Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#296286 Πάντα, αλλιώς μαύρη μαυρίλα πλάκωσε.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#296292 Θα φανεί στην πορεία το λάθος σου! :s_tongue :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By mirage
#296307 +Ημιακαμπτος

< >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
drdino έγραψε:Γιατί, με υποχρεώνει κανείς να απαντάω αμέσως; Αν δεν ιδρώσεις δεν θα μαθεις, τώρα φυσικά και ξέρεις και θα σου μένει.

Οχι, απλως ησουν και εσυ αλλος ενας που δεν ηξερε... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
krom έγραψε:TΣΙΡΙΜΩΚΟ

alaniaρικη πεζοδρομιακη ντόμπρα γραφή βγαλμένη από τα γκέτο της βούτας

Κίκιζα,όντως τα θες όλα να στα δείχνουνε στο τραπέζι επειδή είσαι τόσο άσχετος? :hmmm:

Eλα βρε ΣΧΕΤΙΚΕ! :metalo:

Γραψε ενα Review για καποιο ZAPOROZHETS, να μας ΚΑΘΗΛΩΣΕΙΣ! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε:Σελίδα 18 αυτού του θέματος δηλ. δεκάδες σελίδες πριν τον dimviii δημοσίευσα εδώ αυτό το σχήμα, που δείχνει μια χαρά το γαμημένο το κεντρικό και το μπροστινό διαφορικό και το συμπλέκτη του κεντρικού της 4κίνησης των Evo.

Εικόνα

μόνο προφανώς για όποιον καταλαβαίνει τι βλέπει και δεν είναι βέβαια κακόπιστος (δεν του κάνει το διάγραμμα, θέλει φωτογραφία :slap: ) και κομπλεξικός.

Τώρα τα υπόλοιπα είναι για γέλια. :tomato:

ιιιιιιιιιι :yahoo: , εχουμε και νευρακια? :s_laughat

Kαποιος που ΔΕΝ ειναι ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ σαν και εσενα, απο αυτη την φωτο μπορει να ΔΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ που ειναι , ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ και ΠΙΣΩ διαφορικο?

Η απλη φραση που δεν ειπε ΚΑΝΕΙΣ, πλην του dimVIII ειναι "το κεντρικο διαφορικο βρισκεται μεσα στο σαζμαν"

ΤΕΛΟΣ! :lol:

Οι προηγουμενες και οι υπολοιπες ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ σου ειναι για πολλα γελια, -το εδειξα και στα Bold πιο πριν- ποσο μαλλον, οταν η ολη ουσια και αρχικη αντιπαραθεση δεν αφορα καν αυτο αλλα τις ικανοτητες του νεου RS.

Για τις οποιες δεν εχεις καταφερει (το αντιθετο ουσιαστικα, με το safe mode του SST, και την ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΠΑΠΑΤΖΟΛΟΓΙΑΣ αναλυση της vorshlag, την οποια και βρηκες και εξαιρετικη! :s_rofl )
με σοβαρη επιχειρηματολογια, ή εστω καποιες ενδειξεις, να ΠΕΙΣΕΙΣ πραγματικα οτι ειναι ΤΟΣΟ ΜΕΤΡΙΟ, οσο και εαν εχεις ΛΥΣΣΑΞΕΙ :yahoo: τοσο καιρο, δειχνοντας απροκαλυπτα ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ φορας! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#296340 Εικόνα
Εικόνα

Τυχαίο;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#296341 - γιαγιά είδες κάτι χαπάκια με ένα Χ επάνω;
- άσε παιδί μου τα χαπάκια και διώξε τους ροζ δράκους στην κουζίνα γιατί τρώνε το κέικ σου
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#296347 Δεν κάνουμε report στην τέχνη ρε. :adminpower:

ΓΚ, ηρέμησε και πήγαινε σε κάποιο άλλο thread. Εχεις κουράσει με τον τρόπο γραφής σου, τα αμέτρητα quote και σεντόνια και τα ξεκάθαρα flame bait posts. Προς το παρόν δεν θα καθαριστεί το thread μπας και νιώσεις τι σου γράφουνε όλοι και τι απαντάς. Μην το συνεχίζεις. Final warning,ΛΗΞΙΣ και όλα τα σχετικά. [mod]
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#296397 Πάντως μόνο ο dimviii έδωσε σαφέστατα απάντηση για το που βρίσκεται το κεντρικό. Και εγώ μπερδεύτηκα κάποια στιγμή.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
kostis20 έγραψε:Πάντως μόνο ο dimviii έδωσε σαφέστατα απάντηση για το που βρίσκεται το κεντρικό. Και εγώ μπερδεύτηκα κάποια στιγμή.

< >

Για να τα λέμε όλα όμως, εδώ και 20 χρόνια είναι γνωστό ότι οι φτερούγες έχουν 4κίνηση 3 διαφορικών.

Και οι 159/Brera Q4 για παράδειγμα που έχουν 3 διαφορικά, το κεντρικό είναι στο ίδιο καβούκι με το εμπρόσθιο διαφορικό.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#296401 Ναι Γιάννη για αυτό ήμουν και τόσο σίγουρος και εγώ. Παλιότερα τα είχα ψάξει πολύ. Ειδικά τα subaru.

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
kostis20 έγραψε:Πάντως μόνο ο dimviii έδωσε σαφέστατα απάντηση για το που βρίσκεται το κεντρικό. Και εγώ μπερδεύτηκα κάποια στιγμή.

< >

Σαφώς ήταν υποχρεωμένο ολόκληρο το φορουμ να απαντά σε κάθε :dizzy: του ΓΚ.

Είμαι σίγουρος ότι το μετάνιωσε κιόλας ο φτερουγακιας :s_no
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#296429 Ποιος μίλησε για υποχρέωση? Που κολλάει αυτό τώρα?
Αν θες γράφεις στο forum .
Πολλοί θέλουν από ότι βλέπω για αυτό υπάρχουν και τόσα threads.

< >