sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
dimviii έγραψε:παιδια ο Πανος εννοει ''χρονικα'' οτι αλλαζονται μαζι.οχι οτι ειναι στο ιδιο κελυφος.

dstou έγραψε:Οι αριθμοί αυτοί αφορούν το κινηματικό ιξώδες, και δεν χαρακτηρίζουν κάποια ποιότητα. Ήτοι δεν ισχύει ότι το 75-90 είναι πιο ποιοτικό από το 75-80 επειδή 90>80. Βάλε το νούμερο που σου λέει ο κατασκευαστής.
Giuseppe Busso έγραψε:Και για προτείνετε καμιά ποιοτική βαλβολίνη.
Μερσί.
fot έγραψε:Μπούσε είδες διαφορά στην αίσθηση, κούμπωμα κτλ?
fot έγραψε:Β. Ελλάδα είμαι και μάλλον θα βάλω ότι μου προτείνουν στο συνεργείο.Δεν αναφέρεις όμως το βασικό, τις προδιαγραφές που θέλει ο κατασκευαστής του κινητήρα σου να καλύπτει το λάδι.
Ψάχνω και καλό 5-30 λαδάκι για 15άρη VVTi μοτέρ. Προτάσεις?
sknipper έγραψε:Το ιξώδες είναι δευτερεύον, πρέπει να δεις τις προδιαγραφές που ζητάει. Μια και μάλλον μιλάμε για παλιότερο αυτοκίνητο κάτι σαν Α3 ή Α5 το οποίο είναι πολύ σημαντική διαφορά καλό θα ήταν να το τσεκάρεις. Κάτι άλλα Sκάτι πχ SJ SM κλπ τα προσπερνάς εύκολα.
Βέβαια μερικοί κινητήρες τα τρώνε όλα αλλά καλό είναι να το σιγουρέψεις προτού αγοράσεις μόνο με ιξώδες.
Τα νούμερα 20-40 κλπ είναι κατάλοιπα άλλων εποχών και άλλων λαδιών. Πλέον στα περισσότερα αυτοκίνητα βάζεις 0-5 / 30-40 κατάλληλων προδιαγραφών, καλύτερα όσο πιο συνθετικό μπορείς. Αν ζεσταίνεται (το λάδι) πάς για */40 αλλιώς */30. Πες αυτοκίνητο, φορτία, ταχύτητες, διαδρομές, τρόπο οδήγησης.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]