ. ιοί, malware, spyware, trojan horses, pop-ups κ.λπ.) από τη χρήση του διαδικτύου;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ΤΟ set, όλοι έχουν κάποιο "favorite". Πάντως με το MSE και κανά Malwabytes ή το SuperAntiSpyware (που πιάνει και τα περισσότερα), που είναι όλα τους ελαφριά και γίνονται updated πολύ συχνά, νομίζω είσαι καλυμμένος...εγώ δεν έχω κολλήσει τίποτα εδώ και πολλά χρόνια με δαύτα...
Άβαταρ μέλους
By soch
#30552 Σε ευχαριστώ.
α. Δηλαδή μπαίνει είτε το Malwabytes ή το SuperAntiSpyware;
β. Το MSE είναι καλύτερη ή ισάξια επιλογή με τα free antivirus εκεί έξω (π.χ. Qihoo 360 Internet Security 4.3 που διαβάζω καλά review);
Άβαταρ μέλους
By The Ace
soch έγραψε:Σε ευχαριστώ.
β. Το MSE είναι καλύτερη ή ισάξια επιλογή με τα free antivirus εκεί έξω (π.χ. Qihoo 360 Internet Security 4.3 που διαβάζω καλά review);

Για το MSE, έχει καλή μηχανή και πολύ συχνά updates (που είναι το πιο σημαντικό). Γενικά καλό είναι να μην βάλεις πολλά τέτοια προγραμματάκια, δηλαδή 1-2 το πολύ, και κάποιο 2ο ή 3ο που να τρέχει standalone (και όχι ως background Service). Δυστυχώς στις τελευταίες εκδόσεις τόσο το Malwarebytes όσο και το Antispyware έχουν γίνει resident Services, οπότε θα πρέπει να διαλέξεις. Το Malware είναι πιο "κυριλέ", ενώ το Antispyware είναι πιο "δυνατό"....
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
soch έγραψε:Σε ευχαριστώ.

Με το Microsoft Security Essentials και αρκετη προσοχη στο τι κανεις, δεν θα χεις κανενα προβλημα.
Συνηθως κινδυνευουμε απο attachments που μας ηρθαν και τα ανοιξαμε χωρις να τα τσεκαρουμε, απο μολυσμενα usb-sticks, απο software που κατεβασαμε και απο torrents αγνωστης προελευσης.

Ελεγχοντας τα παραπανω, πριν τα ανοιξεις, θα εισαι μια χαρα ακομα και με το Microsoft Security Essentials, το οποιο ειναι ελαφρυ, δωρεαν και αρκετα αποτελεσματικο. Το χρισημοποιω απο τοτε που εκανε την εμφανηση του στα 7αρια και προβλημα ειχα μονο μια φορα με μολυσμενο στικακι....
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#30574 δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπεις σε ενα site Και να μην βρεις ενα tracking cookie Η οτιδηποτε...

εγω προσωπικα εχω το spybot sd χρονια τωρα αν και ειναι καπως αργο γιατι ψαχνει τα παντα για μενα μια φορα την εβδομαδα που το βαζω ειναι μια χαρα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#30715 SOS

Παιδια πολυ σημαντικο προβλημα ακολουθει.
Θα ειμαι οσο πιο συντομος.

Δεν εχει να κανει με το pc κλπ αλλα με ενα email. Πιο συγκεκριμενα της κουτσουνας!

Πιο παλια ειχαμε αλλαξει παςς και ειχαμε απαντησει στις 2 κρυφες ερωτησεις..!!
Ομως τωρα κανεις δεν θυμαται το password..Οκ παμε για ρεσετ...

Στον δρομο του ρεσετ μου ζηταει yahoo id. check
1η ερωτηση check
2η ερωτηση......λαθος απαντηση...!!

Δεν ειχαμε δωσει κινητο οταν μας το ειχε ζητησει ουτε 2ο ακκαουντ για μια ωρα αναγκης. Εχω φαει τον κοσμο να βρω μια λυση και ειχα ενα mail στην yahoo customer service που τωρα δεν ισχυει..

Το θεμα ειναι οτι access στο εμαιλ εχουμε αυτην την στιγμη μονο μεσω ipad. (keep sighed in)
ΑΛΛΑ επειδη κολλαει υπερβολικα (IOS6) και πρεπει να ανεβουμε σε μια ενδεχομενη αναβαθμιση θα χαθουν ολα..Οποτε θα χασουμε και το μοναδικο access point me to email.

Σαν τελευταια λυση εχουμε την τηλεφωνικη επικοινωνια με την γιαχου σε τηλεφωνο 1-408-.... Αμερικα δλδς!!!

Καμια ιδεα πως μπορουμε να βρουμε την λυση?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#30722 εδιτ
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 29 Οκτ 2014, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#30723 Πανω δεξα--->Στοιχεια λογαριασμου--->Σύνδεση και ασφάλεια----> Ενημέρωση στοιχείων επαναρύθμισης κωδικού πρόσβασης.
Δεν ξερω βεβαια μηπως υπαρχει επιλγη για να σου εμφανισει τους αποθηκευμενους κωδικους προσβασης στο safari (?).