)
)
)
Χρήστος Λάππας έγραψε:Έχουν προσδιοριστεί οι θεματικές άδειες; Θα είναι π.χ. ΜΟΝΟ ειδησεογραφικά κλπ; Ποιες θα είναι οι θεματικές κατηγορίες;
αεροζολ έγραψε:Τα ευτυχισμενα χρονια ηταν τοτες που τα καναλια πουλαγαν το προϊον τους κανοντας χρηση ενος δημοσιου αγαθου (συχνοτητα στο φασμα των UHF) ΤΖΑΜΠΑ . Με υπουργικες αποφασεις (ΝΔΣΟΚ) μη καταβολης του τελους ως συμψηφισμος αυτου που προβλεπει ο νομος (δωρεαν παροχη διαφημιστικου χρονου στα κομματα στις προεκλογικες περιοδους).![]()
Ευτυχισμενα χρονια . Αααχχχ.
diplomat έγραψε:Πάντως, μαγκάιβερς, ανεξάρτητα με το τί πιστεύει ο καθένας, όλο αυτό το πατιρντί με τις άδειες παίζει δυνατά στα περισσότερα διεθνή πρακτορεία ως απόδειξη του ότι το γιουνανιστάν είναι μια χώρα της υπερβορείου αφρικής. Η δημοκρατία (tm) πηγαίνει δεκαετίες πίσω, ωσάν τον τρανκς στο ντιμπιζί...
Χρήστος Λάππας έγραψε:Έχουν προσδιοριστεί οι θεματικές άδειες; Θα είναι π.χ. ΜΟΝΟ ειδησεογραφικά κλπ; Ποιες θα είναι οι θεματικές κατηγορίες;
Δεν είναι ειρωνικό; Επαναφέρουμε πλήρως στα 4 (!) κρατικά κανάλια που δεν βλέπει κανείς -και στα οποία η αγορά δείχνει την πλάτη της- πολλές χιλιάδες απασχολούμενους (επίτηδες δεν λέω εργαζόμενους), περισσότερους από όλα τα ιδιωτικά μαζεμένα, ενώ κανάλια που έχουν συγκλονιστικά μεγαλύτερες ακροαματικότητες θα τα κλείσουμε με το έτσι θέλω πετώντας τους εργαζόμενους τους στον δρόμο.
Να δω πόσοι θα μαζευτούν στα κάγκελα και πόσες συναυλίες συμπαράστασης θα γίνουν για αυτούς τους ανθρώπους που θα χάσουν την δουλειά τους όχι γιατί δεν τράβαγε η επιχείρηση, αλλά γιατί μια κυβέρνηση αποφάσισε εν μια νυκτί να τους την κλείσει ώστε να ελέγχει πλήρως την ενημέρωση.
Τα άλλα αξίζουν μόνο για καμιά σειρά/ταινία. Τώρα για τις άδειες κλπ δεν έχω γνώμη για αυτό που γίνεται τώρα, αλλά ξέρω ότι ήταν αλητεία ότι επί 25 χρόνια λειτουργούσαν με προσωρινές και ακόμα μεγαλύτερη αλητεία η προπαγάνδα τους, τα θαλασσοδάνεια και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι!!! Οι δήθεν καλοί εργοδότες...
Geo f1 έγραψε:Στο mega δινουμε εμεις αδεια??
Γιατι ετσι λενε τα σποτακια του κανα μηνα τωρα!!
Hellenic tifosi έγραψε:Ποιός εμποδίζει την κυβέρνηση, σε συνεργασία με το ΕΣΡ να θέσει κανόνες στη δανειοδότηση των καναλιών ώστε να προσπαθήσει να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν θαλασσοδάνεια, και κατόπιν να δημοπρατήσει όσες άδειες είναι τεχνολογικά εφικτές, και όχι όσες κατεβάζει το κεφάλι του Παππά;
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]