drdino έγραψε: Όταν αλλαξες την μπαταρία δηλώθηκε με το διαγνωστικό;
Ουτε εγω την δηλωσα
Τι παθαίνει αν δεν την δηλωσεις?
drdino έγραψε: Όταν αλλαξες την μπαταρία δηλώθηκε με το διαγνωστικό;
alexandros.K έγραψε:drdino έγραψε: Όταν αλλαξες την μπαταρία δηλώθηκε με το διαγνωστικό;
Ουτε εγω την δηλωσα
Τι παθαίνει αν δεν την δηλωσεις?
drdino έγραψε:Euro5 νομίζω δεν έχει, ο θετικός πόλος είναι στην μπαταρία κατευθείαν ή έχει ένα εξτρα κουτι;

MIXOStsi έγραψε:Banner batteries τι λένε?

KiloMeater έγραψε:Εχω θεμα μπαταριας και προσπαθω να βρω το λογο. Καθε γνωμη καλοδεχουμενη
Παρατηρησα τελευταια οτι το αμαξι εμπαινε πολυ γρηγορα σε economy mode (PSA feature) οταν ηταν σβηστο και ακουγες ραδιοφωνο πχ. Μια μερα μου εβγαλε μηνημα στην οθονη, το γνωστο "Battery charge or electrical supply faulty"
Βαζω πολυμετρο , ηταν στα 12.45. Συνδεω φορτιστη μερικες ωρες , ολα οκ
Περναει καμια εβδομαδα , ξανατσεκαρω ειναι στα 12.78....
Περναει καμια εβδομαδα ακομα κοιταω ειναι στα 12.55
Συνδεω πολυμετρο και βαζω τη γυναικα να βαλει εμπρος.. στιγμιαια πεφτει στα 11.4-11.5 και με το που παρει εμπρος παει στα 14.7 στο ρελαντι η με γκαζι στα 14.8, σταθερα
Τη μπαταρια την αλλαξα πριν ενα χρονο μολις, ειναι 'μαμα' PSA (μη ρωτατε γιατι...) πανω γραφει LED 75Ah 800A(EN) 12V
Την εβαλα τωρα κατω να φορτιζει (πανω στο αμαξι παντα, εχω παρκινγκ μεσα στο οικοπεδο) .
Επομενη δοκιμη που θα κανω ειναι να μη βαλω το συναγερμο για λιγες μερες μπας και κανει κατι αυτος....
drdino έγραψε:Δεν είναι αρκετός ο χρόνος, με το πολύμετρο πάνω περίμενε κανένα εικοσάλεπτο για να είσαι σίγουρος. Αν κλειδώσεις κιόλας, ακόμα καλύτερα. Φυσικά πόρτες κλπ κλειστές.
drdino έγραψε:1.1A είναι πάρα πολύ μεγάλη κατανάλωση. Πώς μετρήθηκε αυτό; Πόση ώρα μετά απο το σβήσιμο;
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]