IKE έγραψε:Επιτρέλους.
Δεν ξέρω λοιπόν, με ξεσκέπασες γατάκι![]()
ειδες ποσο ευκολο ηταν να πεις οτι δεν ξερεις? γιατι το κουραζες?
IKE έγραψε:Επιτρέλους.
Κίκιζας . έγραψε:...Την ερωτηση που εκανα -εντελως σοβαρα- , δεν γνωριζει ΚΑΝΕΙΣ να την απαντησει?Κίκιζας . έγραψε:
Ερωτηση: Για την κατανομη ροπης μεταξυ εμπροσθιου και πισω διαφορικου στο EVOX, τι υλοποιηση χρησιμοποιειται, κλασσικο διαφορικο με πλανητη-δορυφορους, ή υδραυλικο πολυδισκο?
Κίκιζας . έγραψε:Btw Το κεντρικο διαφορικο στα Evo, ειναι ενας ηλεκτρονικα ελεγχομενος πολυδισκος συμπλεκτης.
dimviii έγραψε:IKE έγραψε:Επιτρέλους.
ειδες ποσο ευκολο ηταν να πεις οτι δεν ξερεις? γιατι το κουραζες?
IKE έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:...Την ερωτηση που εκανα -εντελως σοβαρα- , δεν γνωριζει ΚΑΝΕΙΣ να την απαντησει?Κίκιζας . έγραψε:
Ερωτηση: Για την κατανομη ροπης μεταξυ εμπροσθιου και πισω διαφορικου στο EVOX, τι υλοποιηση χρησιμοποιειται, κλασσικο διαφορικο με πλανητη-δορυφορους, ή υδραυλικο πολυδισκο?
Λοιπόν αν και δεν ήξερα, έψαξα και βρήκα την απάντηση εδώ, το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑΚίκιζας . έγραψε:Btw Το κεντρικο διαφορικο στα Evo, ειναι ενας ηλεκτρονικα ελεγχομενος πολυδισκος συμπλεκτης.
dstou έγραψε:
IKE έγραψε:. στο λέω φιλικά για να το ξέρεις, σαν rule of thumb, αν έχεις βουλώσει τον κόσμο με Χ σελίδες μ@λακίες, θα πρέπει να σε δουλεύουν για 2.5*Χ και μετά ίσως κάποιος να σου απαντήσει.
IKE έγραψε:Δηλαδή εδώ μιλάμε πως λές σαχλαμάρες για περίπου 25 σελίδες άρα υπολόγιζε (2,5*25=62.5) πως θα πρέπει να φτάσει το τόπικ στη σελίδα 62,63 για να σου αππευθυνθεί κάποιος σοβαρά, και αυτό μόνο αν δεν υποτροπιάσεις στο ενδιάμεσο (ψιλοαπίθανο το κόβω).
Μη μασάς όμως, με λίγο googlin θα βρεις την απάντηση.![]()
JBT έγραψε:Αυτός τα εξηγεί με σχέδια.
Τι διάολο, όλα εγώ πρέπει να τα προσέχω έχω πέρα;
Βάλε άλλο βίντεο
Nikos! έγραψε:JBT έγραψε:Αυτός τα εξηγεί με σχέδια.
Βάλε άλλο βίντεο
Εγώ έβαλα...η σειρά σου τώρα.
JBT έγραψε:Nikos! έγραψε:JBT έγραψε:Αυτός τα εξηγεί με σχέδια.
Βάλε άλλο βίντεο
Εγώ έβαλα...η σειρά σου τώρα.
Όταν γυρίσεις με 911ΤΤ στα μέγαρα τα λέμε![]()
Μέχρι τότε να διαβάζεις κόμιξ και να βλέπεις βιντεακια με την πεπα
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]