bill33 έγραψε:
για κλωτσες.
bill33 έγραψε:
bill33 έγραψε:Kαρκίνο βγάλαμε!!!!!!!!

dimviii έγραψε:IKE έγραψε:. με δικά σου λόγια πως θα περιέγραφες/όριζες το "διαφορικό" ?
εσυ Γιαννακη που κανεις τον πολυξερο μπορεις να μας δειξεις το κεντρικο διαφορικο με τα γραναζΑ του?

IKE έγραψε:
Σοβαρά τώρα, τι πιστεύεις, ότι δεν μπορώ να σου δείξω τα γραναζΑ (lol?) και το κεντρικό διαφορικό?
IKE έγραψε:Μα απάντησέ μου, πιστεύεις ότι δεν μπορώ να τα δείξω?
IKE έγραψε:Θα απαντήσεις?

IKE έγραψε:Εδώ σε ρωτάω κάτι τόσο απλό και δεν έχεις τα τομπολίνια να απαντήσεις
Απάντησέ μου αν μπορείς σε αυτό που σε ρωτάω: πιστεύεις δεν ξέρω να σου δείξω που είναι το κεντρικό διαφορικό και τα εξαρτήματά του?
Μμην χαλάς παιρετέρω το πανέμορφο αυτό τοπικάκι, αν δε σου βγήκε ο εξυπνακισμός μπορείς να κάνεις απλά τουμπεκί, δεν θα σε ξαναρωτήσω, αρκετά ξεφτυλίστηκες για σήμερα
Nikos! έγραψε:Έχουμε φωτογραφία τομης του rdu?
< >

Κίκιζας . έγραψε:
Ερωτηση: Για την κατανομη ροπης μεταξυ εμπροσθιου και πισω διαφορικου στο EVOX, τι υλοποιηση χρησιμοποιειται, κλασσικο διαφορικο με πλανητη-δορυφορους, ή υδραυλικο πολυδισκο?
Κίκιζας . έγραψε:
...Την ερωτηση που εκανα -εντελως σοβαρα- , δεν γνωριζει ΚΑΝΕΙΣ να την απαντησει?Κίκιζας . έγραψε:
Ερωτηση: Για την κατανομη ροπης μεταξυ εμπροσθιου και πισω διαφορικου στο EVOX, τι υλοποιηση χρησιμοποιειται, κλασσικο διαφορικο με πλανητη-δορυφορους, ή υδραυλικο πολυδισκο?
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Αυτό με την πράσινη είναι ντε φάκτο και απολύτως λ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]