Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
italakias έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
belgarion έγραψε:Και που να θυμηθούμε την Ε21 και τις Csi sharknose

< >

Την πίσω κίνηση την έμαθα σε Opel Rekord Caravan 1.7 του '79, λίγο νεότερο από εμένα δηλαδή, με 60 ατίθασα μουλάρια, 4άρι κιβώτιο και τιμόνι με 4 στροφές. Άλλα επίπεδα συμμετοχικότητας. :svivhaha: Τρομερή ροπή χαμηλά πάντως. :superman:

Εγω την εμαθα σε μια veloce 2000 του 73 με 130 ιππους. :shifty:

Σαφώς καλύτερη η δική σου εμπειρία!!! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
drdino έγραψε:Αυτά είναι αμάξια.

Earn that paycheck, Tyrese

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
REALZEUS έγραψε:
sknipper έγραψε:απώλεια ίππων λόγω πισωκίνησης
Αυτό που χάνεις με τα 2-3 άλογα το κερδίζεις στο πολλαπλάσιο σε ελκτική πρόσφυση και έτσι κερδίζεις στο φανάρι.
Όντως σωστό αυτό αλλά μόνο αν έχουμε ίδια άλογα σε ίδιο βάρος. Και δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει συχνά γαιτί τα "αντίστοιχα" πισωκίνητα εκτός από τις επιπλέον τριβές κουβαλάνε και επιπλέον βάρος μόνο και μόνο λόγω άξονα+παρελκόμενα, ξεχωριστού διαφορικού, ενισχυμένου πίσω άξονα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
JasonLouk έγραψε:
drdino έγραψε:Αυτά είναι αμάξια.

Earn that paycheck, Tyrese

< >

Ο κόσμος βγάζει ψωμάκι με αυτά Μητσομ'
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#293594 Πολύ γρήγορη βόλτα χθες βράδυ με Α45 AMG ενός φίλου.

Το έφερε από Γερμανία, με λίγα χιλιόμετρα και είναι από τα πρώτα οπότε του λείπουν κάποια πράγματα. Επίσης δεν έχει performance pack.

Πολύ γρήγορα πρόλαβα να δω τα εξής.

Απίστευτος ήχος και δύναμη που εντυπωσιάζει σε σημείο που δε πιστεύεις ότι πρόκειται για 2λτ turbo εκτός απο το λίγο lag χαμηλά.

Τιμόνι με ωραια αίσθηση και βαρύ. Φρένα απίστευτα!

Μου άρεσε πολύ η πληροφορία που σου δίνει το obd για θερμοκρασία λαδιού, ψυκτικου και σασμαν. Το τελευταίο δε το έχω δει πουθενά.

Δυστυχώς δε κατάφερα να το δω σε στροφοδιαδρομη αλλά είπαμε να πάμε μια Πεντέλη σύντομα οπότε θα καταφέρω να το πιεσω. Εκεί θα γράψω πιο αναλυτικό review. Πάντως φαίνεται πολύ σοβαρό όπλο, χωρίς διάθεση για πολλά παιχνίδια.

Στους δρόμους των βορειων προαστιων μου φάνηκε αρκετά σκληρό πάντως.

Ποιοτικά λίγο με απογοήτευσε. Περίμενα κάτι καλύτερο από Mercedes των 50.000 ευρώ.

Το καινούργιο πάντως είναι πολύ βελτιωμένο.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε: Πάντως φαίνεται πολύ σοβαρό όπλο, χωρίς διάθεση για πολλά παιχνίδια.

Nikos εδω τι θελεις να πεις?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε: Πάντως φαίνεται πολύ σοβαρό όπλο, χωρίς διάθεση για πολλά παιχνίδια.

Nikos εδω τι θελεις να πεις?

Ότι δεν είναι ούτε για drift, ούτε πετάει κωλαρακι γλυκά όταν το πιέσεις, ούτε γλυστριματα με τα 4, ότι γενικώς δεν είναι παιχνιδιαρικο.

Είναι σοβαρό. Έρχεσαι, σημαδεύεις, πατάς και στριβεις. Αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα το πάω Πεντέλη να το πιεσω και θα επανέλθω.

Ααααα ξέχασα να πω για τα εθιστικα σκασιματα της εξάτμισης.

45-50 κάνουν μεταχειρισμενα...

(σοβαρέψου πες, έχεις δύο παιδιά)

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#293633 Όταν λες απ τα πρώτα εννοείς ότι έχει γίνει κάποιο face lift στο ενδιάμεσο ή απλά ήταν η πρώτη σειρά που βγήκε απ το εργοστάσιο?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
rx8_drifter έγραψε:Όταν λες απ τα πρώτα εννοείς ότι έχει γίνει κάποιο face lift στο ενδιάμεσο ή απλά ήταν η πρώτη σειρά που βγήκε απ το εργοστάσιο?

Ναι, έχει γίνει ήδη σημαντικό facelift στην Α45. Συν 20 άλογα, καλύτερη συμπεριφορά, μείωση υποστροφης, δυνατότητα για μπλοκε με το performance pack και καλύτερα downshifts.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
Nikos! έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Όταν λες απ τα πρώτα εννοείς ότι έχει γίνει κάποιο face lift στο ενδιάμεσο ή απλά ήταν η πρώτη σειρά που βγήκε απ το εργοστάσιο?

Ναι, έχει γίνει ήδη σημαντικό facelift στην Α45. Συν 20 άλογα, καλύτερη συμπεριφορά, μείωση υποστροφης, δυνατότητα για μπλοκε με το performance pack και καλύτερα downshifts.

< >

Και νομίζω λίγο πιο άνετη ανάρτηση (χωρίς να επηρρεάζεται το στρίψιμο)... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
markvag έγραψε:
Nikos! έγραψε:

< >

Και νομίζω λίγο πιο άνετη ανάρτηση (χωρίς να επηρρεάζεται το στρίψιμο)... :hmmm:

Ίσως γιαυτό βελτιώθηκε η υποστροφη.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#296363 Εικόνα

Πλοίο από τα λίγα... :lol:
RR Silver Shadow του 1976. :metalo:
Συνομήλικη μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#296370 Εκπληκτικό αυτοκίνητο. Σε Μπορντό είναι έρωτας.

< >