Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#294690 :s_rofl :s_rofl
Διαβασα τα σχόλια των φιλαθλων του Ολυμπιακου....
Δεν θα σας μεινει αντερο... :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#294693 Πρώτη μεταγραφή η Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη, να βγαίνει εκεί την επομένη καμιάς ήττας (σπάνια) χωρίς βρακί (κατόπιν υπόδειξης του χοντρου) να κατευνάζει τα πνεύματα.

Μπράβο Χοντρέ!
Άβαταρ μέλους
By italakias
Bayern7 έγραψε:Κλείδωσε λέει η πρώτη άδεια.
Τους ξεκώλιασε ο χοντρός. Τους γλέντησε. Πρώτος και καλύτερος.

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 6976992059

Κολομβια γινομαστε.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#294696 Τι αδειάρα πήρε ο πρόεδρος italakia μου.
Δεν το λογαριάζει το χρήμα ο χοντρός.
Τριημερο γλέντι στον Πειραιά. Αύριο μπαίνει και ο μισθός του δημοτικου συμβολου. Θα το κάψουμε ιταλακια μου!
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
KiloMeater έγραψε:Ποιο κανάλι απο τα υπάρχοντα τρέχει ο χοντρουλης;

Κανένα.
Πληροφορίες λένε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Φίλιπππο Βρυώνη που τρέχει το Ε (χωρίς να είναι βέβαια ο επίσημος ιδιοκτήτης του σταθμού).
Γι αυτό και δεν άνοιξε μύτη ούτε σκούζαν στο δελτίο του Ε, όταν αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Bayern7 έγραψε:Τι αδειάρα πήρε ο πρόεδρος italakia μου.
Τριημερο γλέντι στον Πειραιά. Αύριο μπαίνει και ο μισθός του δημοτικου συμβολου. Θα το κάψουμε ιταλακια μου!

Πιό γάβρος, εμφανίζεσαι σε ψαροκασέλα στη Νέα Μηχανιώνα...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Zorz έγραψε:

Πιό γάβρος, εμφανίζεσαι σε ψαροκασέλα στη Νέα Μηχανιώνα...

:inlove: :inlove: :inlove:
Σταμάτα. Κοκκινίζω..... :inlove: :inlove:
Το γραψες και όπως πρέπει το γάβρος, με β. :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By italakias

Και καλα ειμαστε γαβροι,ο προεδρος πηρε καναλι αρα εξουσια και θα πανηγυρισουμε.
Σε λιγο καιρο(και σημειωσε το)ο Μαρινακης δεν θα ειναι αποδεκτος στον Πειραια. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#294728 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που παθιάζονται τόσο με μερικούς (χρυσοπληρωμένους) μαντράχαλους που τρέχουν γύρω γύρω με σώβρακα και κλωτσάνε μία μπάλα... Το καταλαβαίνω να σου αρέσει το άθλημα, αλλά το πάθος για την όποια ομάδα, ειλικρινά με ξεπερνάει...

Ακόμα περισσότερο βέβαια με ξεπερνάει το πάθος για να βγάλει ο κάθε μαφιόζος "επιχειρηματίας" που έχει την όποια ομάδα, ακόμα περισσότερα λεφτά, πιθανότατα παράνομα, όπως και τα υπόλοιπα που έχει...

Τεσπα, όπως τη βρίσκει ο καθένας...