< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
21 quadra έγραψε:Το Panda με τα 100 αλόγατα και τις κοντές σχέσεις από επιταχύνσεις μέσα στην πόλη πάει σαν μεγάλη μοτό.
Καμία σχέση, μα καμία απολύτως.
Για το ατύχημα, δεν χρειάζεται να οδηγούσε κάτι γρήγορο για να γίνει η ζημιά. Ακόμα και ένα πΆτος μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα ικανή μέσα στη πόλη για να θερίσει ένα πεζό, ειδικά όπως στη περίπτωση αυτή που τις χτύπησε ανάμεσα στη κολώνα και το μαντρότοιχο. Πάντως τροχαίο με θάνατο και εγκατάλειψη από τον οδηγό (για να γλυτώσει το αυτόφωρο ή/και για να μη φανεί αν είχε κατεβάσει 5-6 Μαλαματίνες πιο πριν), ψευδορκία από τον πατέρα ότι τάχα αυτός οδηγούσε κλπ. Ασάλιωτο σκίσιμο και στους 2.
https://www.youtube.com/watch?v=FPVznKqrjmQ

Ο πίσω είχε ξένες πινακίδες (Σκόπια) οπότε παίζει μπλεξιμο με τις αποζημιώσεις για το θύμα;
< >
panos2171 έγραψε:
Ο πίσω είχε ξένες πινακίδες (Σκόπια) οπότε παίζει μπλεξιμο με τις αποζημιώσεις για το θύμα;
< >
Η πράσινη κάρτα είναι υποχρεωτική, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση σε τροχαίο με ξένες πινακίδες, φωνάζουμε την αστυνομία, όπως και σε τροχαία με τραυματισμό
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
italakias έγραψε:
http://myilianews.gr/ellada-eidiseis/27 ... CF%82.html
Αυτό το τρακάρισμα για εμένα είναι ανεξήγητο.Ο δρόμος που βλέπετε είναι το ρεύμα καθόδου σε λεωφόρο με δεντροστοιχία.Το Accent έχει έρθει από την κάθετη για να μπει σε δρόμο που ξεκινάει στην γωνία δεξιά.Το ερώτημα είναι από που ήρθε το Niva αφού με βάση το σημείο που τράκαραν η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι ανέβαινε ανάποδα τη λεωφόρο.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
italakias έγραψε:H οτι ηταν εκει παρκαρισμενο
Παρκαρισμενο ανάποδα σε σημείο που απαγορεύεται(όπως φαίνεται από το σήμα) και ο άλλος ΄΄εχασε το δρόμο που ήθελε να μπει και χτύπησε αυτό που ήταν 2-3 μέτρα ποιο κάτω?
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
belgarion έγραψε:http://epirusgate.blogspot.gr/2016/08/blog-post_278.html
Αυτό το τρακάρισμα για εμένα είναι ανεξήγητο.Ο δρόμος που βλέπετε είναι το ρεύμα καθόδου σε λεωφόρο με δεντροστοιχία.Το Accent έχει έρθει από την κάθετη για να μπει σε δρόμο που ξεκινάει στην γωνία δεξιά.Το ερώτημα είναι από που ήρθε το Niva αφού με βάση το σημείο που τράκαραν η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι ανέβαινε ανάποδα τη λεωφόρο.![]()
Εξω απο την πρωην περιφερεια ειναι αυτο?



