Και για να εξηγούμαστε.
Μέσα στο «κλουβί» της Καλλιθέας βρίσκεται ένας επιχειρηματίας που τα έχει βρει με την κυβέρνηση και είναι διατεθειμένος να δώσει όσα του ζητηθούν για να πάρει την άδεια και να μπορέσει στη συνέχεια να χτυπήσει το... μεγάλο κανάλι, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνει συμπολίτευση. Αν δε, του ρυθμίσουν και τα χρέη που άφησαν οι δυο προηγούμενοι και που ξεπερνούν τα 622 εκατομμύρια με ένα μοντέλο «α λα Μαρινόπουλου» τότε αντιλαμβάνεστε ότι η ριζοσπαστική αριστερά θα αποκτήσει και δικό της κανάλι!
Στην αντίπερα όχθη υπάρχει άλλος ένας επιχειρηματίας με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ο οποίος είναι διατεθειμένος να «σώσει» το κανάλι και τους εργαζόμενους του, αλλά δεν είναι υποτακτικός και δεν έχει μάθει να «προσκυνάει» σε πολιτικές εντολές. Άπαντες γνωρίζουν πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει «ξελασπώσει» το κανάλι και τους εργαζόμενους ουκ ολίγες φορές. Άδεια θα πάρει. Αυτό είναι βέβαιο κι ας μην είναι διατεθειμένος να παίξει το ρόλο του υποτακτικού.
Το θέμα είναι ποιο κανάλι θα του δώσουν μετά το διαγωνισμό.
Εκεί λοιπόν θα «παιχτεί» όλο το παρασκήνιο.
Όχι στο ποιος ή ποιοι θα πάρουν άδεια, αλλά στο ποιο κανάλι θα πάρουν με τις άδειες που θα έχουν στα χέρια τους.
Ένας τρίτος επιχειρηματίας που βρίσκεται εντός παίζει για ξεκάρφωμα το ρόλο του αβανταδόρου, όπως παλιά στους παπατζήδες, για να διαμορφώσει και να φουσκώσει τις τιμές δυσκολεύοντας τη διαδικασία.
Οι υπόλοιποι απλά δίνουν μάχη να επιβιώσουν στο στερέωμα χωρίς να είναι βέβαιον ότι έχουν την οικονομική επιφάνεια να σταθούν στην... επόμενη μέρα.
Θα το πω ξεκάθαρα: Από το πρωί της Τρίτης χτίζεται το δυνατότερο ολιγοπώλιο που επιχειρήθηκε ποτέ στην περίοδο της μεταπολίτευσης.
Ένα κυβερνητικό καρτέλ που θα ελέγχει πλήρως την ενημέρωση του ελληνικού λαού. Συνθήκη αναγκαία και ικανή για να ολοκληρωθεί ο κύκλος του 3ου μνημονίου.
Να το πω πιο απλά: Το κράτος εμπορεύεται το ισχυρότερο αγαθό της Δημοκρατίας. Την ελευθερία της έκφρασης και του λόγου. Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει την «ελευθεροτυπία» και μάλιστα την έχει κοστολογήσει με δικούς του όρους. Καταπληκτικό.
Και παρόλα αυτά δεν μιλάει κανένας...[...]
http://www.newsbomb.gr/prionokordela/op ... kallitheas

