Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:Επιτρέλους.

Δεν ξέρω λοιπόν, με ξεσκέπασες γατάκι :shifty:

ειδες ποσο ευκολο ηταν να πεις οτι δεν ξερεις? γιατι το κουραζες?
Άβαταρ μέλους
By IKE
Κίκιζας . έγραψε:...Την ερωτηση που εκανα -εντελως σοβαρα- , δεν γνωριζει ΚΑΝΕΙΣ να την απαντησει?

Κίκιζας . έγραψε:

Ερωτηση: Για την κατανομη ροπης μεταξυ εμπροσθιου και πισω διαφορικου στο EVOX, τι υλοποιηση χρησιμοποιειται, κλασσικο διαφορικο με πλανητη-δορυφορους, ή υδραυλικο πολυδισκο?

Λοιπόν αν και δεν ήξερα, έψαξα και βρήκα την απάντηση εδώ, το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Κίκιζας . έγραψε:Btw Το κεντρικο διαφορικο στα Evo, ειναι ενας ηλεκτρονικα ελεγχομενος πολυδισκος συμπλεκτης.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#293862 Ευκολακι.
Άβαταρ μέλους
By IKE
dimviii έγραψε:
IKE έγραψε:Επιτρέλους.

Δεν ξέρω λοιπόν, με ξεσκέπασες γατάκι :shifty:

ειδες ποσο ευκολο ηταν να πεις οτι δεν ξερεις? γιατι το κουραζες?

Το ερώτημα είναι γιατί φοβάσαι τόσο πολύ. Χρειάστηκαν 10 ποστ μόνο και μόνο για να ρωτήσεις κάτι τόσο απλό.

Μη φοβάσαι, βλέπεις δεν ασχολούμαι μαζί σου, φτάνει πια, θάψε το τσεκούρι του πολέμου. Τόσα χρόνια στα φόρουμ έχω πικράνει κόσμο και κοσμάκη, ακόμα και ο ΔΙΑΣ που με έπαιρνε τηλέφωνα (lol) ή ο 21 κουάδρα που απειλούσε ότι θα με δείρει (εκεί τα χρειάστηκα λίγο) δεν έκαναν έτσι.

Χαλάρωσε ρε σύντροφε, σοβαρά, γιατί τόσο μένος? Στο κάτω κάτω πέρα από πλάκα τι σου έχω κάνει και τσιτώνεις έτσι ? Σε έχω πειράξει κάπου? Σοβαρά, αν έγραψα κάτι που σε πείραξε τόσο πια (και ειλικρινά δεν θυμάμαι + βαριέμαι να ψάχνω 123097396 ποστ) σου ζητάω ειλικρινά συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
IKE έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:...Την ερωτηση που εκανα -εντελως σοβαρα- , δεν γνωριζει ΚΑΝΕΙΣ να την απαντησει?

Κίκιζας . έγραψε:

Ερωτηση: Για την κατανομη ροπης μεταξυ εμπροσθιου και πισω διαφορικου στο EVOX, τι υλοποιηση χρησιμοποιειται, κλασσικο διαφορικο με πλανητη-δορυφορους, ή υδραυλικο πολυδισκο?

Λοιπόν αν και δεν ήξερα, έψαξα και βρήκα την απάντηση εδώ, το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Κίκιζας . έγραψε:Btw Το κεντρικο διαφορικο στα Evo, ειναι ενας ηλεκτρονικα ελεγχομενος πολυδισκος συμπλεκτης.

Μα δεν ισχυει αυτο, αφου μου λενε οτι κανω λαθος...Ρωταω ακριβως για αυτο το λογο, ωστε να μαθω τι ισχυει και ΚΑΝΕΙΣ δεν απανταει στα ΣΟΒΑΡΑ.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#293868 . στο λέω φιλικά για να το ξέρεις, σαν rule of thumb, αν έχεις βουλώσει τον κόσμο με Χ σελίδες μ@λακίες, θα πρέπει να σε δουλεύουν για 2.5*Χ και μετά ίσως κάποιος να σου απαντήσει.

Δηλαδή εδώ μιλάμε πως λές σαχλαμάρες για περίπου 25 σελίδες άρα υπολόγιζε (2,5*25=62.5) πως θα πρέπει να φτάσει το τόπικ στη σελίδα 62,63 για να σου αππευθυνθεί κάποιος σοβαρά, και αυτό μόνο αν δεν υποτροπιάσεις στο ενδιάμεσο (ψιλοαπίθανο το κόβω).

Μη μασάς όμως, με λίγο googlin θα βρεις την απάντηση. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By IKE
dstou έγραψε:Εικόνα

Είναι όντως πολύ δυνατο :metalo:

Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
IKE έγραψε:. στο λέω φιλικά για να το ξέρεις, σαν rule of thumb, αν έχεις βουλώσει τον κόσμο με Χ σελίδες μ@λακίες, θα πρέπει να σε δουλεύουν για 2.5*Χ και μετά ίσως κάποιος να σου απαντήσει.

Ενω ο "κοσμος" μου απανταει με ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ στοιχεια...

IKE έγραψε:Δηλαδή εδώ μιλάμε πως λές σαχλαμάρες για περίπου 25 σελίδες άρα υπολόγιζε (2,5*25=62.5) πως θα πρέπει να φτάσει το τόπικ στη σελίδα 62,63 για να σου αππευθυνθεί κάποιος σοβαρά, και αυτό μόνο αν δεν υποτροπιάσεις στο ενδιάμεσο (ψιλοαπίθανο το κόβω).

Μη μασάς όμως, με λίγο googlin θα βρεις την απάντηση. :iconcool:

Εστω οτι εγω λεω συνεχεια σαχλαμαρες, δεν βλεπω ομως ΣΟΒΑΡΗ και ΞΕΚΑΘΑΡΗ απαντηση...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#293872 Βοήθεια του κοινού...

Άβαταρ μέλους
By JBT
#293873 Αυτός τα εξηγεί με σχέδια.

Τι διάολο, όλα εγώ πρέπει να τα προσέχω έχω πέρα;

Βάλε άλλο βίντεο :x
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
JBT έγραψε:Αυτός τα εξηγεί με σχέδια.

Εγώ έβαλα...η σειρά σου τώρα. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By krom
#293876 Κίκιζα, το'χεις τερματίσει.
Στο evo είναι ένα κεντρικό διαφορικό κανονικότατο με γρανάζια κλπ, το οποίο κλειδώνει/μπλοκάρει/πουτσώνει/γίνεται ένα με τη βοήθεια ενός πολύδισκου συμπλέκτη. Αυτή είναι η μόνη δουλειά που κάνει αυτός ο συμπλέκτης, να κλειδώνει το ρημαδοδιαφορικό.

Δηλαδή έλεος. Τόσο χρονώνε στα περιοδικά και στα ιντερνετ και ούτε αυτό να μη μπορείς να ξέρεις.
Τελευταία επεξεργασία από krom και 28 Αύγ 2016, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By JBT
Nikos! έγραψε:

Όταν γυρίσεις με 911ΤΤ στα μέγαρα τα λέμε :iconcool:

Μέχρι τότε να διαβάζεις κόμιξ και να βλέπεις βιντεακια με την πεπα :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
JBT έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Όταν γυρίσεις με 911ΤΤ στα μέγαρα τα λέμε :iconcool:

Μέχρι τότε να διαβάζεις κόμιξ και να βλέπεις βιντεακια με την πεπα :s_bye

Να ξέρεις ότι αυτή η μέρα είναι πολύ κοντά.

Θα σε κάνω περήφανο. :s_howdy