Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By famas
#295442 Οι Ιάπωνες, ας πούμε, δεν ιδρώνουν ή, όταν ιδρώνουν, ο ιδρώτας τους δεν μυρίζει έντονα. Το καταλαβαίνεις αμέσως όταν βρεθείς σε μετρό, ασανσέρ, κλειστούς χώρους, τις καλοκαιρινές μέρες με την ανυπόφορη υγρασία, όταν εσύ στάζεις και όλοι γύρω σου είναι στεγνοί και καθαροί, και κάνεις αναπόφευκτους συνειρμούς με τον Ηλεκτρικό της Αθήνας το καλοκαίρι.
http://www.lifo.gr/articles/travel_articles/112025
Άβαταρ μέλους
By Pitt
gianik έγραψε:Μήπως γνωριζει κανείς πως φεύγει η λευκή ''μάκα'' που πιάνουν οι μπλούζες στις μασχάλες από την χρήση των αποσμητικών?
Έχω 5-6 μπλούζες που έχουν πιάσει κάτι σαν ξεραμένο σαπούνι που έχει την υφή λιωμένης τσίχλας.... :(

Δεν έχω απάντηση στο ερώτημά σου, έχω όμως απορία για το αποσμητικό και τον τρόπο που το χρησιμοποιείς. :hmmm:
Μήπως βάζεις υπερβολικά μεγάλη ποσότητα; Μήπως αμέσως με το που το βάζεις, φοράς και το μπλουζάκι;

Χρησιμοποιώ μια ζωή ολόκληρη αποσμητικό (στην… αρχαιότητα perky και τα τελευταία 30 χρόνια Noxema) αλλά αυτό που περιγράφεις δεν το είδα ποτέ μου, ούτε καν σημάδι ή λεκέ σε μπλουζάκι ή πουκάμισο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
gianik έγραψε:Ναι ,είμαι σίγουρος,,, :roll:

Μηπως φταίνε οι μπλούζες;Το υλικό τους δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#295482 Vichy μαύρο; Κομπλε. Τώρα δοκιμαζω ένα της nivea.
Perky κι εγώ εβαζα ένα φεγγάρι μέχρι που προκάλεσε ερεθισμό και το εκοψα
Άβαταρ μέλους
By gianik
rx8_drifter έγραψε:To "μυστικό" είναι να το αφήσεις να στεγνώσει πριν φορέσεις κάτι. Προσωπικά φοράω σταθερά αυτό της Vichy χωρίς άρωμα

Μαλλον αυτο φταιει , εγω μετα το αποσμητικο φοραω απευθειας την μπλουζα..
Άβαταρ μέλους
By dimik
#295502 Άλλαξε απόσμητικο, κάποια συγκεκριμένα προϊόντα είναι που προκαλούν τέτοιους λεκεδες. Ειδικά roll on κλπ κρεμωδη.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
gianik έγραψε:Εχω αλλαξει , πλεον βαζω το Dove invisible dry...

Αυτά τα invisible και τα dry είναι τα χειρότερα, ειδικά τα 2ρα γιατί έχουν μέσα κάτι σαν ταλκ το οποίο κάνει τους λεκεδες. Γενικά απεφευγε τα.
Προσωπικά χρησιμοποιώ πλέον spray και κοιτάζω να γράφει μόνο anti perspirant και anti transpirant. Με αυτά η σύζυγος δεν έχει αναφέρει λεκεδες σε πουκάμισα που φοράω για πολλές ώρες καθημερινά.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#295561 Για να μη γινονται σημαδια, βαζετε το αποσμητικο, κανετε λιγο τον Pete Townsend, περιμενετε λιγο να στεγνωσει και μετα βαζετε το ρουχο.